2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

yasmin bebeğin çooook tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun,sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

yasminnnn canım maşallahhhhhhhhhhhhhh allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın :))

yasmin maşallahh çok tatlı yaaaa

yasmin bebeğin çooook tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun,sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri Allahj bebişlerimizi nazarlardan korusun

kızlar bebişleriniz çok tatlılar.kızımın şimdiki resimlerini koymak istiyorum fakat resmi birtürlü internete yükleyemiyorum.internette sorun var galiba.bu arada kızım 44 günlük oldu.çok zor.gerçekten zombi gibiyim.geceleri hep uyanık kalıp emmek istiyor.ve feci şekilde kucağa alıştı.allah bebişlerinize sağlık versin.

Canım kronolojik olarak doğum tarihlerine göre 1,5 aylık ama düzeltilmiş olarak 4 günlük o günkü halleri... hem oto koltuğu hem de anakucağı fotodaki...uzun yolculuk yapacağımız için almamız şarttı..
rahatlar...

Allah kem gözden nazardan korusun bebişlerinizi maşallah hepsine güle güle büyütün arkadaşlar bizim sıpalar büyüdüde abi abla oldular

ayşe çınarlıcım allah kem gözlerden korusun yawruşlarını bak temmuz bebeklerini yakalamışlar bile maşallah onlara sütün bol olsun inşallah

kızım kumral,oğlum sarışın :)

kızlar hepinize teşekkür ederiz.

ayşecim maaşallh nasılda büyümüş yavruların.
bu arada oğlun biraz sert galiba.

ayayyayaya saçlarda taranmışşş pek yakışıklı olunmuşşşşş maşallahhhhhhh :)))

kızlar hepinize teşekkür ederiz.

ayşecim maaşallh nasılda büyümüş yavruların.
bu arada oğlun biraz sert galiba.

Şu an pek bebeksi görünmüyor,uyurken karizmatik ,gülümserken gamzeli bir melek benim boncuk gözlü oğlum....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…