2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

karçiçeği maşallaaaahh çoook tatlı..
siz de yürütece geçenlerdensiniz bakıyorum da..
ben de alıcam ama biraz daha bekliyim diyorum

elif betül kızına saçları baya var koca kız gibi 2 yaşında bellerinde olur onun saçları

saol canım evet vi de hızlı uzuyo sacları bütün vitamin saclara gidiyo benim kızın

laylayloom çok teşkr ederim canım benim iki kzımda aynı ablası 4 yasında beline yaklastı saçları massaallh deyin teyzeleri

bu bebekler cuk tatli madallah yahu elif deozgudecok seker
deniz gunrs senin brbisde cok sekermis unuttuklarim beni affetsin lutfen:))

Yürüteciyle birlikte kızımm

<script src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=gedc0870r.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

Son düzenleme:
kizimdan yeni poz taze cekildi:)))Eki Görüntüle 120841

Yürüteciyle birlikte kızımm

<script src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=gedc0870r.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

buda benim paşam maşallahh deyin teyzeleri we bolca dua edinnn

Uploaded with ImageShack.us
minik prensesim büyümüşmü??

Maşallah hepsine

papatyacım,sanırım bizim yürüteç te aynısından..fotodan tanıdım..şu günlerde kargodan gelir umarım..memnunmusunuz ?

laylayloom çok teşkr ederim canım benim iki kzımda aynı ablası 4 yasında beline yaklastı saçları massaallh deyin teyzeleri
demek iki kızın var maş onlaraa
burdada çok şeker çıkmış .ya kıskanıyorum ben toka takan bebeleri bende kızımın iki tel saçını baglıyorum

Uploaded with ImageShack.us
minik prensesim büyümüşmü??
ohh maş fıstıga çok şeker çıkmış

kizimdan yeni poz taze cekildi:)))Eki Görüntüle 120841

senin fotoyu görünce profil resmi hep sarışın bebek ya.kızın sarı diye bir beklentim var niyeyse.çok şeker kızın maşşş

bu kızlar hep fıstık yaa

papatyaaa çok tatlı kızın Rabbim nazarlardan korusun

karçiçeğim senin oğlunada maş.oh yürüteçlere biniyolar ne güzel

maaşşallaaaah çok tatlı

Saol canım
Maşallah hepsine

papatyacım,sanırım bizim yürüteç te aynısından..fotodan tanıdım..şu günlerde kargodan gelir umarım..memnunmusunuz ?
Aa ne güzel şimdilik memnunuz canım.Gerçi daha yürüteç olarak kullanmıyoruz sallanan kısmını kullanıyoruz seviyor özgede orada durmayı...

bu kızlar hep fıstık yaa

papatyaaa çok tatlı kızın Rabbim nazarlardan korusun

Amiiin inş.hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…