2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

kızlar benim internete göre 8+5. haftam ama o kadar çok midem bulanıyorki artık bişey yemeye korkuyorum çünkü geri çıkarıyorum napacam bilmiyorum. midesi bulanmayanlara çok özeniyorum yaaaa....

kızlar benim internete göre 8+5. haftam ama o kadar çok midem bulanıyorki artık bişey yemeye korkuyorum çünkü geri çıkarıyorum napacam bilmiyorum. midesi bulanmayanlara çok özeniyorum yaaaa....

cnm ya ilk 3 ay bulanıyormuş diye biliyorum başından beri böyle miydi?
sadece ilk 3 ay devam ederse o zaman 2 gün sonra rahatlarsınız.
Benim midem bulanmıyor maalesef benim de derdim çok yemek yemek aklinialirimsmile

bende de çok bulantı başladı kızlar bazen sabah 5 te uyanıyorum bulantıdan az ve sık yiyorum zaten fazlasını midem almıyor istenen bir durummuş bulantı ondan pek şikayet edemiyorum dr um bulantrı olması bizi sevindirir dedi sadeces oguk şeyler yemek istiyorum karpuz soğuk su soğuk süt gibi sabahları çok erken uyanıyorum eşşm üzülüyordu 5-7 arası akşam üzeri çok derin uyumusum iyi geldi vallahi
benim gibi sabah erken uyanan var mı

benim geçen pazardan beri bulantılarım felaket.. hiçbir şey yiyemiyorum nolucak bilemiyorum sürekli yatıyorum..

6 aylık evliyim ben...bende 26 temmuz da öğrendim... şuan 6 faftalık olduk..2 gün öncede kalp atışlarını duyduk....
çok güzel bi duyguymuş...rabbim herkeze nasip etsin...bide bulantı olmasa.... düşük tehlikem var bide ha bire progestan kullanıyorum...3 kutu bitmek üzere...
zaten progestanla hamile kalmıştım

cnm ya ilk 3 ay bulanıyormuş diye biliyorum başından beri böyle miydi?
sadece ilk 3 ay devam ederse o zaman 2 gün sonra rahatlarsınız.
Benim midem bulanmıyor maalesef benim de derdim çok yemek yemek aklinialirimsmile

ama dikkat et fazla yeme kilonu koru fazla yemenin çocuğa bir faydası yok. benim bulantılarım 10 gün önce falan arttı daha öncede vardı ama bu kadar deildi. 3 ayı doldurmama daha 4 hafta kadar var nasıl dayanacam hiç bilmiyorum..:çok üzgünüm:

bende internet hesabına göre 26 martta doğuracam ama doğru olduğunu sanmam doğum neyse ben bi kalp atışını duysam başka ne isterim...

benmde bebeğim 9 nisanda qeliyor internete qöre aynen ne zaman dogucagı önemli deil saglıklı olsun minik kalbinin atışlarını duyim daha ne isterim..

kızlar meraba benim ara ra mide bulantılarım oluyodu ama 2 günden beri yok sabahları normal bi insanmıs gibi kalkıyorum üstelik bilmiyorumkismile
kızlar bebeişime noldu mafoldumben
bu cuma kontrolum var o kötü bişey derse cok korkıyorm

bende temmuzda hamile kaldım ama bikaç aydır adet düzensizliği yaşadığımdan önemsemedim gecikmeyi baya bi gecikmeli öğrendim bebeğimi doktorum keseyi gördü 10 günsonra kalp atışları için tekrar gidicem tek şikayetim ara sıra gelen karın ağrısı ve gaz sancıları

kızlar bende de bulantı falan yok, internete göre 8 hafta bitiyor, bulantı olmaması çok iyi ama gerçekten daha çok kilo alacağız o geçmeyen mide kazıntısı yüzünden, yani bunun adı acıkmak değil ya,mideyi deşiyorlar sanki...

mide bulantılarınızın folic plusdan olduğunu sanmıyorum çünkü bende günde bir sefer üç tane yutuyorum ve dediğim gibi midemin kalkması bile yok..sadece 6.haftada bir iğne vuruldum progesteronla ilgili , o hafta kokulardan hep rahatsızdım, o da geçti..ayrıca doktor başka hiçbirşey vermedi bana,ki ilk üç ayda olabildiğince az ilaç kullanmak gerekiyor biliyorsunuz..yani gerek yokken ilaca vitamine yüklenmeyin bence, dünyanın meyvesi sebzesi var.
ben de zayıf hamile kaldığım için şimdiden 2 kilo falan aldım sanırım, almamak için sabahları ılık limonlu su içsek zararı olurmuki, kilo alan bayanlaaarrr:)

bunların yanında badem yağları susam yağları sürünmeye başladınız mı, karına göğüslere, kalçaya , ben şimdiden başladım, sonra çok kötü oluyormuş o çatlaklar..

ilk hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız lütfen..

hamilelikte göğüslerden başka bir belirti yok bence, tüm o sıra sıra yazılanlar adet belirtisi, çünkü hamilelik belirtileri ileri dönemlerde ortaya çıkıyor..

ancak ilişkiden 1-2 gün sonra bile göğüsler sinyal vermeye başlıyor. ben buradan anlamıştım..en güzeli sabrederek adet gününü beklemek.

o mide kazıntısını hiç sorma iki satte bir kazıntı ve bulantı yemem lazım ama canım çekmiyo zorla yiyorum umarım üç ydan sonra geçer

kızlar doktor bana gene test verdi anti rubelle ıgG bide anti toxoplasma ıgG sizede verdimi bunlardan

tabi tabi, bunlar ilk haftalarda yapılıyor, bana da vermişti, özellikle çiğ etten geçen bir mikrop direk bebeğe zarar veriyormuş. toxoplasma bunun için.

ya canım benimde kasıklarım agrıyor yumurta büyütücü çatlatıcı igneler yaptırdım ondanmıdır diyorum ama daha öncede yaptırmıştım hiçbir etki yapmamıştı gögüslerim biraz büyüdü ama agrımıyor birde 2 gün sabah kaltım atlatim süt gelmş gibi ıslanmış ama sıkıyorum süt yok hormon tahlilimdede normaldi anlamadım günü beklemekte zor oluyor işte merak ediyoruzda çok tşkler cevabın için canım..

yoksa bebişe bişeymi oldu allah korusun 7+0 rım bugün hiç bulantım felan yok 2 gün önce vardı ara ara onlarda gecti acaba cumartesi pazar hep ful yattım ondanmı kendimi iyi hisssediyorum bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…