2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

yok cnm olmayana hiç bşey olmaz mwerak etme
bizim orda bi komşu wardı
kocası kendini asmıştı ve bebeği daha çok küçüktü karnında
o gördü kocasını ve çocuğa hiç bişey olmadı

saol caım içim rahatladı allah korusun
ya arkadaslar ne ilaclar kullanıyosunuz benim doktor bana sadece elevit diye hap verdi günde bir kez
progoston istedim vermedi sizler neler yutuyosunuz

ya arkadaslar ne ilaclar kullanıyosunuz benim doktor bana sadece elevit diye hap verdi günde bir kez

cnm ben elevit, renne dua ,dramamine ,ve folik plus alıorm benm mide hassas olduğu için bolca ilaç alıorm

canım ben folbiol kullanıyorum, yarım coraspin kullanıyorum. dün dr progesteron seviyemi istedi bugün sonucunu aldım düşük dedi progynex adlı bir ilaca başlattı . bu arada değerim 10,5 ti. günde 3 tane ona başladım. ama az önce istanbuldaki dr umu aradım bütün hikayemi anlattım boşuboşuna bir sürü test yaptırmışsınız dedi. aslında progesteron ilacına hiç gerek yok değer normal dedi. ama yine de 2 hafta kullanın bir sorun yaşanmazsa bırakın dedi. diğer dr 12 haftaya kadar kullanacaksın demişti. bu arada istanbuldaki dr uma çok güveniyorum beni rahatlattı. böyle işte arkadaşlar. kullandıklarım bunlar

nilüfermas canım cok saol senn bebiş kac haftalık 10.5 demişsinde değere ben progoston istiyorum vermiyo bu doktor ya

masum pisi elevitdede folik asit varmıs aynı değilmi bunlar

kızlar bu folic plus sizde mide bulantısı yapıyormu ben içtikten sonra kendimi zoor atıyorum banyoya birde günde 3 defa içmem gerekiyormuş çok kötüyüm ben ya psikolojim bozuldu artık hep ağlıyorum

canım paketi pembe böyle bir anne ve bebek var üstünde ve gr yazmıyo sadece içeriği yazıyor

ya bnmde bulantım cok war. folicplus kullanıyordum bende ama 3 gündür bıraktım ondan mı acaba diye... hala bulantılarım bitmedi kafamı kaldıramıorum cok kötüyüm ve lokma girmior ağzıma napıcam bilmiyorum...

merhaba kızlar...ya bendede bulantı oluyor zaten idarar yollarımda iltihap başlangıcı çıktığı için bol bol su içiyorum canıım yemek falan istemiyor.bende günde 1 tane elevit ve 1 tane folik plus kullanıyorum.

ya ben suda içemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım artık... hayır istifra etsem rahatlıcam ama çıkartamıyorumda...

kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 haftalık bebeğim kalp atışlarını gördüm pıt pıt atıyodu çok güzel büyüklüğü 16.2 mm olmuş daha çok minik kistlerimde üç buçuk santimdi 27 mm olmuş çok ufalmışlar çok sevindim valla

bulantılara gelince öğürmekten ölüyorum ama kusamıyorum saat başı bişey yemzsem fena halde midem bulanıyo ama bişeyde istemiyo canım

leyuzeciğim gözün aydınnn olumunekankayizsmile

gözün aydın leyuze darısı benim basıma bende bi görsem çok rahatlıcam.. 6+0 oldu bnmde artık gtmem lazım ama hala hiç gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…