tebrikler canım hayırlı uguırlu olsun allah saglıcakla kucagımıza aldırmayı nasip etsit insallah
bende adet oluyorum sanıyodum adet gündlerim gecene kadar akıntı geldi adet sancısıyla ama allahın hikmeti işte hamilemişimallah isteyen herkese versin
ara ara ben de de oluyo canım normal.. rahim büyüyo o nedenle karındaki bağlar kasılıo... ben de dün gördüm bebişin kalbini ve kalp atışını dinledikdarısı isteyen herkeslere..
canım valla 5 haftalıkken keseyi görmüştük.. şimdi de 7.haftanın içindeyim kalp atışlarını duyduk ve gördük.. ama vajinal ultrason ile. ama artık bundan sonra vajinal ultrason bitti. karından bakcak.. bi sonraki randevumuz 1 ay sonra.. benim dr. biraz tutarsız dün dedim ki tam kaç haftalık dedim.. 8 dio.. hiç zannetmiom..aa canım cok sevinndim maşallah allah saglıcakla kucagıa aldırmayıda gösersn darısı bize sec haftalıkken bebişi gördün canım bebişi gördükten sonramı kalp atısı içi gititniz kalp atıslarını kac haftalıkken gördün
QUOTE=angel_eda;14634459]inşallah canım.. beim dr. kalp atşını alana kadar alttan bakıomuş maalesef
arkadaşlar benimde tahlilllerimi aldığım gün bir tahlil daha yaptırdı dr. onun sonucunu dün telefonla öğrenince moralim bozuldu. artışı az gibi geldi. bunun üzerine moralim çok bozuldu. bir de dosyamı inceleyip dr un ilk ultrason görüntüsünde kese için düzensiz yazdığını görünce ( artı araştırdım bu da düşükle sonuçlanabiliyormuş) iyice yıkıldım. ve bugün için başka bir dr dan randevu aldım . çünki diğer dr lar beni 2 hafta sonra bekliyorlardı. herneyse bugün gittim dr önce karından baktı kese göründü ama çok net değildi. alttan bakmamız gerekiyor isterseniz dedi. (elbetteki istiyordum bir haftadır neler çekiyorum:). ve alttan baktı keseyi , bebişi, kalp atışını, yolk kesesini gördüüüük: ay çok mutlu oldum sonunda biraz rahatladım. progesteron tahlilimi istedi. eğer düşükse progestana başlayacak. ( daha önce 2 düşüğüm olduğu için sanırım- ama onlarda ne bebeği ne keseyi görmüştüm) onun dışında her şey iyi.
canım merhanba ne kadarlık hamilesin hamileliğin henuz yeniyse görünmemesi normal ben 6+3 günlük hamileyim c.tesi kanamam oldu ve parça geldi doktora koştum hemen progetan ilacını verdi pazar günü gel dedi adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun bende sinirlendim başka bir doktora gittim oda baktı kese ve bebek var bebeğin kalp atışıda çok az görünüyordu çok mutlu oldum ama kendime dikkate ediyorum.ilacıda hala kullanıyorum 22 ağustosta tekrar gitcem bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?