masum canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hala miden aynımı of ne zor geçiyo hamileliğin inş üç aydan sonra geçer
ay kıyamam canım sana ne kadar hassas bünyen varmış valla ikiz olsa bukadar rahatsız etmezdi seni bebişin ne yapcan allah sabır versin benimde midem 1 sat bişey yemezsem deli gibi bulanıyo öğürüyorum ama kusamıyorum yediğim herşey bi satte öğütülüyo
zaten zorla yiyorum sinir oldum valla
senin kadar kötü delim gene sabret canım
anladım canım doktor kontrolündesin bebeğine bişey olmaz merek etme birden gelişir büyür sen kendi sağlığına dikkat et galate ye midene iyi gelir bide şu sıcaklar geçse onun da etkisi vardır muhakkak
hazır yeemk olsa banada süper olur ama ben mecburen hergün girip mutafağa yemek yapıyorum 7 yaşında kızım var eşimde keza yemeksiz durmaz
masum pisi geçmiş olsnnn sana.
çok zormuş anne olmak gerçekten
ama kolay değil bi mucize oluyor içimizde.
şöleee bi yayla çorbası yapan olsada içsemmm
mutfağa giremiyorum
slm kızlar nasılsınız haticeceim cok gecmiş olsun üzme kendini allahım sağ salim bir bebek versin tez zamanda inşl. kızlar bana gelince hastanede yatıyordum yeni cıktım haftada 3 kilo verince bebeği hiç besleyemiyormusum ilkaçlarla serumlarla idare etiim 2 gun midemde böbreklerimde cok kusmaya baglı olarak tahriş var ve buda ağrı yapıo bir torba ilaç kullanıorm ama inşil gecicek bu gunler size mide probnlemi olnalara tavsiye zencefil sekeri aktarlarda oluo banada doktorum önerdi limonlusunu alın tadı güzel ve midedeki sisi ve gazı alıo brz daha rahatlatıo
hatice geçmiş olsun..hayırlısı olsun...
benimde çok şişkinliğim var hanımlar akşamları ve geceleri karnım davul gibi ..4 aylık hamile gibi oluyo..sanki midemde taş var gibi öyle rahatsız oluyorum ki offhele sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamaya ölecektim çok fena midem şiş ağrıyor..ne yapmam lazım acabamirmirmirmir
bende hiç bişey anlamadımki 7 hafta oldu giriyom ultrasona bebek yok giriyom yok gözükmüyo ama kanda idrarda gebe olduğun çıkıyor adette yok bebek oluşmamış bile yani anlicaan ve vücut atıyormuş kendi kendine kimisi parca diyor kimisi kanamayla gitti diyor yani belli olmuyor sebebide bebeğin gelişmemesiymiş.. umarım yardımcı olabilmişimdir..
Bende hamileyimm bebişim 6+4 haftalık :)) Mart ayında doğum görünüyor bakalım
merhaba kızlar a.s.
bende çiçeği burnunda yeni hamileyim:CüvCüv:
temmuzda hamile kaldım bende,5.haftanın içindeyiz ama
bugün dr.a gittik,keseyi göremedik...sizler ne durumdasınız?
amin canım sağol..
değerim cuma 1108 di akşam 940 a düşmüş ve 7 haftalıktı sat a göre gözükmesi gerekirken rahim bomboş kimyasal gebelikmiş şuan kanamam var adet galiba..
hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?