gözün aydın leyuze darısı benim basıma bende bi görsem çok rahatlıcam.. 6+0 oldu bnmde artık gtmem lazım ama hala hiç gidemedim...
iyi allah kucanıza almayıda nasip etsin hamile oldugunu ögrenmeden ne gibi belirtiltrin vardı benimki 10 sonra falan belli olacak merak içindeyimde
Arzucum yok artık hamile değilim kimyasal gebelik sonucu suan düşük yapıyorum( hakkımda hayırlısı olsun..
arkadaslar ben 4. yılımda hamile kaldım cok sükür
bir düsügüm var 9 ay önce tutunamadı keseye
şimdi kendiliğiden hamile kaldım başka bi doktor takip etsin artuk dedim iyi diyolar doktora ama bana sadece vitamin ilacı verdi progoston vermedi istiyorum genede vermiyo adet sanılarım geliyo arada şiddeli ne yapıcamı bilmiyorum insallah bebeğim benimle olur hep allah saglıcakla kucagıma aldırsın acısını göstermesin ne yapmalıyım ?
ayy allah korusun hatice ya
ben adet günlerimde tam bi kafta kahve lekelerim oldu siddetli ğrılarımla birlikte sonra 2 gün dürdü öle test yaptım pozitif cıktı doktora gittim anlattım düsen düşsün üzülme zaten kötü gebelikse düşer ilk aylarda dedi progoston yazmıcam dedi simdi 2. haftam adetten sonraki kanamam hiç olmadı bu sürecte cok sükür ama sancılarım arada geliyo cok korkuyorum içim rahat olurdu belki düşük önleyici hap yutsaydım
hatice geçmiş olsun..hayırlısı olsun...
benimde çok şişkinliğim var hanımlar akşamları ve geceleri karnım davul gibi ..4 aylık hamile gibi oluyo..sanki midemde taş var gibi öyle rahatsız oluyorum ki offhele sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamaya ölecektim çok fena midem şiş ağrıyor..ne yapmam lazım acabamirmirmirmir
geçmiş olsun hatice ben de 6+3 olcaktım ama dış gebelik çıktıAllah hayırlısını nasip etsin 2 yıldır bekliyorum bebeği ama martta bir düşüğüm oldu şimdi de dış gebelik hala umudum var..
YARDIM EDİNNNNNNN.
arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve benim 4. haftam biraz kasık ağrılı geçti ve bi sitede de kanama yoksa bile karın ağrısı varsa düşük olabilir diyo korktum ben ya yarın doktora gidicem randevum var ama korkuyorum ya.fakat şimdi ağrılarım az çok nadir oluyo yani cevap verirseniz sevinirim...
arkadaşlar çok kötüyümaz önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! dr hemen alalım dedi başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.
nilüfermas canım cok saol senn bebiş kac haftalık 10.5 demişsinde değere ben progoston istiyorum vermiyo bu doktor ya
masum pisi elevitdede folik asit varmıs aynı değilmi bunlar
kızlar bu folic plus sizde mide bulantısı yapıyormu ben içtikten sonra kendimi zoor atıyorum banyoya birde günde 3 defa içmem gerekiyormuş çok kötüyüm ben ya psikolojim bozuldu artık hep ağlıyorum
canım hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık ağrılarım,göğüs uçlarında hassasiyet,göz kararması ve baş dönmesi oldu ..mide bulantım olmadı benim...ve hala(şuan 7 haftalık bebişim) kasık ağrılarım ,baş dönmelerim devam ediyor.Göğüslerim felaket şişti ve ağrıyor.
Bel ağrım var ,devamlı uyumak istiyorum.halsizlik ve bitkinlik var.
cnm sana da Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin.güzel yazılarını bekliyoruz
cnm ya çok çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm mafoldumben
cnm benim de sancılar felaket ve doktor bana da progoston vermedi.hatta bana vitamin hapı da vermedi ..sadece folik asit kullanıyor musun dedi evet dedim tamam kullanmaya devam et dedi..ne yapmalıyım sizce
zaten yaşa da sağlıklı bi gebelik değilse daha kötü olurdu canım .hap kullanmadığın iyi olmuş.sancıların bebeğin düşmesiyle alakası yok dedi bana doktorum..herkes de olurmuş bıçak saplantısı gibi bi saplanıyor çok fena..
aynen ya ben bi de 3 kilo aldım şimdiden ..ne alaka ya ..yediklerim de aynı değişmedi neden bu kadar şişiyorum 9 ay sonra ben ne olacağım merak ediyorum.bi de fena gaz yapıyor ya
cnm çok geçmiş olsun.ya bu dış gebelik yeni moda aoldu heralde ya( annelerimiz doktora bile gidemezmiş ama böyle şeyler hiç olmamış..demek biz doktora gidemesek ne olurdu bebk var die dolanırdık.cnm üzülme Allah hakkımızda hayırlısını versin
aynı ağrılar bizde de var endişelenecek bişey yok cnm...tadını çıkar hamileleliğinin.arkadaşım 4.5 aylık hamile hala onunda kasık ağrıları,karın ağrıları varmış.
cnm çok geçmiş olsun ..inş kalp atışını ileriki zamanlarda duyabilirsin o konuda bi bilgim yok..Allahtan hayırlısı cnm
eşinin hastalığı ile ne alakası var canım? döllenme sırasında geçmiş olabilir şüphesiyle mi aldıracaksın yoksa bundan sonrası için mi cnm?
Eğer öncesi içinse evet geçmiş olabilir ama sonrası içinse, yani eğer cinsel yolla geçecekse bi ilişkiden kaçınırsınız olur biter..
gunaydın herkese bizde bugun 6. haftamıza girdik usg ye göre perşembe günü 5+6 idik bugun 6+0 ız interte göre 7 . haftada ama sanırım geç döllenmiş bizim kuzu :))) tüöm yeni hamişlere ve hamiş olmak isteyenlere bol bebekli günler dilerim
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim :))) sürekli uyku hali ve sık sık acıkmaktan başka bir sıkıntımız yok çok şükür... keseyi gördük ama kalp atışını duymak için meleğimin 2 hafta beklemem lazım... herkese Allahım hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin :)))
tebrik ediyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize
canım normal besleniyorsan vitamine gerek yokmuş . vitamin hapları normal yiyeceklerden aldığının yerini tutmuyormuş. şu anda yaz olduğu için sebze meyve bol yeterince vitamin alıyoruz zaten. ben de dr lara folbiol kullanıyorum dedğimde kimse onu bırak da vitamine geç demedi valla. ben de yaz bitene kadar düşünmüyorum açıkçası.
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim :))) sürekli uyku hali ve sık sık acıkmaktan başka bir sıkıntımız yok çok şükür... keseyi gördük ama kalp atışını duymak için meleğimin 2 hafta beklemem lazım... herkese Allahım hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin :)))
selam arkadaslar herkese tek tek tesekkür ederim cevaplar için opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün
canım ultrason sonuçlarına göre ikimizinki aynı benimki de perşembe günü 5+6 çıktı. benimde 6+0 olamsı gerekiyordu yani 1 gün ufak görünüyor :)
algida teşekkür ederim... sende mi sürekli acıkıyorsun???ay sorma ya deli oluyorum bende bütün gün ne yesem diye gezer oldum.hayır yediğimde bişiye benzese az bişi yiyorum doyuyorum, midem almıyor fazlasınıdalga geçiyor şimdiden benim velet valla :)))) bir de bi yorgunluk,bir bitkinlik kolumu kaldırcak halim yok...dokuz ay geçer mi böyle???
bebişimin varlığı bugün kesinleşti ultrasyonda kendisini gördük5,5 haftalıkmış :) şükür rabbime bir sorun yok.Allah cümlemize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?