kızlar ben de 6 ay önce 40.haftasında kaybettim bebeğimi...ama Allahım şükürler olsun yine hamileyim.3 gün sonra doktora tekrar giidcez inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım.Canımın içi kardeşini gönderdi bana...
kızlar meraba benim adetim 3 gün geçti hiç geç olmadım bugüne kadar karnımda şişlik çok kötü göğüsümün ucu resmen yara olacak gibi ağrıyo idrar testi yaptım evde negatif çıktı sizce kan testi yaptırsammı hamilemiyimdir((
melisa_ekici benimde adetim 5 gün oldu gecikeli.2 kez test yaptım ama negatif.sabahta kan tahlili yaptırdım.birazdan almaya gidicem.inşallah hamile deilimdir.sende kan testi yaptır.sen istiyo musun bebek?Allah gönlüne göre versin canım.
Merhabalar sevgili hanımlar...a.s Tüm hamile olan anne adaylarımızı tebrik ediyorum.:teytey: Rabbim herkesin bebeğini kucağına sağ salim almasını nasip etsin inşallah... Ben de dün öğrendim hamile olduğumu. Bugün hemen doktora koştum. tam 5 haftalık hamileymişim. Keseyi gördük ama kalp atışları için biraz beklememiz lazım. 5 ağustos ta tekrar gideğim inşallah o zaman duyarım bebişimin kalp atışlarını...
melisa_ekici benimde adetim 5 gün oldu gecikeli.2 kez test yaptım ama negatif.sabahta kan tahlili yaptırdım.birazdan almaya gidicem.inşallah hamile deilimdir.sende kan testi yaptır.sen istiyo musun bebek?Allah gönlüne göre versin canım.
canım tebrik ederim gözün aydın son adet tarihin nedir bana doktor kalpa atışları için 15 ağustos dedide
mrb arkadaşlar bende burda yeniyim ve sanırım hamileyim :) son adetim 22 hazirandı temmuz19dan beri sancılarım var ama hala hastalanmadım dün eczaneden test aldım ve bu sabah işe gelmeden önce yaptım daha dakika dolmadan iki çizgide belirdi testte eşime bile söyleyemedim daha acaba ne kadarlıktır veya bu testlerin güvenilirliği kesinmidir yani gerçekten hamilemiyim:)
telefonda sölemek istemiorum ama akşam evde kesin mutluluktan ucucaz ikimizde ya çok heyecanlıyım teşekkürler cnm bu arada yaa heyecanımı paylaştıgın için :)
mrb arkadaşlar bende burda yeniyim ve sanırım hamileyim :) son adetim 22 hazirandı temmuz19dan beri sancılarım var ama hala hastalanmadım dün eczaneden test aldım ve bu sabah işe gelmeden önce yaptım daha dakika dolmadan iki çizgide belirdi testte eşime bile söyleyemedim daha acaba ne kadarlıktır veya bu testlerin güvenilirliği kesinmidir yani gerçekten hamilemiyim:)
Evet canım maalesef dediğin gibi daha serin kanlılar böle konularda bide biz 3 ay önce gene böle bidurum yaşamıştık ve bigece sancılanıp kanamam olmuştu ve hamile olmadığım ortaya çıkmıştı çok üzülmüştük ikizimizde onun için erkenden sevinmek istemioruz :bbo: oda durumun farkında hamilesin sanırım dio ama dediğin gibi doktora gidip ultrasonda görmeden inanamayacak
Sağolasın canım. Son adet tarihim 24 haziran. Doktorum 5 ağustosa tekrar çağırdı kesenin gelişimini gözlemleyebilmek için. İnşallah o zaman kalp atışlarını da görebilirim diye umut ediyorum. Doktorumun 1 hafta sonra tekrar çağırmasının nedeni ilk gebeliğimin dış gebelik olması. Aslında iki hafta sonra 12 ağustos a çağıracaktı ama bu durumdan dolayı öne çekti kontrol tarihimi.
Senin son adet tarihin ne zaman peki? Bebişinin kesesini gördüğünde kaç haftalıktın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?