2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan

tatlım umarım işine yarar http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...r-bolgesindeki-arkadaslara-cok-sik-mekan.html buraya bak,biz tuttuk.6000 Tl verdik ama biz eklemeler yaptık yiyecekler o yüzden böyle tuttu.Bir de biz 1500 kişilik olan kısmını tuttuk 500 kişilik te var.Gidin bir görün derim ben.Hayırlısı olur inşallah.

rica ederim Derya cım ne demek canım benim inşallah anlaşır ve orayı tutarsınız gerçekten de ortamı,atmosferi her şeyi çok farklı.Düğün salonu tarzında değil yani fiyatına göre gayet iyi hizmetleri var

selam güzel gelinlerr. nasılsınız. ben iyiyim bu gün. işten eve erken geldim ve biraz da dinlendim. öncesinde yine alternatif iş imkanlarına baktım. sanırım ocak ya da şubatta yer değiştiricemmm.
ne çok konuştum ben yaa :)) özlemişim sizi.

Hg cnm..
İyi olmana sevindim..
Hmm iş değiştrceksn demekki hayırlısı olsun hakkında inşallah daha iyi şartlarda istediğin bir iş bulabilrsin.. opuyorumnanaktan

Hg cnm..
İyi olmana sevindim..
Hmm iş değiştrceksn demekki hayırlısı olsun hakkında inşallah daha iyi şartlarda istediğin bir iş bulabilrsin.. opuyorumnanaktan

teşekkürler şeyda. şimdi buraya katlanıyorum ama ileride bu şekilde süremez. saati belli olmuyor. bazen her saat arayabiliyorlar çünkü nöbetçiler var ve soracakları oluyor. ama evlilikle birlikte bu şekilde çalışmak pek hoş olmaz. o yüzden.. haftaya netleşecek gibi. netleşirse azcık tatil yaparım. o sıralar bişeyler alırım belki alkisalkisalkis

Anladım cnm evet olmaz her saat arayabiliyorlarsa..
Hakkında hayırlısı olsun Reyhancım..
Bizide haberdar edersin gelişmelerden güzelim kaydirigubbakcemile5
Tatil yaparsan çeyizemi alcan bişiler?
Eee tatili değerlendirmek lazım diosn yani kaydirigubbakcemile3

Ben de geldiim Kızlar size bi soru yanıtlarsanız sevinirimmm....Nikah için sağlık raporunda Allah korusun eşlerden birinde hastalık çıksa evlenmeye izin vermiyolar mı???

Ben de geldiim Kızlar size bi soru yanıtlarsanız sevinirimmm....Nikah için sağlık raporunda Allah korusun eşlerden birinde hastalık çıksa evlenmeye izin vermiyolar mı???

Vallahi bilmiyorum cnm ama hastalığa bağlıdır heralde kan uyumuna falan bakıolar bide genetik hastalıklarına bakıolar bildiğim kdryla ama evlenemezsiniz dediklerini zannetmiorum..

ulaaaaa bir bulut olsam dizisindeki narinle tohtor bey bile evlendi bi ben evlenemedim ulaaaaa....Çok üzgünüm çoook

Ümmüm alemsin yaa sende evlencen merk etme bu diziler jet hızıyla ilerlio zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…