2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

ayşecimmm sonbaharcımmm maşalllaaaahhhhhhhhh allah nazarlardan esirgesinnn :))

sonbahar , ayşeçınarlı maşallah bebişlerinize..Allahım nazarlardan saklasın tüm bebekleri...

sonbahar ayşe çınarlı çok süper bu bebişler maşallahhh onlara nasılda masumlar hayat onlara hep gülsün inşallah güzel günler görsünler bebekleriniz

hele ikizler ya çok güzel bişi olmalı hep istemişimdir ikizlerim olsun allahta bana ikiz gibi arka arkaya verdi bi nevii yaşadım bu güzel duyguyu ilerde dahada yaş farkları kapanıcak iyice ikiz gibi olucaklar çok benziyorlar zaten sıpalarım :)))))))))

rkyogn, ayşeçınarlı ve sonbahar bebişlerinize maşallah. çooook tatlılar. Allah nazarlardan korusun meleklerimizi..

rkygon, aysecinarli ve sonbahar 41,5 kere maşallahhh
çok tatlılar, Allah nazarlardan saklasın

ayşeçınarlı ikizlerin fotografta ne kadarlıık. benim de ikizlerim olacak ama henüz oto koltuğu almadım. minicik şeyler o koltukta iki büklüm olacak gibi geliyo bana. rahatlar mı. hemen almamı tavsiye edermisin. açıkçası ilk 3 ay port bebenin içinde taşımayı düşünüyorum.

yasminnnn canım maşallahhhhhhhhhhhhhh allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın :))

yasmin maşallah canım pek şeker gözlerin maşallahı var bayıldım ya

Allaha şükür bütün temmuz bebişleri birer melek.. ALlahımıza çok şükürler olsun

Allahım bütün bebişlerimizi nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…