- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.241
Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan
Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan
selam güzel gelinlerr. nasılsınız. ben iyiyim bu gün. işten eve erken geldim ve biraz da dinlendim. öncesinde yine alternatif iş imkanlarına baktım. sanırım ocak ya da şubatta yer değiştiricemmm.
ne çok konuştum ben yaa :)) özlemişim sizi.
Hg cnm..
İyi olmana sevindim..
Hmm iş değiştrceksn demekki hayırlısı olsun hakkında inşallah daha iyi şartlarda istediğin bir iş bulabilrsin.. opuyorumnanaktan
teşekkürler şeyda. şimdi buraya katlanıyorum ama ileride bu şekilde süremez. saati belli olmuyor. bazen her saat arayabiliyorlar çünkü nöbetçiler var ve soracakları oluyor. ama evlilikle birlikte bu şekilde çalışmak pek hoş olmaz. o yüzden.. haftaya netleşecek gibi. netleşirse azcık tatil yaparım. o sıralar bişeyler alırım belki alkisalkisalkis
Ben de geldiimKızlar size bi soru yanıtlarsanız sevinirimmm....Nikah için sağlık raporunda Allah korusun eşlerden birinde hastalık çıksa evlenmeye izin vermiyolar mı???
aynen beni de yaaaaaaa(( Benim de 6 ay var ( Haziran 26
Ben de geldiimKızlar size bi soru yanıtlarsanız sevinirimmm....Nikah için sağlık raporunda Allah korusun eşlerden birinde hastalık çıksa evlenmeye izin vermiyolar mı???
ulaaaaa bir bulut olsam dizisindeki narinle tohtor bey bile evlendi bi ben evlenemedim ulaaaaa....Çok üzgünüm çoook
ulaaaaa bir bulut olsam dizisindeki narinle tohtor bey bile evlendi bi ben evlenemedim ulaaaaa....Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?