2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

Deniz Güneş mama sandalyeniz hayırlı olsun,
defnenin saçları çıkmış,
Maşallah ne güzel büyümüş.

Alminacım öncelikle sana maşallah,
Çok güzwel zayıflamışsın,
Eski formundasın,
Kızın çok güzelleşmiş,
Oğluşunda yakışıklanmış,
Maşallah üçünüze de.

sağolasın canım.eski formumda olabilmem için 6-7 kilo vermem lazım...

Veee İşte Özgecikkk karşınızdaaa
<script src='http://img683.imageshack.us/shareable/?i=gedc0904.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

maşallah özgeye.çok tatlı maşallah...
allah nazarlardan saklasın

çok teşekkür ederiz teyzeleri

senin minikte çok şeker yerim onu ben
derin hanım teşekkür ediyor
Yeni mama sandalyemizle son halimiz..

maşallah kırkbin kere.çok tatlı
Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
kızın gerçekten bal gibi

ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma
yakışıklı efe yede maşallahhh
<script src='http://img683.imageshack.us/shareable/?i=gedc0904.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
tombul sosis gibi yerim onu ben yaa

Abla sana hayranım.
Çok şanslı olduğunu düşünüyorum.
Allah hem 2 tane de hem de oğlan ve kız vermiş.
Tabii ki hayırlısı ama ikisinin tadını da ayrı ayrı tadıyorsun.
Ben ikizlerin farklı cinsiyette olmaları konusunda hayret ediyorum.
MEvlam ne güzel yaratıyor.
Yavruların hepsi de birbirinden şeker
Hepsine maaşallah.
Onları hediye eden Rabbime şükür.

tüm bebişlerimize maşallah.. hepsi çok tatlı çook. bende fırsat bulup son halimizi ekleyebilirsem eklicem.

bebekler geçidi olmuş maşallah hepsine

alminacım bence ikiside sana benziyor bu kuzuşların face de eşini gördüm çınarın kafa yapısı benziyor sanki babaya maşallah size çok yakışıyorsunuz eşinle çocuklarda daha bi güzellik kattı tabi :))))

özge çok şeker ya maşallah çekik çekik gözler nazarlardan koru yarebbim

defneninde mama sandelyesi pek şık bol bol yesin içinde kuzuş güle güle kullanın

efe tam delikanlı siması oturmuş sanki saçlarda şekillenmiş bende yanlardan kestirelim diyorum ama dururmu ki zor olmaz mı merti 1 yaşındayken saçını kestirmiştik

bal ve badem çok güzelsiniz maşallah

</noscript>

ben de 2011 temmuz anne adayıyım kısmetse.
doktorumuz 12+1deyken kıza benziyo dedi. 16. haftada kontrolümüz var ve netleşçek cinsiyetimiz.
ama eğer bi kızım olcaksa bu cimcimeye benzer inşallah yaaa. allahım nazarlardan saklasın. çok tatlı çok şirin. tam ısırmalık :))

Papatyacım Özge nin maşallahı var yine.. Allah uzun ömür versin çok tatlı bir olucak bu.

kızlar ben bakmayalı baya çoğalmış fotolar.tek tek baktım hepiniz bebeişleride çok tatlı.zaten bebekler hiç tatsız olurmu maş hepsini 41 kere

bebekler geçidi olmuş maşallah hepsine

özge çok şeker ya maşallah çekik çekik gözler nazarlardan koru yarebbim
Çok teşekkürler Krikitoss...Amin inş.hepimizinkini...
Ayy canım inş.yaa allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inş..Okadar çabuk geçiyorki ozamanlar keyfini çıkartın...Teşekkür ederiz inş.allah gönlüne göre bir evlat verir sanada
Papatyacım Özge nin maşallahı var yine.. Allah uzun ömür versin çok tatlı bir olucak bu.
Denizcim saolsın hepsi öyleler gerçekten birbirinden tatlı ve güzeller...

kızlar ben bakmayalı baya çoğalmış fotolar.tek tek baktım hepiniz bebeişleride çok tatlı.zaten bebekler hiç tatsız olurmu maş hepsini 41 kere

tamam o zaman temmuz bebişlerinin ilk beşik kertmeleri biz olduuuk devamını bekliyoruz millet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…