2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

maşallah deniz Allah nazardan saklasın ..çok şeker bir kızın var..pamuk şeker gibi .. darısı başımıza biran önce sağlıkla doğuralım inşallah

koskocaaaa bi maşallah meleklerimize
gül ve denizimmmallahım nazarlardan saklasın.çok tatlı bebekler.allah analı babalı büyütsün inş:))

Ayyy maşallah Defnemize.
Yavrum pek afilli bi kız bu yaa.
Nasıl temiz maşallah kırkbir buçuk kere.
Allah mutlu uzun ömürler versin,yavruma.

41 kere maşallah denizcim Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah...

denizcim maşallah tam prenses bu kız ya. insanın baktıkça bakası geliyo. 41 kere maşallah. allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin canım.

Deniz prensesin çok güzelzemuszemus maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel kaderler yazsın alnına..:Saruboceq:

denizcim Allah nazarlardan saklasın kızını çok cici çok güzel çıkmış

maşallah deniz Allah nazardan saklasın ..çok şeker bir kızın var..pamuk şeker gibi .. darısı başımıza biran önce sağlıkla doğuralım inşallah

koskocaaaa bi maşallah meleklerimize
gül ve denizimmmallahım nazarlardan saklasın.çok tatlı bebekler.allah analı babalı büyütsün inş:))

Ayyy maşallah Defnemize.
Yavrum pek afilli bi kız bu yaa.
Nasıl temiz maşallah kırkbir buçuk kere.
Allah mutlu uzun ömürler versin,yavruma.

maşallah kuzucuğa
çok tatlı, Allah bağışlasın....

41 kere maşallah denizcim Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah...

ayy maşallah çok şekerr yaaaaaa

denizcim maşallah tam prenses bu kız ya. insanın baktıkça bakası geliyo. 41 kere maşallah. allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin canım.

Deniz prensesin çok güzelzemuszemus maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel kaderler yazsın alnına..:Saruboceq:

maşallah defneye çok tatlı. Allah uzun ömürler versin.

deniz güneş maşallah maşallahpamuk gibi.Allah sağlık versin uzun ömür versin canım.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın...Çok sevimli bir bebek Defne..

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri..

Darısı kucağına henüz almamış olanların başına..:Saruboceq:
Allah hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömürler versin.:Saruboceq:

deniz güneş canım reeimi ben yakalayamadım kaldırmışsın galiba.

eminim bir prenses kadar güzeldir defnemiz.

tekrardan hayırlı olsun inşallah..

denizcim resmi görmedim ama annesini görmüştüm eminim en az annesi kadar güzeldir canım allah analı babalı büyütsün dört gözle inşallah ...

deniz ben göremedim resmi ama çok tatlıdır eminim defnecik. hastanenin sitesinde de göremedim fotoğraf ( burdan da tekrar tebrik ediyorum canım. Allah size bebeğinizle birlikte uzuuun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.

KRİKİTOS CANIM...
41 kere maşallah canım oğluna çok güzel maşallah...
güle güle büyüt canım yaşı uzun olsun bebişinin..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…