- Konu Sahibi CiciliBicili
-
teyzoşlar bunlarda bizim cicilerimizin bir kısmı
tulumları falan çekmeye üşendim :)
ama yavaş yavaş onları da eklerim
bakın bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=12656
kızlar bende 2009 şubat annelerindenim size bir tavsiyem var çevresinde mothercare olan varsa muhakkak çoklu paket çıtçıtlı badi ve tulumlarından alsın çok sağlam ve kullanışlı fiyatıda uygun söyleyim dedim...
Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bu arada özellikle kız bebek anneleri doğduğunda hemen kalça usg si çektirmeyi unutmayın ok.
pek güzeller maşallah bende 2009 şubat annesiyim Allah içinize sindirsin güle güle kullanmak nasip edsin bütün bebişlere tabbii.
pek güzeller maşallah bende 2009 şubat annesiyim Allah içinize sindirsin güle güle kullanmak nasip edsin bütün bebişlere tabbii.
meleksen ,havvaesen,fikrevi kızlar bebişleriniz çok şanslı ciicleri çok güzel
maşşallah allah içlerini doldursun inş.
ben de şimdilik oğluşumun kıyafetlerinden bunları çektim. diğerlerini odayı düzeltirken çekerim inş :)
ay bende heveslendim.. bende koycam gecen hafta yıkamalarını bitirdimmmm. Ütüledim bitek hastane cıkıslarının ütüleri kaldı onlarıda ütülüyüm öyle ceker koyarım... Hepsi birbirinden tatlı güzel güzel giymeyi nasıp etsin yaradannnnn
Valla canım ben cok agırlastım iyikide erken yapmısım diyorum 1 saat gezemıyorum bugun halıları gelcek kısmetse.. Artık hazırlamakta yarar var canım benim... kaydirigubbakcemile5bende bu hafta yıkayacagım kıyafetleri hayırlısıyla 6. ay bitiyor
artık son hazırlıkları tamamlamak lazım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?