kızlar benim internete göre 8+5. haftam ama o kadar çok midem bulanıyorki artık bişey yemeye korkuyorum çünkü geri çıkarıyorum napacam bilmiyorum. midesi bulanmayanlara çok özeniyorum yaaaa....
cnm ya ilk 3 ay bulanıyormuş diye biliyorum başından beri böyle miydi?
sadece ilk 3 ay devam ederse o zaman 2 gün sonra rahatlarsınız.
Benim midem bulanmıyor maalesef benim de derdim çok yemek yemek aklinialirimsmile
bende internet hesabına göre 26 martta doğuracam ama doğru olduğunu sanmam doğum neyse ben bi kalp atışını duysam başka ne isterim...
[B .!.:algida;[/B]14684803]Evet canım ya,hemde öyle bi acıkma ki resmen kazınıyor önceden böyle değildim.Sen yine yiyemiyormuşsun ben walla götürüyorum yemekleri,zaten mide bulantımda yok sorunda yok yiyorum şişiyorum mafoldumben aynı yorgunluk bende de var.yemek yedikten sonra da bi uyku bastırıyor sorma...napcaz 9 ay bende bilmiyorum.anneme söyledim kilo almaya başladım devamlı yemek yiyorum diye annem kızdı..şimdiden ne kilosu az ye die mafoldumben bi de dedi ki kesinlikle ekmek yeme ,çok tuzlu da yeme doktor söyler zaten bi daha ki gittiğinde dedi..."""
bende ekmeği kestim gibi birşey ama arada bu kadar sık acıkmaya sinirlenip yiyorum valla :))) ben zaten 61 le hamile kaldım birde gereğinden fazla kilo alırsam duba gibi olurum :))) ha birde benimkide ağzına yararlı birşey bulursa götürüyo valla :)) dün canım fast food çekti diye gittim hepsinide bitirdim menünün valla:)) çok sıpa benimki yaaa:))) meyve ile bastır açlığını arkadaşım.ben normalde meyveyi ağzıma koymam hamile kalalı günde 3 porsiyon meyve yiyorum.hep yemekle giderse kilo alcaz :kedi: neyse bebişlerimiz sağlıkla gelsin dünyayada bizim kilolar nasılsa gider bir şekilde :teytey: Allah yardımcımız olsun..
birde bazı arkadaşlar 6 haftalıkken kalp atışını dymuş bebişlerinin ben hastaneye gitmiştim ve duyamadılar kalbini henüz.8.haftada görünür kesin dediler. şimdi içime kurt düştü özele gidip baktırsammı diye... ayyy ne zormuş bu işerrr
ilk hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız lütfen..
kızlar bende de bulantı falan yok, internete göre 8 hafta bitiyor, bulantı olmaması çok iyi ama gerçekten daha çok kilo alacağız o geçmeyen mide kazıntısı yüzünden, yani bunun adı acıkmak değil ya,mideyi deşiyorlar sanki...
mide bulantılarınızın folic plusdan olduğunu sanmıyorum çünkü bende günde bir sefer üç tane yutuyorum ve dediğim gibi midemin kalkması bile yok..sadece 6.haftada bir iğne vuruldum progesteronla ilgili , o hafta kokulardan hep rahatsızdım, o da geçti..ayrıca doktor başka hiçbirşey vermedi bana,ki ilk üç ayda olabildiğince az ilaç kullanmak gerekiyor biliyorsunuz..yani gerek yokken ilaca vitamine yüklenmeyin bence, dünyanın meyvesi sebzesi var.
ben de zayıf hamile kaldığım için şimdiden 2 kilo falan aldım sanırım, almamak için sabahları ılık limonlu su içsek zararı olurmuki, kilo alan bayanlaaarrr:)
bunların yanında badem yağları susam yağları sürünmeye başladınız mı, karına göğüslere, kalçaya , ben şimdiden başladım, sonra çok kötü oluyormuş o çatlaklar..
kızlar doktor bana gene test verdi anti rubelle ıgG bide anti toxoplasma ıgG sizede verdimi bunlardan
tabi tabi, bunlar ilk haftalarda yapılıyor, bana da vermişti, özellikle çiğ etten geçen bir mikrop direk bebeğe zarar veriyormuş. toxoplasma bunun için.
hamilelikte göğüslerden başka bir belirti yok bence, tüm o sıra sıra yazılanlar adet belirtisi, çünkü hamilelik belirtileri ileri dönemlerde ortaya çıkıyor..
ancak ilişkiden 1-2 gün sonra bile göğüsler sinyal vermeye başlıyor. ben buradan anlamıştım..en güzeli sabrederek adet gününü beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?