- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Alminacım öncelikle sana maşallah,
Çok güzwel zayıflamışsın,
Eski formundasın,
Kızın çok güzelleşmiş,
Oğluşunda yakışıklanmış,
Maşallah üçünüze de.
derin hanım teşekkür ediyorçok teşekkür ederiz teyzeleri
senin minikte çok şeker yerim onu ben
maşallah kırkbin kere.çok tatlıYeni mama sandalyemizle son halimiz..
kızın gerçekten bal gibiEki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
yakışıklı efe yede maşallahhh
ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma
tombul sosis gibi yerim onu ben yaa
tombul sosis gibi yerim onu ben yaa
Maşallah tombiş yanaklı prensese papatyacım
İnş.bekliyoruz Eddaxy...tüm bebişlerimize maşallah.. hepsi çok tatlı çook. bende fırsat bulup son halimizi ekleyebilirsem eklicem.
Çok teşekkürler Krikitoss...Amin inş.hepimizinkini...bebekler geçidi olmuş maşallah hepsine
özge çok şeker ya maşallah çekik çekik gözler nazarlardan koru yarebbim
Ayy canım inş.yaa allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inş..Okadar çabuk geçiyorki ozamanlar keyfini çıkartın...Teşekkür ederiz inş.allah gönlüne göre bir evlat verir sanada
ben de 2011 temmuz anne adayıyım kısmetse.
doktorumuz 12+1deyken kıza benziyo dedi. 16. haftada kontrolümüz var ve netleşçek cinsiyetimiz.
ama eğer bi kızım olcaksa bu cimcimeye benzer inşallah yaaa. allahım nazarlardan saklasın. çok tatlı çok şirin. tam ısırmalık :))
Denizcim saolsın hepsi öyleler gerçekten birbirinden tatlı ve güzeller...Papatyacım Özge nin maşallahı var yine..Allah uzun ömür versin çok tatlı bir olucak bu.
kızlar ben bakmayalı baya çoğalmış fotolar.tek tek baktım hepiniz bebeişleride çok tatlı.zaten bebekler hiç tatsız olurmu maş hepsini 41 kere
sıcak sıcak resimmmm
Ayy maaşallah ya bu koca adam olmuş çok yakışıklı allah nazarlardan saklasın seni
aminn canım aynı senin kız gibi çekik gözlü benim oğlan da gel biz senle dünür olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?