2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

amin canım amin ama benim şu 3 gunde yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın ya aklıma geldikçe nasıl üzülüyorum kimbilir kimlerin canını yaktılar

slm kızlar bende test yaptırdım ağustosun 5 inde değerim 80 çıktı (sat 4 temmuz) 4 gün sonra yani ayın 9 unda 556 ve bugün 2846 çıktı değerler normal mi sizce doktorum tatilde görüşemedik henüz. birde karından ultrasonda ne zaman görebilirim bebişimi fikri olan var mı?

arkadaşlar çok kötüyüm az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! dr hemen alalım dedi başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

ah canım ya çok üzüldüm napılırki bu durumda dr hatası desem 2 dr gitin demi benimde canlı bebeğimi alacakalrdı

evet, 2 dr da göremedi... yıkıldım... ilki hemen kürtaj dedi, ikinci de haftaya çarşamba bakacak.kesesi , embriyo boyutu hepsi 7 haftaya uygun. kalp atmıyor

canlı bebeği mi alacaklardı??? nasıl ya, nasıl vicdansızlık o!

canım evet güya bebeği görememiş raporu elimde eşim derhal şikayet etti böyle ahlaksızlık olamaz birde 8+0 yazmıs bebeğin haftasını daha bebeğim o gün 5+4 deydi diğer dr da hemen yarın alalım dedi hayır dedim kendi dr um görmeden asla olmaz dedim
kendi dr uma ulaşınca bu olaydan bahsedince direk usg yi çeken dr un adını söyledi ..... mu dedi meğer hatalarıyla ünlü bir radyoloji uzamnıymıs kimbilir kimlerin canını yaktı 6 aylık bebeğe sakat aldır bunu demiş sağlıklıo bebeğe düşünün ama canını çok kötü yakacağım 2 gündüğr bebeğim ve biz neler çektik :sinifsinif:

kendi dr umda bugun kalp atışını gösterdi minik kuşumun kanamalı bölgede küçülmüş şükür

kendi dr umda bugun kalp atışını gösterdi minik kuşumun kanamalı bölgede küçülmüş şükür

allahsağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah. sakın diğer dr.un peşini bırakma, sağlık sektöründe hatayı affedemiyorum. hem bir cana kıyıp hem seni mahvedecekmiş
ben de demin bir arkadaşımla konuştum, 8+3'ken görülmüş kalp atışı onun bebeğinin. umut dünyası işte... allah nefes bağışladıysa bebeğime doğacaktır diyorum şimdi.çok da umutlanmak istemiyorum yine de....veren e o alan da... yapabilecek bir şey olsa, elimden bir şey gelse...yok ki...dua et benim için ne olur.

sedase cim ok geçmiş olsun canım.. benim acıkçası bu konuda cok bir bilgim yok ama arkadasının dediği gibi 8. haftada hatta 11. haftada kalp sesini duyanlara denk geldim sitede.. ama inan normali naasıldır bilemiyorum.. istersen canım ya bekle ya da bir iki doktora daha görün canım sen yine de.. hatta normal kontorle gider gibi yapki diğer söylediğinin etkisinde kalmasın doktor..

canım dualarımız seninle... hakkında hayırlısı olsun..

katılıyorum...sedasecim hnk iyi bir fikir verdi. bence de öle yap..kolay kolay olmuyor bu çocuk işi.. peşini bırakma sonuna kadar canım

canım etmem mi dularım hep sizlerle bak bana da boş gebelik dedi tamam dedim ya bitti herşey artık biran önce kurtulmak istiyorum bu boş keseden çünkü bulantıdan ölüyorum dun dr a gidicektik eşim yavrum sabaha kadar dua etmiş yaradan çok büyük ol derse olur canım bak sabah kalp atısını duyduk ama bende asla affetmiyorum biz ucuz kurtulduk ama ne canlar yandı vede yanacak o yuzden bir daha kine iyi bakmayı öğrensin nasıl dr bunlar anlamıyorum

çok geçmiş olsun canım mübarek aylardayız.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
7. haftada kalp atışının gayet net alınması gerek ben ilk gebeliğimde 6+4 de duymuştum..
en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi oluruz inşallah..

sedasecim geçmiş olsun diyeceğim ama ümidini nolur yitirme hem bak 2. dr. haftaya bir daha bakalım demiş demekki umudu var onun. birde karından mı bakıldı yoksa jinekolojik ultrasonla mı bakıldı o da önemli biliyorsun karından çok geç görülüyor

sadesa cok gecmiş olsun canım insallah iyidir yavrun allah acısını göstermesin yavrularımızın
diken üsüde oturuyoruz valla
bende lavaboya girim dedim kus varmıs mafoldumben nasıl bagırdım korktum bişi olurmu acaba yavruma cok üzgünüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…