2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anldm cnm ama kimse onlra gdn demdi ki sonçta döküp düşünmüşler öle olmsa kim evini verip düzenini bozar ki seydacm?

Denizimmm dün kk muhabbetimizi böldü :çok üzgünüm:
Evet cnm düşünmüşlerdir muhakkak öyle bişey yapcaklarını zannetmiorum bnde ama öncedende dediğim gbi keşke gelmeseyk demelerini istemiorum iyi düşünsünlerde cnm zaman gösterck işte napcamızı..

bende varimmmm :)) bizim durumlar biraz karisik oldugu icin tarih belli degil yazmi kismi oda belli degil ama 2010 oldugu kesin insallaaaaah :)

Hg CanKusum hayırlı olsun..

bende geldiiimm!!! ağustosun 7 si kızlaarr :dance:

Sende hg sheridans hayırlı olsunnn..

Aaa cnm hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah..
O bardağı bende çok beğenmiştim öyle bişey alcam bnde severim süslü şelerii..
Bende geçen mudodan birbirine sarılan tuzluk şekilleri varya ondan aldım bitane dha aldm dha tuzluk almam annem saçma sapan şeler alıosun dio sırnaşık şey
Aldığn takımlaırn içindede tuzluğun olcak napcan bu kdr tuzluğu dio..
Bende o zmn birlikte gidices bundan snra alışverişe bidaha tek gitmem snra saçma sapan şeler alıosun diosun ddm :lepi:
Aa cnm bide ne dicem hani güralporselende bulaşık mak. hediye kampanyası wardıya o bitmiş şimdi vestel tv hediye kampanyası var bak istiosan..

teşkkr edrim seydacım daha iyileri senin olsun Şeniz
evet bnde çok seviyorum değişik şeyleri cnm ve yemek takımının içindeki tuzlukları begenmiorum hepsi aynı tarz oluo :lepi:
sende güle güle kullan tatlım hihoyyyt
tamam seydacım güral porselende di mi kapanya ?

Hı hı evet cnm güralporselen..
Yok ben beğeniorum ortaki tuzlukları ama bunlarıda beğendim tutamadm kendimi..
Bide korkmazın sitesine gir cnm orda hiper setler war cnm en baştaki flora hiper set war onu almayı düşünüorum gittim gördümde dün çok beğendim 999 fiyatı 1000 deil yani sırnaşık şey
Ama ben çok beğendim annemede gösterdim belki sanada fikir olur cnm..

baktım cnm gürala evet kampanya güzel ama bn dha alamam heralde ama alıck onlara güzel fikir tatlım..
tamam seydacm bakıorum hemen :lepi:
sudan ucuz cnm bnm aaaa o kadr indrim yapmışlar bak 1 tl 'yi almıolar yaaa :roflol:

seydacm baktım şimdi bnde korkmazın sitesine girdiğimde senin söledğini beğenmiştim alırsam eger ondan almyı düşünüorm bnde gayet şık tatlım Şeniz
bide jumbonun metrix adında tencere takımı var onuda begenmiştm cnm sende bak istersen kaydirigubbakcemile5

Evet cnm çok indirimdeler kaydirigubbakcemile3
Ama çok güzeller ben çok beğendim ya bakalım almak nasp kısmet olcakmı..

Evet cnm çok indirimdeler kaydirigubbakcemile3
Ama çok güzeller ben çok beğendim ya bakalım almak nasp kısmet olcakmı..

cnm Allahın izniyle begendiklerini almak en kısa zmnda nasip olck, hem bak sana bişey kalmdı bnde daha tık yok ama bn bile umutluyum sende umudunu kaybetme tatlım bnm opuyorumnanaktan

Aa cnm evet çok güzelmiş oda ee jumbo tabi fiyatıda ona göre ama ona o kdr veilcene biraz dhaa ekleyip o korkmazın hiper setini almak dha mantıklı bidnya şey war içinde ve korkmazın ürünlerinden şikaytçi görmedim..
Kuzeniminde çatal kaşıkları korkmaz..

cnm Allahın izniyle begendiklerini almak en kısa zmnda nasip olck, hem bak sana bişey kalmdı bnde daha tık yok ama bn bile umutluyum sende umudunu kaybetme tatlım bnm opuyorumnanaktan

Bakalım cnm anneme diorum yavaş yavaş alalım alıncak bidnya şey war bikaç gnde halledemeyz çok yorulurs bide kafamız karışır oda bunalıo ben söledkce şu ocak ayında konuşma olsunda artk kalk gidelim dicem sırnaşık şey

seydacım zaten farkettysen kormazınkine benzio hem içindekiler daha fazla o yüzden kasmaya gerek yok bnde korkmz alabilirim yani sadece jumbonun modelini göstermek istedm sana cnm ilk onu begenmiştm ondan hihoyyyt

seydacım zaten farkettysen kormazınkine benzio hem içindekiler daha fazla o yüzden kasmaya gerek yok bnde korkmz alabilirim yani sadece jumbonun modelini göstermek istedm sana cnm ilk onu begenmiştm ondan hihoyyyt

güzel haberlerini bekliorum cnm bnm Şeniz

Evet cnm ona benzio ve hepsinin saplarının silikon olmasını çok beğendim ısınmaz en son bu model çıkmş cezvelerine falanda baktm kahweyi dökerken taşıyo diye adam denetti falan..
Evet birbirlerine benziyolar korkmaz alabilrsn cnm..

Bende senden güzel haberler bekliorum Denizim ya..

anldm cnm..

bunu herşeyden çok istiyorum seydam ya yani başka hçbrşey yok gözümde...

anldm cnm..

bunu herşeyden çok istiyorum seydam ya yani başka hçbrşey yok gözümde...

İstediklerin olcak Allah'ın izniyle cnm sakın kafana takma doğanın kanunu bu evlences birgün babanda neden farklı bir şey düşünsünki sonuçta kızımın istediği biri sevdiği mutlu olcanı düşündüğü biri diycek tanıdıkca oda sewcektir sen seviosun sonuçta ailene uygun olmıcanı düşündüğün biriyle olmıycanı babanda bilcektir cnm..

Korkmazda bide mawiş set war cnm onda dha çok şey war we dha uygun o 800 küsür bişedi tam net hatrlamıorum ama o bi eski modelmiş ötekini dha çok beğendm ben onada bi bak istersen cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…