2010 ubat bebilerinin cicileri:))

teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun inşallah
sorma süslü olucak kızımkaydirigubbakcemile3

benımde ılk kızımda boyle herseyını almıstım senın gıbı ılk bır yıl hıc bısey almadım cocuguma aldıklarım yettıde arttı bıle sımdı ıkıncı bebegımı beklıyorum erkek bu da ama ona bu kadar cok sey almadım zamanla yavas yavas alırım dıye..
ıyı gunlerde gıysın ınsallah:dance:

bunlar teyzemin yaptığı iğneoyası mendiller devamınıda bitirmiş sağolsun bu hafta gelicek hepsi

bunlae 0 ay badilerimiz

amin canım hepimizinki inşallah:Saruboceq:
belkide ilk olduğu zaman insan daha çok heves ediyor bir çoğunu giydermeye fırsat bulamayacağımızı bile bile durmadan alıyoruz hemen büyüyorlar aldıklarımız olmıcak sonra ikincide deneyimli olunuyor yavaş yavaş almak daha iyi aslında sen doğrusunu yapıyorsun gelişimine göre almak daha iyi
ben birde çoğunu ilk 3 ay aldım yaz gelicek sonra diye bakalım kaç kere giydirebilicemkaydirigubbakcemile3

Güle güle saglikla kullansin Ela hanim cicilerini

hepsi çok cici,Ela hanım güle güle kullansın hayırlısıyla inş..

Canım çok güzel hepsi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

sağolun kızlar yıkayabilsem kalanlarıda ekleyeceğim de :)
tembellik diz boyu

1 ay aradığım organik 10 lu hastane çıkışımız
[/COLOR][/B]

maşallah canım hepsi birbirinden güzel kaç yaşına kadar adın bunları sen :hulya:

maviyeshil
bayıldım çok güzeller ALLAH nazarlardan saklasın sağlıkla giydireceğin günleri göstersin nerden buldun kızım sen bu kokoş şeyleri

Ay maviyeşil ay bunlar ne böyle ne kadar da tatlılar Allahım Allahım tü tü maşallah çok zevkli hatunsun vesselamyerimseniben İnşallah kızın da sana çeker hayırlı güzel günlerde bayramlarda seyranlar da giydirmeyi nasip etsin Rabbim işşallaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…