2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

He bide o mawiş setteki düdüklü klipsli değil eskilerinden o yzden vazgeçtm bide kulpları silikon değil bazılarınınn..

amin cnm inşllah ..
hepimizin istedgi dileği herşey olsun buna bnde dahil olym yeter bna cnm..
ne biliym kafamda kura kura artık işin içinden çıkmz hale geliorm bazen cnm ama umudumu yitrmiorm hiçbir zmn..

tamam tatlım bakıorum hemen..

Hiç kurma kafanda cnm çnkü ne kdr düşünürsen düşün hiç bişey düşündüğün gbi olmuo kurduğun gbi olmuo akışına bırakmak en mantıklısı..
Babanla konuşma konusunda hala kararlısın dmi cnm..?

He bide o mawiş setteki düdüklü klipsli değil eskilerinden o yzden vazgeçtm bide kulpları silikon değil bazılarınınn..

evet cnm baktım şimdi diğeri daha kullanışlı her açıdan..

kararlıyım tatlım nereye kadar kaçıcam ki hem ben konşmasam aşkım artık bn daha fazla bekleymcm ben konuşrm o zmn dio yani konuşmam şart seydacım elinde sonunda olck ha bugün ha yarın süreyi uzatarak sadece korkularımın arkasına sığınırım oda bnm işime yaramıo malesef.. bakarsın bugn yarında söleyeblrm bana belli olmz cnm kafama eser ağzımdan kaçırırım yine ilk oldgnda olduğu gibi bilmiorm..

Evet cnm banada o dhaa kullanışlı ve şık geldi..

Bence de konuşmalısın cnm korkunun ecele faydası yok..
Hem senin konuşman kafandaki soru işaretlerinide kaldırcak..
Başkası konuşsa bütün detayları öğrenmek için binkere sorcksn bu sefer karşndaki sıkılcak senin konuşman kendini dha iyi ifade etmeni sağlıcaktır cnm..
Şu arkadaşınızn düğününü atlat ondan snra hemen söle hem onun ailesinide görmş tanımış olursun için dha raht konuşrsn..

evet cnm öle yapcm bakalım yani kafamı kurcalıo hçbirşeye odaklnamıorum kafamdan atmam lazım biran önce cnm -tatlicadiarzu-

tatlım bn azcık çıkıorum gene gelicem ama şimdilik hoşçkl seydacım öpüorum çok opuyorumnanaktan
eger buralarda olrsan yine görüşürz olr mu cnm bnm :a015: :çok üzgünüm:

Burda olurum heralde cnm babam pc yi isterse bi ara çıkabilrm ama burdaym genelde..
Görüşürs cnm şimdilik hoşçakal
Şeniz by by Denizim :a015:

burasi Deniz ve seyda ya emanet gibi oldu :)

deniz cim babanla bir an evvel konusmani ben de destekliyorum,konus ne olacaksa rotanizi bilin tatlim.

Merhaba Güzellerr nasılsınız bakalım?

Ben bugüb bi gelinlikçiyle görüştüm ayy öyle güzel bi geliblik modeli buldumki :) Bakalım belki de onu diktiririm hiç başka yerleri dolaşmam :)

Merhaba Güzellerr nasılsınız bakalım?

Ben bugüb bi gelinlikçiyle görüştüm ayy öyle güzel bi geliblik modeli buldumki :) Bakalım belki de onu diktiririm hiç başka yerleri dolaşmam :)

Mrb Füsuncum hg nbr?

Aa çok sevndm cnm model elinde warsa gösterirmisin bizede bakalım..
Denedinmi bide cnm üstünde gördünmü?
Fiyatı ne kdrmış?
Ne kdr soru sordm dmi cnm yaa kaydirigubbakcemile3

Mrb Füsuncum hg nbr?

Aa çok sevndm cnm model elinde warsa gösterirmisin bizede bakalım..
Denedinmi bide cnm üstünde gördünmü?
Fiyatı ne kdrmış?
Ne kdr soru sordm dmi cnm yaa kaydirigubbakcemile3

İyiyim tatlım hb sen nasılsın zemuszemus
Malesef model elimde yok, nette araştırayım ona benzer bişeyler bulursam gösteriririm.Çünkü modeli katalogdan beğendim. opuyorumnanaktan
Ama bayıldım ya onu görünce başka hiçbir modele bakmadım opuyorumnanaktan
Fiyat hiç pazarlıksız 2 dedi, ben 3-4 milyarı gözden çıkarmıştım.İstanbuldaki ünlü bir modaevine diktirmeyi düşünüyordum ama buna bayıldım doğrusu, galiba diktireceğim. kaydirigubbakcemile3 Pazarlık da yapılsa 1,5 a iner kesin..
Üstümde denemedim bu öngörüşmeydi sadece..
Aslında hiç niyetim yoktu bugün gelinlik bakmaya.
Pantolonumun terziden çıkmasını beklerken, gelinlikçinin vitrinindeki bir model gözüme takıldı ve hoşuma gitti. Vaktim de bol olunca fikir almak için gittim ama modele aşık olup geldim opuyorumnanaktan

Hmm anladım cnm beğendiysen kafanı başka şeylerle karıştırma bence güzelm katolktan öyle beğendiysen üzerinde nası beğenirsin kim bilir cnm opuyorumnanaktan

Modeli tarif etmeye çalışayım, sen gözünde canlandır şeydacım olur mu?
Eteği tülden olacak, etek uçları fransız danteliyle işlenecek.
Basen kısmı oturacak, tüllü etek kısmı basenin altından başlayacak yani.
Büstiyer kısmı da boğmamak şartıyla yine fransız danteliyle işlenecek.
Türbanım normal bağlanıp, üstüne rahibe duvağı takılacak.
Basen kısmım da ( tesettürlü olduğum için) göze batmasın diye yine dantellerle işlenecek.
Eteğin arka kısmı ise kat kat tülden oluşacak ve upuzun bir kuyruğu olacak.
Yani önden ve arkadan bakılınca farklı iki etek gibi görünecek.
Tuhaf kaçmaz mı diyeceksin, eteği gördüm hayran kaldım canım :))
Biraz canlandı mı gözünde?

Slmm..

selam gelinlerim. nasılsınız

Slm cnm..
Ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

Evet cnm canlandı yani gelinlik bütün değil 2 parça olcak dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…