2010 ubat bebilerinin cicileri:))

oyyy hepsı cok guzeller ben daha dogru durust bısı almadım bu ay sonu alısverıse cıkıcam eklerım o zaman zemuszemus

kızlar bende 2009 şubat annelerindenim size bir tavsiyem var çevresinde mothercare olan varsa muhakkak çoklu paket çıtçıtlı badi ve tulumlarından alsın çok sağlam ve kullanışlı fiyatıda uygun söyleyim dedim...
Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bu arada özellikle kız bebek anneleri doğduğunda hemen kalça usg si çektirmeyi unutmayın ok.

cok saol beyendiginiz icin insallah tum hepimiz sag saglim bebislerimizin cicilerini gidirir resimlerinide ekleriz kızlar

kızlarrrr hepsi çok güzel zevkli şeyler almışsınız bebişlerinize.
iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım.
bende yarın çekip ekliycem resimlerini oğluşumun cicilerinin.

meleksen ,havvaesen,fikrevi kızlar bebişleriniz çok şanslı ciicleri çok güzel
maşşallah allah içlerini doldursun inş.

pek güzeller maşallah bende 2009 şubat annesiyim Allah içinize sindirsin güle güle kullanmak nasip edsin bütün bebişlere tabbii.

mrh lar tecrübeli anneler sizin fikirerinizi herzaman beklerız bizim için
gerçekten çok aydınlatıcı olur :enbuyukkk:

ben de şimdilik oğluşumun kıyafetlerinden bunları çektim. diğerlerini odayı düzeltirken çekerim inş :)

Son düzenleme:
ay bende heveslendim.. bende koycam gecen hafta yıkamalarını bitirdimmmm. Ütüledim bitek hastane cıkıslarının ütüleri kaldı onlarıda ütülüyüm öyle ceker koyarım... Hepsi birbirinden tatlı güzel güzel giymeyi nasıp etsin yaradannnnn

pek güzeller maşallah bende 2009 şubat annesiyim Allah içinize sindirsin güle güle kullanmak nasip edsin bütün bebişlere tabbii.

sağol canım amin

meleksen ,havvaesen,fikrevi kızlar bebişleriniz çok şanslı ciicleri çok güzel
maşşallah allah içlerini doldursun inş.

inşallah saglıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize

ay çok güzelller tatlım hele hırkanıza bayıldım

ben de şimdilik oğluşumun kıyafetlerinden bunları çektim. diğerlerini odayı düzeltirken çekerim inş :)

güzel günlerde kullanın canım

bende bu hafta yıkayacagım kıyafetleri hayırlısıyla 6. ay bitiyor
artık son hazırlıkları tamamlamak lazım değil mi?

bende bu hafta yıkayacagım kıyafetleri hayırlısıyla 6. ay bitiyor
artık son hazırlıkları tamamlamak lazım değil mi?
Valla canım ben cok agırlastım iyikide erken yapmısım diyorum 1 saat gezemıyorum bugun halıları gelcek kısmetse.. Artık hazırlamakta yarar var canım benim... kaydirigubbakcemile5

ayyy ne heyecandı cıdden gecen sene bu donemler benım de yasadıgım. hamılelıgınızın tadını cıkarın. benımkı cok sorunsuzdu. 10 kez hamıle kalbılırım yanı:))) ama sonrasıı işte o esas zor olan. herkes derdıde ınanmazdım. sevgısıne gelınce anlatılamaz.hayatta yok byle bısey.
benım fıkrım ayaklı tulum cok almayın. cunku hıc gıyemıyolar hemen boyları uzuyor. zaten kıs bebeklerı olacaklar patık matık cok olacak. ayaklı tulumlar kullanıslı olmuyo yanı. en cook ıse yarayan cıtcıtlı badıler. mendıller, sapkalar.
inş saglıkla kavususrsunuz sızlerde...

bende profilime ekledim hem kendi aldıklarımı, hemde bugün babaannemizin aldıklarını.
buraya nasıl eklenir bilmiyorumki.
profilimden bakabilirsiniz ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…