yok kuzum nerdee ben kırşehirde yaşıyorum burdan koca forumda bile kimse yok....ama olsun gönüllerimis bir bizimde..ohh ohh dünürleşmeler başlamış hadi bakalım aynı şehirde yaşıyorsanız görüşün tanışında gelinle damadın fotolarını görelim
tamam o zaman temmuz bebişlerinin ilk beşik kertmeleri biz olduuuk devamını bekliyoruz millet...
nazlı,seçici,öyle sıpam :)maş oğluna ... ama sizden önce beşik kertmleri dünürler var :)))
alminayada maş.çok seçici vehavalı bir kızın olcak almina.çbana öyle geliyor.büyüdüğünde kulamı çınlatırsın
oyyyyyy minnoşş yaaa maşallahh gerçekten çok nazlı ve havalı bi kız olucak laylayloma katılıyorum
oyyyyyyy dudaklara bak fıstık annesi gibi güzel...
maş oğluna ... ama sizden önce beşik kertmleri dünürler var :)))
alminayada maş.çok seçici vehavalı bir kızın olcak almina.çbana öyle geliyor.büyüdüğünde kulamı çınlatırsın
maşallahalminaya çok tatlı.allah nazardan korusun nazlı kızını cnm
benim minik tosbam kıslarmaşallah demeyi unutmayın
işte benim balböceğim,canım kızım. dayısıyla çekilmişti dün.
Yeni mama sandalyemizle son halimiz..
Eki Görüntüle 125119
Balım kızım, Bademim oğlum... ve Anneleri
ben de imrendim size efemin yeni traşlı resmini ekledim oooh sıhhatler olsun kuzuma
sıcak sıcak resimmmm
Ballı kızımdan bir kaç resim dahaa....
ayy bu tostos çok güzel maşallah özge ye her bebek güzel ama şiman yanaklılar daha bi güzel sanki
Laylayloom saolasınnppaatya maş ı var fıstıgın çok şeker.
bütün bebekler çoooooooook güzel,hepsine maşallah
ama ben bu özge bebeğin hayranı oldum resmen. papatyacım ctesi günü cinsiyeti öğrencem ve sana mutlaka haber vercem.biliosun özgeye benzemesini istiyorum kızım olursa eğer. bin kere maşallah diyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?