hatie 28 gecmiş olsun canım kac kaftalık hamileydin değerin kactı kaca düştü cok gecmiş olsun allah üzüntünü tez zamanda unuttursun
hatice 28 canım allah b,daha yasatmasın değeride baya iyimiş öncesinde kesede gözükmüsmüdü
hadi hayırlısı canım...saol canım pazartesi tahlil yaptırdım bu gün de sonucumu aldım çok güzel artmış değerlerim. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı dr.
Arzucum yok artık hamile değilim kimyasal gebelik sonucu suan düşük yapıyorum( hakkımda hayırlısı olsun..
haticecim çok üzüldüm canım ya.. Ama Rabbim hayırlısını versin.. belki sakat olacaktı. belki daha sonra düşcekti.. şimdi hiç bişey hissetmeden düşmesi bile iyi bişey.. yani onunla bi bağ kurmadan.. bi de dediğim taraftan bak.. hangimizin ne olacağının da garantisi yok.. hepimiz Allaha emanetiz.. rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelikle müjdeler inşallah seni ve tüm arzu eden herkesi.. :Saruboceq: sağlıcakla kal canım..bende hiç bişey anlamadımki 7 hafta oldu giriyom ultrasona bebek yok giriyom yok gözükmüyo ama kanda idrarda gebe olduğun çıkıyor adette yok bebek oluşmamış bile yani anlicaan ve vücut atıyormuş kendi kendine kimisi parca diyor kimisi kanamayla gitti diyor yani belli olmuyor sebebide bebeğin gelişmemesiymiş.. umarım yardımcı olabilmişimdir..
hadi hayırlısı canım...
haticecim çok üzüldüm canım ya.. Ama Rabbim hayırlısını versin.. belki sakat olacaktı. belki daha sonra düşcekti.. şimdi hiç bişey hissetmeden düşmesi bile iyi bişey.. yani onunla bi bağ kurmadan.. bi de dediğim taraftan bak.. hangimizin ne olacağının da garantisi yok.. hepimiz Allaha emanetiz.. rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelikle müjdeler inşallah seni ve tüm arzu eden herkesi.. :Saruboceq: sağlıcakla kal canım..
Hatice28 çok çok geçmiş olsun cnm gerçekten çok üzüldüm senin adına ama hayırlısı böleymiş sıkma canını tamam hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıcakla bi hamilelik geçirirsin inşallah bu arada benimde sancım var bende korkmaya başaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?