telefonda sölemek istemiorum ama akşam evde kesin mutluluktan ucucaz ikimizde ya çok heyecanlıyım teşekkürler cnm bu arada yaa heyecanımı paylaştıgın için :)
ewt cnm evde test yapmıştık gene pozitif çıkmıştı doktora gitmemiştik daha 2.günün akşamı çok fazla sancılandım ve kanama başladı kese oluşmadan kaybetmişizbu ay hastalanmayıncada gene bekledim diğerinde 2gün sonra test yapmıştık ve sonradan hayal kırıklığına uğramıştık bu sefer 10gün bekeldim ama geçenkinden çok daha belirgindi testeki çizgiler ve hemen oluştu bu sfer umarım bu sefer sorun çıkmaz ya dediğin gibi meleğim içimde sımsıkı tutunmuştur
normalde 19veya 20temmuzda regl olmam gerekiodu ve sanki regl olucakmış gibi sancılarım var ama hala olmadım 10 gün aslında beklemezdim çok zor geçti bu on gün ama ilkinde hüsrana uğrayınca tekrardan heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramak istemedim sonundada dayanamayıp test yaptım hala sancım var ama regl olmuorum halada kısmetse yarın izin almaya çalışıcam işyerinden ve doktora gidicem yarın gidemezsem artık cumartesi veya pazartesi kesin giderim kese oluşmuştur sanırım dediğiniz gibi inşallah yaa
slm arkadaşlar bende dr gittim ve keseyi gördük çok şükür 1.04 cm olmuş artık haftayada sanırım kalp atışlarını duyacağız :Saruboceq:
gittiğim drdan hiç memnun kalmadım kaç haftalık olduğunu bile söylemedi daha iyi bir dr araştırıyorum inşallah bulabilirim kaydirigubbakcemile3
inşallah yaa çok heyecanlıyım testi yaptıgımdan beri ne yaptıgımı bilmiorum iş yerinde zor duruorum şuann biran önce evime gitmek eşime söylemek istiorummmmmm
masum_pisi gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz peki ? bende kalp atışlarını duymak istiorum biran öncee
ayy cnm cok sevndm adına kendin hesaplasana gebelik haftanı ayy bende kalp atışarını duyucam bakalım önümüzdeki hafta hepimiz hayılrısla alırız kucağımıza
masum_pisi gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz peki ? bende kalp atışlarını duymak istiorum biran öncee
tamam yarın yazarım tepkisini canım umarım benm kadar heyecan duyar oda yoksa çok üzülürüm
çok teşekkür ederim allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla benim hesabımla drlarınki farklı canım ben ne gün olduğunu biliyorum ama drlar son adet tarihinden hesaplıyo bilmiyorumkismile
tebrik ederim havalara uçacaktır eminim opuyorumnanaktan nette var hesaplama cetvelleri ordan bakabilirsin
:) baktım canm 5 hafta 2günlük hamileymişim tahmini doğum tarihimde 29 mart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?