2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

Oyyy yerim ben seni maaşallah barekallah sanaa...

Ahh yavruuuuum. Ne kadar tatlı bişeysin sen öyle. Allah bağışlasın. Maşallah

rkygon maşallaaah Allah nazarlardan saklasın..çooook tatlı

maşallah...41 kere maşallah....
aynı kızıma benziyor...
saçı sarı ve kısa benimkinin..
mavişim...

çok çok teşekkür ederiz teyzeleyimiz bu gün babası saçlarını kesti çok terletiyodu kuzumu hiç durmadı keserken bi de kesilmiş saçlarıyla foto ekleriz inşallah ...

Hepinizin bebekleri öyle tatlı ki.. Allah bağışlasın hepsini, sağlıklı,hayırlı, uzun ömürler versin..Biz de 2011 temmuz anneleri olacağız inşallah. Sizler de bizlere dua edin olur mu?

Hepinizin bebekleri öyle tatlı ki.. Allah bağışlasın hepsini, sağlıklı,hayırlı, uzun ömürler versin..Biz de 2011 temmuz anneleri olacağız inşallah. Sizler de bizlere dua edin olur mu?

canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagınıza almak nasib etsin rabbim...bu günlerin tadını çıkarın insan hamileyken bi doğsa diyo ama sonra o içindeki kıpırtıların yokluğunu hissediyo bende öyle oldu yani insan öyle çok seviyoki aşık oluyoki bi bedende yaşamaya tekrardan içine koyası geliyo insanın...

bende özledim hamile olduğum günleri..şimdi kollarımda ama hiç olmazsa karnımda mızmızlanmıyordu.ya da mızmızlanıyordu da ben duymuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…