2010 ubat bebilerinin cicileri:))

ayy böyle bi topiğimiz varmış kismeler resim eklemiyo yahu
maviyeşil çok cici şeyler almışsın kızın abi kaç şey çok beğendim valla nerden alışveriş yapıyosun canım

canım mesajını yeni gördüm
marka olarak soruyorsan
en çok zara baby kanz plumnus çoğu bu 3 marka
onun dışında mothercare b&g birde sosyete pazarı:)))

bu cıcımızı bugun aldık kızlarla bulusunca mazalarda gzdık ve ındırımı gorunce bır kac bısı aldım

butun bebişlerımızın kıyafetlerı cok guzel hepsınınkı ustunde kırlensın hatta lekelensın annelerıde cıkarmak ıcın bırcek sey denesın :)))))))))))))))

ay kokoş Ecrin bayıldım cicilerine saç bandı şapkası falan da eksik değil cicilerinin yani kokoş senii

ayy senin bileziklerini sevsinler her takıma bir bilezik kokoş....opuyorumnanaktan
bayıldım cicilerine güle güle giy kuşum....

ay kokoş Ecrin bayıldım cicilerine saç bandı şapkası falan da eksik değil cicilerinin yani kokoş senii

ayy senin bileziklerini sevsinler her takıma bir bilezik kokoş....opuyorumnanaktan
bayıldım cicilerine güle güle giy kuşum....

Güle güle kullan minişim benim

saolun tiyzeleri a.s.
çok süslüyoz çok tam kokoş oldu kızım annesi ne görse alıyo dayanamıyo ki kaydirigubbakcemile3

ecrin hanım cicilerini güle güle kullansın hepside birbirinden güzell.anası bi defa iyi bi secim yapmış dimi ama...

fato kız ne güzel ciciler bileziklere bayıldım :)
kızlar seneye giymesi için alıyor musunuz hiç? malum indirimler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…