Yeni mama sandalyemizle son halimiz..
maşallah defneye koca kız oldu da mama sandalyesinde oturuyo...anaaam siz de başlamışınız mama sandalyesinde tüyemeye biz de aldık geçen hafta efeye tesadüfen bim de gördük camino marka 109 lira çok da kullanışlı ayy ne uçuk fiyatlara mama sandalyeleri var öylee....Yeni mama sandalyemizle son halimiz..
oğlunu büyük ogluma benzettim maşallah 2 yawrun da çok tatlı anneleri de tabi...Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
ayy ne güzeller yaa minik kuzular maşallah onlara...almina kızın galiba aynı sen olacak...
MaşallahEki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
İnşallah ,Allah yardım eder..şubat ta 38 dolucak..İnanasım yok valla..maşallahh bebklerine almina cınar nasılda güzel masum masum bakıyor yavru kuşlar valla sen kurtardın iki bebgini gül gibi büyüttün ne güzel bir anda iki yavrun oldu maşşallh bin kere tütüüü bakımı zordur ama kurtardın büyür giderler bundan sonra rahat edersin allah yardım eder merak etme
Maşallah kuzunaEki Görüntüle 125121
Bu 2 kadar ay önceki halimiz.
evet bazan kendi küçüklüğüme bakar gibi hissediyorum kendimi..maşallah defneye koca kız oldu da mama sandalyesinde oturuyo...anaaam siz de başlamışınız mama sandalyesinde tüyemeye biz de aldık geçen hafta efeye tesadüfen bim de gördük camino marka 109 lira çok da kullanışlı ayy ne uçuk fiyatlara mama sandalyeleri var öylee....
oğlunu büyük ogluma benzettim maşallah 2 yawrun da çok tatlı anneleri de tabi...
ayy ne güzeller yaa minik kuzular maşallah onlara...almina kızın galiba aynı sen olacak...
Çok yakışıklı,maşallah
ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma
işte benim balböceğim,canım kızım. dayısıyla çekilmişti dün.
Oyyy yerim ben senii çokk tatlı maaşallah
benim minik tosbam kıslarmaşallah demeyi unutmayın
Brcsdr maaşallah canım allah nazardan saklasın
Alminacım sende kızın ve oğlunda çook güzelsiniz..Maaşallah kocamanındann
işte benim balböceğim,canım kızım. dayısıyla çekilmişti dün.
Oyyy yerim ben senii çokk tatlı maaşallah
benim minik tosbam kıslarmaşallah demeyi unutmayın
Brcsdr maaşallah canım allah nazardan saklasın
Alminacım sende kızın ve oğlunda çook güzelsiniz..Maaşallah kocamanındann
sağolasın canım.temmuz annelerinin,yavrulaının hepsi çok güzel,çok tatlı..Hepimize maşallah
Çok güzelsiniz
Sana da bebişlerine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?