2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

pendiğin sahili falanda çok güzelmş cnm aşkım öle der hep ..
anldm cnm ev fiyatları önemli tabi cnm ama evim olcksa en iyisi olması lazm ömür boyu orda otrcz çünkü..
seydacım bizim için kirada ucuz olması daha önemli, bende çalışcm ama yinede brikim yapcz çünkü evi ikimz alcaz..
yani kirada otrcgmz evin çok uçuk olmamsı lzm cnm bnm..

Öyle tbikide cnm uçuk bi kirada oturrsanız birikim yapamazsınız nasılsa kendi eviniz olmıcak öle çokta incelemenize gerk yok kullanılır bir ew olsun yeterki..
Evet cnm pendiğin sahili ordaki cafeler falan bnde çok seferim ama her sefernde gidemem burdan mnbsle tin tin biraz fazla zaman ölüo pendiğe gitmek istediğim zaman.
O yüzden genelde terchm kadıköy oluo..
Öle tabikide cnm güzel bi ewi olsun ister herkez ev almışken fakat çokta uçmamak lazım yani bazı insanlarda geçirebildiğimize geçirelim hesabı yapıolar..
O yüzden baya araştırmk lazm..
Siz ev parasını biriktrmekmi istiosnz yoksa peşinatı biriktirelim üstünü kredi çekeriz diemi düşünüosunz cnm?

kadıköyü biliorm ama cnm güzel yer sosyete pazarına gtmştm orda kaydirigubbakcemile3çengel köyüde biliorum orasıda çok güzel hep yalı dolu sadece bakmakla yetniriz tabi kendi adıma sölyrm cnm akannehir
seydcm yani uçmamk derken hayalimizdeki ev olsun istyrz şöle geniş ferah site tarzı olablir mesela bide şu ağoğlunun yaptığı evleri begeniorz ikimzde bakalım o zmn gelince neler oluck sositososito
hepsni biriktrmyz cnm üstne kredi çekip öle alrız çnkü öbir türlü çok daha uzun sürer seydacm..

Canım ağoğlunun ev fiyatlarına baktınızmı siz?
Evet hepsini biriktirmeyi beklerseniz uzun sürer üzerine kredi çekmek weya inşaat şirkeleriyle senetle taksite bağlatmak mantıklı olan senetle taksite bağlattığnzda bildiğim kdryla daha az faiz oluo ama tbi araştrmak lazm yine hepsi aynı olmyabilr..

baktık cnm bnm daha öncedn konuştuk fiyatları zaten taksitli falan oluo birazı peşin geri kalanı taksitli falan..
evet cnm işte o zmn daha iyi araştırıruz heralde..

baktık cnm bnm daha öncedn konuştuk fiyatları zaten taksitli falan oluo birazı peşin geri kalanı taksitli falan..
evet cnm işte o zmn daha iyi araştırıruz heralde..

Bende netten bakmştım fiyatlarına çok uçuk yaa 1-1 dairelere ne kdr istiolardı hayatta vermem o kdr o dairelere..
Bende site içinde fln istiorumda o kdr uçmam yani..
Benim dediği e5 in üzerindeki sitelerydi yanlş hatrlamıosam ağoğlunun..

valla bizim hoşumza gttği için hedefimz o cnm bnm Allah nasip edrse sağlam bi ev almak istyrz seydacm :Saruboceq:

valla bizim hoşumza gttği için hedefimz o cnm bnm Allah nasip edrse sağlam bi ev almak istyrz seydacm :Saruboceq:

İnşallah alırsınız cnm..
Herkezin beğenisi farklıdır tbi ben o evi alcama çok dhaa güzel bi yerde dha güzel bi ev alabilirm mantığndaym bilmiorum abartı gelio bna fiyatları..
Erkek arkadaşnda sende beğenmişsiniz inşallah Allah alıcağnz günleride gösterir Denizcim..

amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin..
zaten semtleri farklı oluo cnm bizde 2 ev alma gibi bi düşüncmz yok 1 tane olsun tam olsun diorz tabi zman gösterick yani başka bi şikettende olablr seydacm şart deil yani ama planlarını görüp begnmştk fiyatları biraz pahalı ama adamlar güzel şeyler yapıolar en önemlisi zaten depreme dayanıklı olması,sitenin içnde herşeyn tam olması faln ama dedgm gibi şart deil ordn almamz..

Öle tbi cnm ama öyle çok site war artık istanbulda bir sürü inşaat firması var araştırmak lazım dediğim gbi..
Evet cnm Allah bütün ev isteyenlere nasp etsin öle yada böle bnm diyebilcemiz bi evimiz olsun yaa herkes dio kira çok zor die kafamçokkarıştı

evet araştrmadn olmz bu işler zaten cnm bnm..
neyseki sen öle bişey yaşamcksın seydacım ne güzel opuyorumnanaktan

cnm sen istyr msn onlrn evnde otrmk?
bide ailen karşı çıkmz cnm çnkü çok güzel bi imkan bna göre sizi düşünrek kabul ederler yani sen neden çekiniosn tatlım kabul etmzler mi die düşünüsn yoksa?

Valla cnm anneme söledim ztn eğer ailesi bi kaç ay snra bz yapamıorus edemiorus diye geri geliceklerse hiç kbl etme şeyda ddi..
Ama babamıın ne diyceni kestremiorum..
Benim tamam dediğimi duyarsa bişey demez oda ama ben tmm diorum demiycem bilmiorum diycem onun fikirlerini öğrenmek istiorum çnkü..
Bide hala ailesinin gitmesi konusunda içim raht deil..lmaz:

anldm cnm ama kimse onlra gdn demdi ki sonçta döküp düşünmüşler öle olmsa kim evini verip düzenini bozar ki seydacm?

Sağol cnm koyarım tekrardan zemuszemus

Sağol canımcım

AAAA Gülçin koltuklarımın aynısını mı gördün?Aynı firmadan mı acaba?Beğendin mi gerçekten? :)

Firmanın adını hatırlamıyorum cnm ama şık bir vitrini vardı.Çok beğendik hatta nişanlım kendi evimiz olsun böyle alırız dedi zemuszemus

Buralardayım hayatım sen nerelerdesin kaydirigubbakcemile3 eklemiştim evet albüm yapıyım o zaman özel herkes görsün opuyorumnanaktan

bende varimmmm :)) bizim durumlar biraz karisik oldugu icin tarih belli degil yazmi kismi oda belli degil ama 2010 oldugu kesin insallaaaaah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…