2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

asiyan-1010...canım maşallah seninkine de ...kocaman duruyor valla 41 kere maşallahh
Pempe şapkanın benzerini ben de aldım..

maşallahh bebklerine almina cınar nasılda güzel masum masum bakıyor yavru kuşlar valla sen kurtardın iki bebgini gül gibi büyüttün ne güzel bir anda iki yavrun oldu maşşallh bin kere tütüüü bakımı zordur ama kurtardın büyür giderler bundan sonra rahat edersin allah yardım eder merak etme

Yeni mama sandalyemizle son halimiz..

maşallah defneye koca kız oldu da mama sandalyesinde oturuyo...anaaam siz de başlamışınız mama sandalyesinde tüyemeye biz de aldık geçen hafta efeye tesadüfen bim de gördük camino marka 109 lira çok da kullanışlı ayy ne uçuk fiyatlara mama sandalyeleri var öylee....
Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
oğlunu büyük ogluma benzettim maşallah 2 yawrun da çok tatlı anneleri de tabi...

ayy ne güzeller yaa minik kuzular maşallah onlara...almina kızın galiba aynı sen olacak...

Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
Maşallah
İnşallah ,Allah yardım eder..şubat ta 38 dolucak..İnanasım yok valla..
Maşallah kuzuna
evet bazan kendi küçüklüğüme bakar gibi hissediyorum kendimi..

ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma
Çok yakışıklı,maşallah

ayy ayy bebeklerin hepsi birbirinden tatlı...
allah nazarlardan saklasın hepsini,eksiklerini göstermesin...

Rykgon canım maşallah kocaaaa adam olmuş bu...
İfade falan oturmuş maşallah

dediğin gibi çok uçuk fiyatlara mama sandalyeleri var..
600 e bile vardı baktım..:44:

Alminacım öncelikle sana maşallah,
Çok güzwel zayıflamışsın,
Eski formundasın,
Kızın çok güzelleşmiş,
Oğluşunda yakışıklanmış,
Maşallah üçünüze de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…