2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

hatie 28 gecmiş olsun canım kac kaftalık hamileydin değerin kactı kaca düştü cok gecmiş olsun allah üzüntünü tez zamanda unuttursun

hatie 28 gecmiş olsun canım kac kaftalık hamileydin değerin kactı kaca düştü cok gecmiş olsun allah üzüntünü tez zamanda unuttursun

amin canım sağol..
değerim cuma 1108 di akşam 940 a düşmüş ve 7 haftalıktı sat a göre gözükmesi gerekirken rahim bomboş kimyasal gebelikmiş şuan kanamam var adet galiba..
hayırlısı olsun..

arkadaslar ben 4. yılımda hamile kaldım cok sükür
bir düsügüm var 9 ay önce tutunamadı keseye
şimdi kendiliğiden hamile kaldım başka bi doktor takip etsin artuk dedim iyi diyolar doktora ama bana sadece vitamin ilacı verdi progoston vermedi istiyorum genede vermiyo adet sanılarım geliyo arada şiddeli ne yapıcamı bilmiyorum insallah bebeğim benimle olur hep allah saglıcakla kucagıma aldırsın acısını göstermesin ne yapmalıyım ?

hatice 28 canım allah b,daha yasatmasın değeride baya iyimiş öncesinde kesede gözükmüsmüdü
kese sonrasında bebekmi gözükmedi düşük oldu

hatice 28 canım allah b,daha yasatmasın değeride baya iyimiş öncesinde kesede gözükmüsmüdü

yok canım ya kacdefa ultrasona girdim ben ama ıııh yinede gözükmedi hiç bişey yok yani oluşmamışş bile bence sen korkutmayayım ama benim siddetliydi aynı adet sancısıydı ve önce kahverengiydi akıntım dedim yerleşmedir ama sonra kana dönüştü ve dr.a koştum sonuç bu..

ayy allah korusun hatice ya
ben adet günlerimde tam bi kafta kahve lekelerim oldu siddetli ğrılarımla birlikte sonra 2 gün dürdü öle test yaptım pozitif cıktı doktora gittim anlattım düsen düşsün üzülme zaten kötü gebelikse düşer ilk aylarda dedi progoston yazmıcam dedi simdi 2. haftam adetten sonraki kanamam hiç olmadı bu sürecte cok sükür ama sancılarım arada geliyo cok korkuyorum içim rahat olurdu belki düşük önleyici hap yutsaydım

canım öyle düşünme zaten düşücekse hapın faydası olmuyor sen takma kafana cok yeniymiş yerleşmedir o evet benim ilk bebeğim 8 haftalıktı düştü napalım yicek ekmeği yokmuş üzüldüm ama kaderimmiş bu seninde kaderinde varsa olur ama doğcaksa neler yapsanda düşmez üzme kendini akışına bırak..olumunekankayizsmile

canım cok saol hersey dilediğimiz gibi olur isallah allah acını unuttursun hem düşük yapanlarda daha erken hamile kalıyolarmıs kalan rkadaslar cok kendine bu aralar cok iyi bak ayagını sıcak tut ki iğer ayki yumurtlaman iyi olsun opuyorumnanaktan

sağol canım ben cıkıyorum kanamam olduğu icin oruc tutamadım hayırlı ramazanlar canım..
kendine sıkıntı yapma olucagın önüne gecemezsin ama inşallah bi sorun yoktur ben 2 hafta kanaması olmus ama bebek sapasağlammış diye duymuştum biyerden yani neler olsada bişey olmuyor rabbim izin vermedikce üzme kendini HoşcakaL..

geçmş olsun ama ben bu kimyasal gebelik nasıl oluyor anlamadım sorumu mazur görün merak ettim

bende hiç bişey anlamadımki 7 hafta oldu giriyom ultrasona bebek yok giriyom yok gözükmüyo ama kanda idrarda gebe olduğun çıkıyor adette yok bebek oluşmamış bile yani anlicaan ve vücut atıyormuş kendi kendine kimisi parca diyor kimisi kanamayla gitti diyor yani belli olmuyor sebebide bebeğin gelişmemesiymiş.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

saol canım pazartesi tahlil yaptırdım bu gün de sonucumu aldım çok güzel artmış değerlerim. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı dr.
hadi hayırlısı canım...
Arzucum yok artık hamile değilim kimyasal gebelik sonucu suan düşük yapıyorum ( hakkımda hayırlısı olsun..

haticecim çok üzüldüm canım ya.. Ama Rabbim hayırlısını versin.. belki sakat olacaktı. belki daha sonra düşcekti.. şimdi hiç bişey hissetmeden düşmesi bile iyi bişey.. yani onunla bi bağ kurmadan.. bi de dediğim taraftan bak.. hangimizin ne olacağının da garantisi yok.. hepimiz Allaha emanetiz.. rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelikle müjdeler inşallah seni ve tüm arzu eden herkesi.. :Saruboceq: sağlıcakla kal canım..

Hatice28 çok çok geçmiş olsun cnm gerçekten çok üzüldüm senin adına ama hayırlısı böleymiş sıkma canını tamam hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıcakla bi hamilelik geçirirsin inşallah bu arada benimde sancım var bende korkmaya başaldım şimdi

sağol canım tesellimde o zaten hiç bişey hissetmeden bilemiyorum iyimi ama Allahın takdiri napayım..

İnşallah canım sağolasın..
hayırlısı olsun hakkımda.. sancıyla beraber kanama yoksa endişelenme..:teselli:

hatice 28 çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm... ama hakkında hayırlısı olsun gerçekten canım bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek almayı nasip eder kucağına inşallah canım...

geçmiş olsun hatice.ben de şimdi dr dan geldim.5 haftalık gebeyim.kanamam vardı damla damla 5 gündür.dr keseyi gördü ama düşük tehliken var dedi.istirahat et dedi.progesteron ve folik verdi.15 gün sonra yine gel dedi.bu 2. bebeğim. birincisi sezeryanla olmuştu.sezeryan esnasında myomum alınmıştı.ve dr bu yapılan ameliyatın ne kadar riskli olduğunu, yapan dr un çok cesaretli olduğunu, kan kaybının aşırı olduğunu söyledi14 aylık bebeğim var.bakalım nasıl olacak.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…