2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

hayatm 10 gun gectyse kese bile cıkmıstrr

normalde 19veya 20temmuzda regl olmam gerekiodu ve sanki regl olucakmış gibi sancılarım var ama hala olmadım 10 gün aslında beklemezdim çok zor geçti bu on gün ama ilkinde hüsrana uğrayınca tekrardan heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramak istemedim sonundada dayanamayıp test yaptım hala sancım var ama regl olmuorum halada kısmetse yarın izin almaya çalışıcam işyerinden ve doktora gidicem yarın gidemezsem artık cumartesi veya pazartesi kesin giderim kese oluşmuştur sanırım dediğiniz gibi inşallah yaa

oluşmuştur annesi hatta 2hafta sonra kalp atışlrıda olusur

inşallah yaa çok heyecanlıyım testi yaptıgımdan beri ne yaptıgımı bilmiorum iş yerinde zor duruorum şuann biran önce evime gitmek eşime söylemek istiorummmmmm

slm arkadaşlar bende dr gittim ve keseyi gördük çok şükür 1.04 cm olmuş artık haftayada sanırım kalp atışlarını duyacağız :Saruboceq:
gittiğim drdan hiç memnun kalmadım kaç haftalık olduğunu bile söylemedi daha iyi bir dr araştırıyorum inşallah bulabilirim kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun denizk çok sevindim senin adına. umarım istediğin gibi bi doktorda bulabilirsin bende araştırmaya başladım bi kaç deişik isim tavsiye ettiler artık sırayla hepsini denerim sanırım :)

ayy cnm cok sevndm adına kendin hesaplasana gebelik haftanı ayy bende kalp atışarını duyucam bakalım önümüzdeki hafta hepimiz hayılrısla alırız kucağımıza

masum_pisi gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz peki ? bende kalp atışlarını duymak istiorum biran öncee

tamam yarın yazarım tepkisini canım umarım benm kadar heyecan duyar oda yoksa çok üzülürüm

ayy cnm cok sevndm adına kendin hesaplasana gebelik haftanı ayy bende kalp atışarını duyucam bakalım önümüzdeki hafta hepimiz hayılrısla alırız kucağımıza

çok teşekkür ederim allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla benim hesabımla drlarınki farklı canım ben ne gün olduğunu biliyorum ama drlar son adet tarihinden hesaplıyo bilmiyorumkismile

masum_pisi gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz peki ? bende kalp atışlarını duymak istiorum biran öncee

tebrik ederim havalara uçacaktır eminim opuyorumnanaktan nette var hesaplama cetvelleri ordan bakabilirsin

ay cnm nasıl bilmiosun son regl tarihini kız düzensiz miydi?

tabiki benm kadar heyecanlanması olası deil ama tepkisiz kalırsa çok üzülürüm ilk zamanlarda ben istemiodum o çok istiodu daha erken olduguna karar vermiştik ama sonradan olmaz korkusuylada korunmuyoduk daha 8 aylık evliyiz umarım heyecanlanır duyunca :)

merhaba kızlar ben de bu gün doktora gittim geçen hafta kesem görünmüyordu ama bu hafta kesem göründü ve 6 haftalık bir bebeğim var umarım haftaya kalp atışlarını da duyarım... benim bu ikinci hamileligim ilki geçen sene temmuzda 9 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden ilk 14 haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…