2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

ara ara ben de de oluyo canım normal.. rahim büyüyo o nedenle karındaki bağlar kasılıo... ben de dün gördüm bebişin kalbini ve kalp atışını dinledik darısı isteyen herkeslere..

slm arkadaşlarr nasılsınız bakalım benim sancılarım hala devam edio karnımda renkli atlasın dediği gibi sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti ve daha 7+3 haftalığım ayrıca tansiyon problemim çıktı şu ilk üç ayı atlatsak ne iyi olucak yaa :Saruboceq:

sevgili yuzdeyuzakrep.... mesajın ıcın tesekkurler. ya 3 gündür öyle bir gazlıyım ki balon gibi oldum. daha 4-5 gün önce karnım dümdüzdü şu an sanji 4 aylık hamile gibi görünüyor. dr kabızlıga karsı bir şurup vermişti zaten demişti o gaz yapar diye. ama mecbur kullanıyorum da ancak onun yardımıyla tuvalete cıkabiliyorum şu an. 24 saat gaz bombası olarak geziyorum. artık eşim alıştı gariban napsın. allahtan biraz çıkıyo. çıkmasa patlardım kesin

:)) ya ben kuru kayısı yiyorum tavsiye ederim hemen iyi geliyo cok sukur
herkes 4 aylık gibiyim diyo ama bede cık yok ya cok hafif belli belirsiz onud ben farkediyorum yani
normalmi acep

ara ara ben de de oluyo canım normal.. rahim büyüyo o nedenle karındaki bağlar kasılıo... ben de dün gördüm bebişin kalbini ve kalp atışını dinledik darısı isteyen herkeslere..

aa canım cok sevinndim maşallah allah saglıcakla kucagıa aldırmayıda gösersn darısı bize sec haftalıkken bebişi gördün canım bebişi gördükten sonramı kalp atısı içi gititniz kalp atıslarını kac haftalıkken gördün

canım valla 5 haftalıkken keseyi görmüştük.. şimdi de 7.haftanın içindeyim kalp atışlarını duyduk ve gördük.. ama vajinal ultrason ile. ama artık bundan sonra vajinal ultrason bitti. karından bakcak.. bi sonraki randevumuz 1 ay sonra.. benim dr. biraz tutarsız dün dedim ki tam kaç haftalık dedim.. 8 dio.. hiç zannetmiom..

gözün aydın canım 5 haftalıkken karından gözüktü kese cok sükür ebbek içinde 2 hafta sonra geldedi dr
hafta cuma dr günüm insallah bebeğimi görrüm 7 hafta 4 günlük olcam insallah ozamanbayanssulusmile

QUOTE=angel_eda;14634459]inşallah canım.. beim dr. kalp atşını alana kadar alttan bakıomuş maalesef[/QUOTE]

Cnm karından göremezse alttan muayene edio doktor ama gerçekten sıkıntı yapılıcak bişe deil umarım alttan bakılmaya gerek kalmaz ama alttan bakılsa bile kalp atışlarını gördüğün duydugun anda unutucaksın nerden bakıldıgını yerimseniben

HNK teşekkürler azönce doktora gittim ağrılarım normaalmiş.bebeğimi gördüm ilkdefa kese oluşmuş minicik bi kalp atışı var ama daha tam değil.
2 hafta sonra gittiğimde tam duyabilecekmişim.

merhaba bende siteye yeni üye oldum veee bende hamileyim 27 temmuzda öğrendim hamile olduğumu 6+3 günlük hamileyim geçen hafta c.tesi günü bir lekelenme geçirdim ve çok küçük bir parça geldi doktora gittim şükürler olsun ki kese yerinde duruyormuş doktor bana progestan die bir ilça verdi 8 saat arayla günde 3 defa bu ilacı içiyorum.sonra başka bir doktora gittm bebeişi gördüm çok küçük boyu 2,9mm kalbide atıyor Allahıma şükürler olsun.ve ilacı kullanmaya devam etmemi söledi ve 22 ağustos pazar günü muayenem var Çok heycanlıyım allahım hepimizin bebeklerini korusun bu olaya benzer bişey yaşamış olan varmı acaba aranızda???

QUOTE=angel_eda;14634459]inşallah canım.. beim dr. kalp atşını alana kadar alttan bakıomuş maalesef

Cnm karından göremezse alttan muayene edio doktor ama gerçekten sıkıntı yapılıcak bişe deil umarım alttan bakılmaya gerek kalmaz ama alttan bakılsa bile kalp atışlarını gördüğün duydugun anda unutucaksın nerden bakıldıgını yerimseniben[/QUOTE]

ben alışktım canım artık.. bi dönem sürekli tedavi görüp yumurta takibi yaptırdığım için... başlarda stres olurdum sonradan alıştım..öle rutin bişey haline geldi ki.. bi de dr. da aynı olunca valla hiç çekinmiodum da.. sanki dahiliyeci de bademciklerime bakıo gibi oluodum (biraz abarttım ) artık karından bakcak..

arkadaşlar benimde tahlilllerimi aldığım gün bir tahlil daha yaptırdı dr. onun sonucunu dün telefonla öğrenince moralim bozuldu. artışı az gibi geldi. bunun üzerine moralim çok bozuldu. bir de dosyamı inceleyip dr un ilk ultrason görüntüsünde kese için düzensiz yazdığını görünce ( artı araştırdım bu da düşükle sonuçlanabiliyormuş) iyice yıkıldım. ve bugün için başka bir dr dan randevu aldım . çünki diğer dr lar beni 2 hafta sonra bekliyorlardı. herneyse bugün gittim dr önce karından baktı kese göründü ama çok net değildi. alttan bakmamız gerekiyor isterseniz dedi. (elbetteki istiyordum bir haftadır neler çekiyorum:). ve alttan baktı keseyi , bebişi, kalp atışını, yolk kesesini gördüüüük: ay çok mutlu oldum sonunda biraz rahatladım. progesteron tahlilimi istedi. eğer düşükse progestana başlayacak. ( daha önce 2 düşüğüm olduğu için sanırım- ama onlarda ne bebeği ne keseyi görmüştüm) onun dışında her şey iyi.

canım merhanba ne kadarlık hamilesin hamileliğin henuz yeniyse görünmemesi normal ben 6+3 günlük hamileyim c.tesi kanamam oldu ve parça geldi doktora koştum hemen progetan ilacını verdi pazar günü gel dedi adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun bende sinirlendim başka bir doktora gittim oda baktı kese ve bebek var bebeğin kalp atışıda çok az görünüyordu çok mutlu oldum ama kendime dikkate ediyorum.ilacıda hala kullanıyorum 22 ağustosta tekrar gitcem bakalım hayırlısı

canım 6+0 ım şu an dr da 5+6 olarak gördü 1 gün küçük görünüyor yani ama geç döllenme olasılığı çok yüksek zaten. senin de hayırlısı olsun ne büyük mutluluk değil mi kalp atışlarını görmek ben neredeyse ağlayacaktım zor tuttum kendimi

merhaba kizlar..benim bugun karnim sanki biraz indi gibi ama yinede sis:) icime cekip geziyorum rezillik:) daha 6 haftalikken böyle göbek mi olur :) sonumuz kötu sisko olup cikacaz:)

merhaba herkese birkaç gundur moral bozuklugundan gfiremiyordum foruma hemde sitede elektirikçiler yanlışlıkla birkaç kişini telefonunu kesmişler o şanslı kişilerden biride bizdik 2 gundur evde kafat,yı yedim

kendi dr um 1 hafta izine cıkınca meraktan doğum evine gittim hemmde torpille demelzermi bana boş gebelik diye üstelik 8 hafta heseaplamıs daha ben 5+6 yım usg ye göre allahıum çıldırdırm dr umu arad9m şükür gelmiş az önc gttik miniğimizin kalp atısını gösterdi az bir kanamalı bölge vardı çok azalmıs progestona devam darısı tüm hamişlere ama 323 gun neler cektim bugun aldrımaya gitti,k artık boş keseyi bebeğimi gördük şu anda boş gebelşk diyen dr u şikayet ediyoruz

funmakcım ve nilüfermascım.. ikiniizinde gözüaydın olsun... tebrikler kızlar.. darısı tüm isteyen kızlara olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…