2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

ohh ohh dünürleşmeler başlamış hadi bakalım aynı şehirde yaşıyorsanız görüşün tanışında gelinle damadın fotolarını görelim

ohh ohh dünürleşmeler başlamış hadi bakalım aynı şehirde yaşıyorsanız görüşün tanışında gelinle damadın fotolarını görelim
yok kuzum nerdee ben kırşehirde yaşıyorum burdan koca forumda bile kimse yok....ama olsun gönüllerimis bir bizimde..

tamam o zaman temmuz bebişlerinin ilk beşik kertmeleri biz olduuuk devamını bekliyoruz millet...

maş oğluna ... ama sizden önce beşik kertmleri dünürler var :)))

alminayada maş.çok seçici vehavalı bir kızın olcak almina.çbana öyle geliyor.büyüdüğünde kulamı çınlatırsın

oyyyyyy minnoşş yaaa maşallahh gerçekten çok nazlı ve havalı bi kız olucak laylayloma katılıyorum

oyyyyyyy dudaklara bak fıstık annesi gibi güzel...

aa hadii bak görüüyomusun ee benim gelinkizin talibi yoktur başka o zaman yakarım hee...

maşallah alminaya çok tatlı.allah nazardan korusun nazlı kızını cnm

ilkenin şapşal hali bu da:)

benim minik tosbam kıslarmaşallah demeyi unutmayın

işte benim balböceğim,canım kızım. dayısıyla çekilmişti dün.

Yeni mama sandalyemizle son halimiz..

Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri

ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma

Veee İşte Özgecikkk karşınızdaaa
<script src='http://img683.imageshack.us/shareable/?i=gedc0904.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

sıcak sıcak resimmmm

DELİ OLDUM BEN BU PITIRCIKLARA
MAŞALLAH MAŞALLAHHH

ALMİNACINAR KIZ SEN MANKEN MİSİN???

BALBADEM SEN KAÇ YAŞINDASIN NE GENÇSİN KUZUM ÖYLE? 22 GİBİ...

rkyogn BAYILDIM SICAK SICAK:)

papatya16 ÖZGE NE ŞİRİN YA YE BENİ DİYOOO

deniz_güneş MAMA SANDALYENİZ ÇOK GÜZELMİŞ...
BEBİŞ GÜZELLEŞTİRMİŞ..O BAŞKA TATLI...

asiyan_1010 ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞLAR DAYI YEĞEN

selva82 ÇOK TATLI İLKE VALLA KIZIMIZA ŞAPŞAL DEME ANNESİ..

Ballı kızımdan bir kaç resim dahaa....<script src='http://img718.imageshack.us/shareable/?i=gedc0953.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img59.imageshack.us/shareable/?i=gedc0954.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

ayy bu tostos çok güzel maşallah özge ye her bebek güzel ama şiman yanaklılar daha bi güzel sanki

bütün bebekler çoooooooook güzel,hepsine maşallah
ama ben bu özge bebeğin hayranı oldum resmen. papatyacım ctesi günü cinsiyeti öğrencem ve sana mutlaka haber vercem.biliosun özgeye benzemesini istiyorum kızım olursa eğer. bin kere maşallah diyorum tekrar

ayy bu tostos çok güzel maşallah özge ye her bebek güzel ama şiman yanaklılar daha bi güzel sanki

Teşekkür ederizz Krikitos
ppaatya maş ı var fıstıgın çok şeker.
Laylayloom saolasınn

Ayy canım yaa çok teşekkür ederimm allah sanada gönlünden geçtiği gibi bir evlat versin inş..oyy oyy merakla bekliyorum ozamann senden haber tatlımm..Bu arada ben cevap yazdım sana ama ben hamilelik olarak cvp yazmadım valla lohusalık olarak düşündüm nedense:)))...Oyüzden hamilelik dönemi konusunda çok başarılı olduğumu söyleyemem...gerçi 3 hafta erken geldiği için zayıf doğdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…