ya canım benimde kasıklarım agrıyor yumurta büyütücü çatlatıcı igneler yaptırdım ondanmıdır diyorum ama daha öncede yaptırmıştım hiçbir etki yapmamıştı gögüslerim biraz büyüdü ama agrımıyor birde 2 gün sabah kaltım atlatim süt gelmş gibi ıslanmış ama sıkıyorum süt yok hormon tahlilimdede normaldi anlamadım günü beklemekte zor oluyor işte merak ediyoruzda çok tşkler cevabın için canım..
merhaba canım bi arkadas gögsünden sitmü su mu gelince anlamıstı vede hamiledi insallah sende hamilesindir
hamilelik belirtisine gelince benimhiç olmadı adet bekliyodum adet sancım gelirdi hep yaklasınca oda oldu sonra devam etti sancım adet oluyoum gibi ben de hergün bugün kesin adet olurum diye yumurtlama günümü hesaplıyodum ama o arada akıntımda olmustu nerdeyse bi hafta adet olacagım aylar gibi akıntım oldu gögsüm şişti hiç hissetmedim tesadüfen ögrendm maşallah insallah benimledir yavrum opuyorumnanaktan
simdi halen gögüslerim vize gibi cok seksi oldular evde tsört giyiyorum atletsiz felan dimdik maşallah cok sexsüü gariyüm yahuubayanssulusmile
yoksa bebişe bişeymi oldu allah korusun 7+0 rım bugün hiç bulantım felan yok 2 gün önce vardı ara ara onlarda gecti acaba cumartesi pazar hep ful yattım ondanmı kendimi iyi hisssediyorum bi akıl verin
ewet gögüsler güzel dolgunlaşıyor benim kızımdada öyle olmuştu ama dogum yap sütten kes son hüsrannn malesef ben ilk kızımı tedavi sonucunda kavuştum 3 sene oldu unuttum ilk belirtileri ya tekrar tedavi görüyorum işte bazı belirtiler var dedigim gibi sütmü sumu bende anlamadı inşallah dediğin gibidir canım yaa maddi manevi yıpranıyoruz 2 gün öyle atletim yaşatdı ter degildi kızımı emzirdigim dönemdeki gibi süt veya su lekesiydı südyen yoktu 2 gün falan gece olmuştu sabah gördüm birde 2 gece önce bi nefes kesen bi agrım olduki hiç sorma kimi rahime ekilme günüdür belki dediler kafam karıştı günlerde geçmiyor ki sende hamilesin heralde hayırlısıyla bebegini saglıklı sıhhatılı kucagına alırsın inşallah..
canım sen kendini çok dinliyorsun, aman boşver belirti falan arama, bak arayınca neler neler çıkıyor ortaya, bugünlerinin tadını çıkar...benim 8 hafta bitiyor hala hamile kalmadan önceki gibiyim... çağırma düşünerek bulantıyı falan, ohhh mis gibi.....
şuanda hamile olduğumuzu hissetmemiz mümkün bile değil, aman diyim bak böyle çok titizlenirsen geçmez 9 ay...ayrıca dinlenmek gerçekten çok iyi geliyor.......
senindemi hiç belirtin yok cok sevindimopuyorumnanaktan
haklısın galiba kendim i cok dinliyorum tadini cıkarsam ne iyi olur ama bebişimi görsem kalp atısını dusam işte tadını cıkarrmaya baslarım insallah dua et nolur saol desteğin içinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
evet bende hamileyim cok sükür aminn canımm insallah allah kucaklarımızı bos bırakmasın saglıklı bi şekilde gelsi yavrularımız hayırlısıyla:Saruboceq:
bende 4. yılımda hamile kaldım 2 tane aşılamam var olmadı ama cok sükür hiç beklemediğim bi anda geldi yavrum bu cuma kontrolum var bebişimi görür kalbini duyar gelirim isallah :Saruboceq:
ayy canım daaha çok yenisin yanii inşallah duyacaksın canım ya ben kızımda duydugumda çokkkkkkk duygulandım çok güzel bi duygudur o güpür güpür kalp sesleri minicik bir bebekten o ses nasıl çıkıyor kalbl nekadardırki çok şaşırtıcı ve bebegine daha çok sarılmanı saglıyor her an o kalp sesi kulagında çınlıyor inşallaahh rabbim sanada ve cümle bebebk isteyenlerede kendi bebeklerinin kalp atışlarını duymayı nasıp etsinn..
canım tebrikler yeniden bakalım bizi uzuuun bir yol bekliyor nisana kadar sağlıkla ve hayurlısyla geçirelim 9 ayımızı senin sat kaç canım ben 26 haziran ama ben geç yumurtluyırdum temmuzun 15-20 arasıydı bebim geç döllendi bebişim sanıyorum bayanssulusmile
Merhaba kızlar.
Cumartesi günü kontrol için doktora gittim..Sata göre (03.07.2010) 6 haftalık hamileydim.Vajinal ultrasonla baktı doktor 5w2d yazıyor ve 7.5mm yazıyor.Normalde adetlerim bir önceki aya göre 4-5 gün ileridedir.Ondan dolayı geç döllenme oldu herhaldeki 5 gün geriden geliyor sata göre.Keseyi gördük ama yuvarlak değil sönmüş balonla dik üçgen arası bişey sağ tarafı yapışık yani.Normalde yuvarlak mı olması gerekiyor.Ve kesenin içinde yolk kesesi fln yok.Sadece tarif ettiğim gibi bir kese var?doktor haftaya gel bakalım dedi normal şuanda dedi ama kese şekli garip geldi bana.Ne diyorsunuz?
Kesenin şekli garip geldi bana normalde internetten bakıyorum hep yuvarlak ama benimkinin yuvarlakla alakası yok
Merhaba kızlar.
Cumartesi günü kontrol için doktora gittim..Sata göre (03.07.2010) 6 haftalık hamileydim.Vajinal ultrasonla baktı doktor 5w2d yazıyor ve 7.5mm yazıyor.Normalde adetlerim bir önceki aya göre 4-5 gün ileridedir.Ondan dolayı geç döllenme oldu herhaldeki 5 gün geriden geliyor sata göre.Keseyi gördük ama yuvarlak değil sönmüş balonla dik üçgen arası bişey sağ tarafı yapışık yani.Normalde yuvarlak mı olması gerekiyor.Ve kesenin içinde yolk kesesi fln yok.Sadece tarif ettiğim gibi bir kese var?doktor haftaya gel bakalım dedi normal şuanda dedi ama kese şekli garip geldi bana.Ne diyorsunuz?
slm kızlar en son bu topiğe girdiğimde gayet rahat bir hamilelik geçiriyordum fakat son 1 haftadır falan öyle çok mide bulantılarım oluyo ki artık boğazımdan kan gelmeye başladı gece gündüz devam ediyo evimden ve herşeyden tiiksinir oldum 3 ggündür temizlik dahi yapamıyorum dr serum veriyo 2 güne bir ama artık alışıyorum sanırım bu kusmalara acaba ne zaman geçecek çok ta merak ediyorum hepinize rahat hamilelikler....
ya kızlar bana bi fikir verin nolur!! geçen hafta perşembe günü bebeğin kalp atışı için dr. gittik.. vajinal ultrasonla baktı.. çok şükür duyduk.. sonra dedim ki şimdi tam kaç haftalık dedim.. 8 haftalık dedi.. peki büyüklüğü ne kadar dedim.. 3mm dedi ve 3 hafta sonra yani ona göre 11.haftada ense kalınlığı ölçümü ve ikili test için gün verdi. ama ultrason görüntüsü ve boyutunu internetten baktığım sitelere göre kıyaslıyorum 6 haftalık hamilelik dio.. yani5+0 ile 5+6 arası dio.. ben şimdi kaç haftalık hamileyim..
ya kızlar bana bi fikir verin nolur!! geçen hafta perşembe günü bebeğin kalp atışı için dr. gittik.. vajinal ultrasonla baktı.. çok şükür duyduk.. sonra dedim ki şimdi tam kaç haftalık dedim.. 8 haftalık dedi.. peki büyüklüğü ne kadar dedim.. 3mm dedi ve 3 hafta sonra yani ona göre 11.haftada ense kalınlığı ölçümü ve ikili test için gün verdi. ama ultrason görüntüsü ve boyutunu internetten baktığım sitelere göre kıyaslıyorum 6 haftalık hamilelik dio.. yani5+0 ile 5+6 arası dio.. ben şimdi kaç haftalık hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?