2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

hatice28 çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah.ben tam olarak ne sorunun olduğunu anlamadım benim de arada adet ağrısı gibi sancım oluyo ben de 5 haftalık hamileyim korktum şimdi...

hstice28 geçmiş olsun umarım bir sonraki gebeliğinizde bebeğiniizi kucağınıza alırsınız. rabbim yar ve yardımcınız olsun. kimyasal gebelik gebelik kesesi görülmeden gebeliğin sonlanmasıdır. genellikle sağlıklı gebelikler olmuyor ve vücut oluşmadan atıyor. gebelik kesesi görüldükten sonra gebelik artık "klinik gebelik" adını alıyor ve gebelik sonlanırsa düşük ya da erken doğum oluyor. kimyasal gebelik için düşük kelimesi kullanılmıyor. tabi bu tibbi açıdan. ister kimyasal ister klinik gebelik olsun kişi anne olmaya kendini hazırlıyor. zor bir durum. rabbim herkesin bebeğini ailesine bağışlasın. olmayıp isteyen herkese de evlat versin amin..

hatice geçmiş olsun..hayırlısı olsun...

benimde çok şişkinliğim var hanımlar akşamları ve geceleri karnım davul gibi ..4 aylık hamile gibi oluyo..sanki midemde taş var gibi öyle rahatsız oluyorum ki off hele sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamaya ölecektim çok fena midem şiş ağrıyor..ne yapmam lazım acabamirmirmirmir

slm kızlar nasılsınız haticeceim cok gecmiş olsun üzme kendini allahım sağ salim bir bebek versin tez zamanda inşl. kızlar bana gelince hastanede yatıyordum yeni cıktım haftada 3 kilo verince bebeği hiç besleyemiyormusum ilkaçlarla serumlarla idare etiim 2 gun midemde böbreklerimde cok kusmaya baglı olarak tahriş var ve buda ağrı yapıo bir torba ilaç kullanıorm ama inşil gecicek bu gunler size mide probnlemi olnalara tavsiye zencefil sekeri aktarlarda oluo banada doktorum önerdi limonlusunu alın tadı güzel ve midedeki sisi ve gazı alıo brz daha rahatlatıo

masum canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hala miden aynımı of ne zor geçiyo hamileliğin inş üç aydan sonra geçer

masum canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hala miden aynımı of ne zor geçiyo hamileliğin inş üç aydan sonra geçer

ahh cnm ahh simdi simdi ilaçlarla brz yiyebiliorm su bile içemiordm o da vucut susuz kalınca cöktüm bide ben stresten panik atak gecirdim cok zor gecio aldırın su bebeği die yıkmısım ortalığı sakinleştirici fln yaptılar

ay kıyamam canım sana ne kadar hassas bünyen varmış valla ikiz olsa bukadar rahatsız etmezdi seni bebişin ne yapcan allah sabır versin benimde midem 1 sat bişey yemezsem deli gibi bulanıyo öğürüyorum ama kusamıyorum yediğim herşey bi satte öğütülüyo
zaten zorla yiyorum sinir oldum valla
senin kadar kötü delim gene sabret canım

ay cnm ben mutfaga giremiorm ki girsem yiyicem yiyince yine iim zaten doktor dedki ye ama yediklerini 10dk tutm aya calıs normalde 10 mm. olması gerekio bebeğimin ama hala 6mm besleyemiormmafoldumben

anladım canım doktor kontrolündesin bebeğine bişey olmaz merek etme birden gelişir büyür sen kendi sağlığına dikkat et galate ye midene iyi gelir bide şu sıcaklar geçse onun da etkisi vardır muhakkak

anladım canım doktor kontrolündesin bebeğine bişey olmaz merek etme birden gelişir büyür sen kendi sağlığına dikkat et galate ye midene iyi gelir bide şu sıcaklar geçse onun da etkisi vardır muhakkak

ewt cnm haklısın walla cok hayırlısyla su zaman bi gecseydi kıs gelseydi ayy cok köt günlerdi bebeği alddrmak bile istedim düşünsene psikolojimi

masum pisi geçmiş olsnnn sana.
çok zormuş anne olmak gerçekten
ama kolay değil bi mucize oluyor içimizde.

şöleee bi yayla çorbası yapan olsada içsemmm
mutfağa giremiyorum

hazır yeemk olsa banada süper olur ama ben mecburen hergün girip mutafağa yemek yapıyorum 7 yaşında kızım var eşimde keza yemeksiz durmaz

hazır yeemk olsa banada süper olur ama ben mecburen hergün girip mutafağa yemek yapıyorum 7 yaşında kızım var eşimde keza yemeksiz durmaz

haklısın tabi rabbim onunda kolaylığını verir inşallah :Saruboceq: benim ilk gebeliğim eşimde yanımda değil annem sağolsun 2 gündür evimdeyim ama dayanamayacağım artık yarın gideceğim opuyorumnanaktan

masum pisi geçmiş olsnnn sana.
çok zormuş anne olmak gerçekten
ama kolay değil bi mucize oluyor içimizde.

şöleee bi yayla çorbası yapan olsada içsemmm

mutfağa giremiyorum

evet tam bir mucize ben ben değilim sanki harika duygular bunlar kaydirigubbakcemile5
ayy canım canınmı çekti keşke yakınında birileri olsaydı hazırlardı sana belkide eşin yapar akşama :lepi:

geçmiş olsun çok zor zamanlar bunlar ve geçecek ama artık az kaldı opuyorumnanaktan

geçmiş olsun bence doktora danış belki iyi gelen bişey vardırda daha fazla çekmezsin bu sıkınıları

çookk geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bebiş verir rabbim sana ve isteyen herkese kaydirigubbakcemile3

Bende hamileyimm bebişim 6+4 haftalık :)) Mart ayında doğum görünüyor bakalım

gözün aydın tebrik ederim inşalah sağlıkla kucaklarımızada alırız zaten ya mart yada nisanda doğumlar şimdi karınlarımızı büyütüyouz sonrada bebişlerimizi büyüteceğiz inşallah hep beraber zemuszemus

merhaba kızlar a.s.
bende çiçeği burnunda yeni hamileyim:CüvCüv:
temmuzda hamile kaldım bende,5.haftanın içindeyiz ama
bugün dr.a gittik,keseyi göremedik...sizler ne durumdasınız?

gözün aydın tebrik ederim
bende 6 haftalıkken gittim dr kese göründü :Saruboceq:
7. haftadada bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum harikaydı opuyorumnanaktan

amin canım sağol..
değerim cuma 1108 di akşam 940 a düşmüş ve 7 haftalıktı sat a göre gözükmesi gerekirken rahim bomboş kimyasal gebelikmiş şuan kanamam var adet galiba..
hayırlısı olsun..

geçmiş olsun hatice ben de 6+3 olcaktım ama dış gebelik çıktı Allah hayırlısını nasip etsin 2 yıldır bekliyorum bebeği ama martta bir düşüğüm oldu şimdi de dış gebelik hala umudum var..

geçmiş olsun kızlar...benimde rahatım iyiydi ama 2 gündür mide ağrısı gaz şişkinlik ...yan yatınca karnım öyle şişki sanki 4 aylık felanım yada 5 :) öyle beter oldum..şşişti karnım davul..içime çekip geziyom ama çok rahatsız etti beni..hayırlısıyla türkiyeye dönsekte bi doktora gidebilsem burda sağlık güvencem yok tatile geldim..daha hiç kontrole bile gitmedim öyle gebeş gebeş geziyom :) kese var mı yok mu ? ne alemde hiçç haberim yok

wallahi renkliatlas ben sözde türkiyedeyim ama bende öyleyim. hala gitmedik bir doktora. kayınvalidem erken daha gidersin diyor annem baska şehirde sen ne rahatsın gitsene doktora diyor diyemiyorumda neden gitmiyorum.. napıcam bilmiyorum:)))

kızlar çok geçmiş olsun yaa..Allahım hakkınızda hayırlısını versin...bende çok şişiyorum ya ama deli gibi su içiyorum idrar yollarımda iltihap başlangıcı çıktığı için,bol su içmem gerekiyormuş ilerlememesi için eyvahedigeldismile

YARDIM EDİNNNNNNN.
arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve benim 4. haftam biraz kasık ağrılı geçti ve bi sitede de kanama yoksa bile karın ağrısı varsa düşük olabilir diyo korktum ben ya yarın doktora gidicem randevum var ama korkuyorum ya.fakat şimdi ağrılarım az çok nadir oluyo yani cevap verirseniz sevinirim...

canım benimde gecen haftam cok sancılıydı.. sanki regl olcakmışım gibi agrım vardı ama 5. haftamda yani normalde regl tarihim bitince geçti daha dogrusu cok azaldı seninde öle bişi olabilir mi

günaydın arkadaslar ya benimde ara ara adet sancım var gecmedi gitti ya allah korusun
doktora söylüyorum bişi olmaz diyo ilk aylar yasanır diyo ama ben tedirginim ya allahım bize bagıslasın yavrularımızı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…