2010 ubat bebilerinin cicileri:))

çok çok geçmiş olsun cnm bebgının sgalıgına kavuşmasına sevindim
dogru söylüyorsun hastane çıkışı küçük oluyor zaten 1 2 takım alsak geri kalanını
62 68 arası almalıyız ozaman küçügün çaresi yok :CüvCüv:

Aslında daha erken ama biz sabredemeyip 20li hastane seti aldık:

[/URL][/IMG]

sağol canım..onlara bişey almk bile büyük heyecan verici...ben kızıma bişey alırken bile nedendir bilmem içim bi garip oluyo seviniyorum..hele bişeyi küçük gelsin büyüdü diye bayram ediyorum..

kızlar bide önlük alırken bende boyundan geçirmeli önlüklerden alın onlar daha kullanışlı..ben onlardan kullanıyorum..

çok kıyafet almayın bence. Ben bebeğime hiç kıyafet almamıştım eşimin tarafı benim taraf birsürü aldılar. Yığınla hediye geldi. ınsanlar çok yakın olmayanlar kıyafet getirir hediye olarak. Hala oğluma gelen hediyeleri giydiriyorum. Dahada var dolabında büyük geliyorlar zamanı gelince giydiricem. Ayrıca o kadar çabuk büyüyürlarki anlamıyorsunuz. Oğlum çok küçük doğdu46 cm. Kıyafetlerinin hiçbiri gelmiyordu 2 ay öyle oldu 2 ayın sonunda hepsi geldi sonra küçüldüler hemen hızla büyüdü. Dünya kadar eşya dağıttım.Bu yüzden sakın küçük almayın büyük alın kıyafetleri ve bebeğiniz büyüdükçe alın. Şişman olur zayıf olur bilemezsiniz bebeğinizin gelişimini. Neyse fazla uzattım.

fazla almamak konusunda haklısın ama çevreden gelenede pek güvenmemek lazım
genelede büyük oluyormafoldumben

meleksen çok zevkli şeyler seçmişsin canım güle güle kullansın bebişin

pijama takımını da çok beğendim bişi sorucam terliği nerden aldın ben de öyle bişi arıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…