2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

ay tahmin edebiliyorum... bana kalsa şimdi hazırlanıp giderim wallahide:))) sen ilk gittiginde ne kadarlıktı hemen görülmüş müydü bebek karından ultrasonla

kızlar bendede bu sabah bi bulantı oldu ama öyle çok hafif ...göğüslerim çok şişti milka ineği gibi :) hnk bu arada sen neden gitmiyorsun hala doktora :) hadi ben tatildeyim pazar dönmüş olucaz..pazartesi için randevu aldım bile doktordan çok heyecanlıyım yaa...babam aradı yeni öğrenmiş bilmiyorumkismile bana neden söylemiyon kızım ben başkalarından öğreniyom diyo zemuszemus ne bilem utandım anneme dedim sadece onada babama sonra deriz diye tembihledim bilmiyorumkismile halam yetiştirmiş ama :)) zavallı adam:) en son babalar duyar :) soruyorum nasılsın baba diyorum imalı imalıı dört gözle birilerini bekliyom diyo kimi bekliyon diyom..anla işte ailenin yeni üyesini bekliyom dio hahahahah

ya benim sebep çok komik ben gitmek istiyorumdakayınvalidem erken daha diyor bende koca kadın diye ses etmek istemiyorum:))) bu arada bende babama söylemedim annem sölemiş bana bişi dememişti ama annemler tatilde ve geçenlerde anneme tel de bulantılarımdan dert yanarken annem bende cok kötüydüm dur bak babana veriyim o anlatsın nasıldım diyip tutusturuverdi babama tel i:)) bu arada bizim bebişlerin arası 1 günmüş:)) bnmkisi de 6+0 tabi son adet tarihi hesabına göre ultrasonda ne kadar onu bilmiyorum daha:)))

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

iyi allah kucanıza almayıda nasip etsin hamile oldugunu ögrenmeden ne gibi belirtiltrin vardı benimki 10 sonra falan belli olacak merak içindeyimde

canım hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık ağrılarım,göğüs uçlarında hassasiyet,göz kararması ve baş dönmesi oldu ..mide bulantım olmadı benim...ve hala(şuan 7 haftalık bebişim) kasık ağrılarım ,baş dönmelerim devam ediyor.Göğüslerim felaket şişti ve ağrıyor.
Bel ağrım var ,devamlı uyumak istiyorum.halsizlik ve bitkinlik var.
cnm sana da Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin.güzel yazılarını bekliyoruz

Arzucum yok artık hamile değilim kimyasal gebelik sonucu suan düşük yapıyorum ( hakkımda hayırlısı olsun..

cnm ya çok çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm mafoldumben

cnm benim de sancılar felaket ve doktor bana da progoston vermedi.hatta bana vitamin hapı da vermedi ..sadece folik asit kullanıyor musun dedi evet dedim tamam kullanmaya devam et dedi..ne yapmalıyım sizce

zaten yaşa da sağlıklı bi gebelik değilse daha kötü olurdu canım .hap kullanmadığın iyi olmuş.sancıların bebeğin düşmesiyle alakası yok dedi bana doktorum..herkes de olurmuş bıçak saplantısı gibi bi saplanıyor çok fena..

aynen ya ben bi de 3 kilo aldım şimdiden ..ne alaka ya ..yediklerim de aynı değişmedi neden bu kadar şişiyorum 9 ay sonra ben ne olacağım merak ediyorum.bi de fena gaz yapıyor ya

cnm çok geçmiş olsun.ya bu dış gebelik yeni moda aoldu heralde ya ( annelerimiz doktora bile gidemezmiş ama böyle şeyler hiç olmamış..demek biz doktora gidemesek ne olurdu bebk var die dolanırdık.cnm üzülme Allah hakkımızda hayırlısını versin

aynı ağrılar bizde de var endişelenecek bişey yok cnm...tadını çıkar hamileleliğinin.arkadaşım 4.5 aylık hamile hala onunda kasık ağrıları,karın ağrıları varmış.

cnm çok geçmiş olsun ..inş kalp atışını ileriki zamanlarda duyabilirsin o konuda bi bilgim yok..Allahtan hayırlısı cnm

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

eşinin hastalığı ile ne alakası var canım? döllenme sırasında geçmiş olabilir şüphesiyle mi aldıracaksın yoksa bundan sonrası için mi cnm?
Eğer öncesi içinse evet geçmiş olabilir ama sonrası içinse, yani eğer cinsel yolla geçecekse bi ilişkiden kaçınırsınız olur biter..

Son düzenleme:
gunaydın herkese bizde bugun 6. haftamıza girdik usg ye göre perşembe günü 5+6 idik bugun 6+0 ız interte göre 7 . haftada ama sanırım geç döllenmiş bizim kuzu :))) tüöm yeni hamişlere ve hamiş olmak isteyenlere bol bebekli günler dilerim

nilüfermas canım cok saol senn bebiş kac haftalık 10.5 demişsinde değere ben progoston istiyorum vermiyo bu doktor ya

masum pisi elevitdede folik asit varmıs aynı değilmi bunlar

caın benim şu anda 6+2 haftalık ölçtürdüğümde 6+0 dı . ama bir kaç yerden araştırdım progesteron kullanımını gerksiz bir uygulama olarak gören dr lar çok. birde bunların sentetik olanları varmış bebekte solunum problemlerine ve erkek bebekte penisteki idrar deliğinin uçta değil penis üzerin de başka yerlerde olmasına sebep oluyormuş. progestanın üzerinde zaten doğal progesteron diye yazıyor. benimkinde yazmıyordu korktum istanbuldaki dr uma sordum o da doğal dedi. 2 hafta kullanıcam bakalım. kullandıktan 1-1,5 saat sonra acayip baş dönmesi yapıyor. istanbuldaki dr um daha önce vermişti ama bebeğin tutunması döneminde kullanmam üzere vermişti. şimdi gerek yok dedi. bebek zaten tutunduğu için sanırım. senin dr unda aynı şeyi düşünmüş olabilir. bir de kalp atışları görüldükten sonra baya rahatlanıyor.

kızlar bu folic plus sizde mide bulantısı yapıyormu ben içtikten sonra kendimi zoor atıyorum banyoya birde günde 3 defa içmem gerekiyormuş çok kötüyüm ben ya psikolojim bozuldu artık hep ağlıyorum

canım folic plusı 3 tane alınca ancak 0,4 mg değerine ulaşıyor. eğer rahatsız ediyorsa aynı değeri tek seferde alabileceğin vitaminler var örneğin elevit kullanırsan bu değerin 2 katını (0,8 mg) alırsın hemde. tavsiyem eğer o kadar rahtsız ediyorsa elevite geç canım

canım normal besleniyorsan vitamine gerek yokmuş . vitamin hapları normal yiyeceklerden aldığının yerini tutmuyormuş. şu anda yaz olduğu için sebze meyve bol yeterince vitamin alıyoruz zaten. ben de dr lara folbiol kullanıyorum dedğimde kimse onu bırak da vitamine geç demedi valla. ben de yaz bitene kadar düşünmüyorum açıkçası.

canım ultrason sonuçlarına göre ikimizinki aynı benimki de perşembe günü 5+6 çıktı. benimde 6+0 olamsı gerekiyordu yani 1 gün ufak görünüyor :)

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim :))) sürekli uyku hali ve sık sık acıkmaktan başka bir sıkıntımız yok çok şükür... keseyi gördük ama kalp atışını duymak için meleğimin 2 hafta beklemem lazım... herkese Allahım hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin :)))

tebrik ediyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize

bende zaten sebze meyve ağırlıklı besleniyorum cnm,iyi o zaman doğal vitaminlere devam yerimseniben

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım :Saruboceq:

selam arkadaslar herkese tek tek tesekkür ederim cevaplar için opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün

selam canım... ben çok iyiym bugün ama devamlı acıkıyorum ya ..bizim beişler şimdiden böyleyse 9 ayda ben duba olurum heralde :CüvCüv:
sen nasılsın bakalım bugün var mı bi sıkıntı canım

algida teşekkür ederim... sende mi sürekli acıkıyorsun???ay sorma ya deli oluyorum bende bütün gün ne yesem diye gezer oldum.hayır yediğimde bişiye benzese az bişi yiyorum doyuyorum, midem almıyor fazlasını dalga geçiyor şimdiden benim velet valla :)))) bir de bi yorgunluk,bir bitkinlik kolumu kaldırcak halim yok...dokuz ay geçer mi böyle???

kızlarrrrr artık üzülmek yok yeni bebişime odaklamdım :):sm_cool: bebişimin varlığı bugün kesinleşti ultrasyonda kendisini gördük 5,5 haftalıkmış :) şükür rabbime bir sorun yok.ben oğlumu emzirdiğim için regl olmuyordum ve tabi SAT ımıda bilmiyordum bugün dr söylemesine göre temmuz başı 1-2 falan dedi.buna göre demek dedim bende temmuz grubuyum hemen yazayım dedim..Allah cümlemize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.... :CüvCüv:

canım ultrason sonuçlarına göre ikimizinki aynı benimki de perşembe günü 5+6 çıktı. benimde 6+0 olamsı gerekiyordu yani 1 gün ufak görünüyor :)

canım tebrikler yeniden bakalım bizi uzuuun bir yol bekliyor nisana kadar sağlıkla ve hayurlısyla geçirelim 9 ayımızı senin sat kaç canım ben 26 haziran ama ben geç yumurtluyırdum temmuzun 15-20 arasıydı bebim geç döllendi bebişim sanıyorum bayanssulusmile

Evet canım ya,hemde öyle bi acıkma ki resmen kazınıyor önceden böyle değildim.Sen yine yiyemiyormuşsun ben walla götürüyorum yemekleri,zaten mide bulantımda yok sorunda yok yiyorum şişiyorum mafoldumben aynı yorgunluk bende de var.yemek yedikten sonra da bi uyku bastırıyor sorma...napcaz 9 ay bende bilmiyorum.anneme söyledim kilo almaya başladım devamlı yemek yiyorum diye annem kızdı..şimdiden ne kilosu az ye die mafoldumben bi de dedi ki kesinlikle ekmek yeme ,çok tuzlu da yeme doktor söyler zaten bi daha ki gittiğinde dedi...

hayırlı olsun cnm..inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi.ayy sen emzirdiğine göre senin zaten bi bebişin var kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım ikisini bir büyütürsün .iyi cesaret walla bacım ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…