- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.221
Hmm o zmn bişey dha size verilen repleri ay dğrumu yazıorum bilmiorumki rap mı rep mi neyse işte anladınz siz artık onlarıda kullanıcı panelini tıklıosunz ana sayfanın yanında ordan görüosunz şekerler..
şeyda senin üzerinde deneme yaptım. katıldım sana kaydirigubbakcemile3
aman bn nasıl yaptıysam bana puan verilmsini engellmşim seydacm saol bilgilerinle bizi aydınlattığn için cnm Şeniz
sırnaşık şey
Katıl bana Reyhancımm
Sana katılanlarıda kntrl ettnmi :roflol:
Hayır cnm yaa ben baya önce sna rep werdim diye hatrlıorum şmdi vermek istediğimdede başka kullanıcılarıda değerlendirmeniz lazm tekrar bu üyeyi değerlendirebilmeniz için dio..
Sen nerden biliosunki sna rep werilmesini engellediğini CADIARZU
Bak bakalım kullanıcı paneline sana rep werenleri görebilcekmsn hemen orda çıkıo başka bşeye tıklaman gerekmio sayfayı birazck aşşa indirmen yeterli kuşum..
kızlar bn çıkıorum yarın bir sürü işm var bn daha yatmdm kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler güzeller :gitme:
kendinze dikkat edin kızlar rüyanızda sevdikleriniz görün :asigim:
öpüyrm herpinzi a.s.
iyi geceler görüşürz kızlar :a015:
bana katılanlar olmş seydacım ama bnm resmin yanında yeşil oln kare bişey var ya kendi sayfamda o siyah tatlım üzerine tıkladığımda da puan vermyi engellemşsinz dio seydam bn yapmşm yani demek ki ilk kayt olrken :sm_confused:
Canımmmmmmmmm iyi geceler opuyorumnanaktan
Daha yarın kıyafet fln alcan sen dmiii?? :lepi:
Aldıktan snra hemen resmni çek kuşum bna göster olurmu yerimseniben
Hadi Allah rahatlık versin rüyanda sevdiğini gör bitanem görüşürs öptm çook by by Şeniz :gitme:
iyi geceler denizz. tatlı ve aşklı rüyalarrr.
Hayır cnm sen sana verilen tecrübe puanlarının o kutucuklar halinde başkasına gösterilmesine kapatmışsın bnmde başta öyleydi snra düzelttk..
Sana tecrübe puanı verilebilio yani cnm onuda kullanıcı ayarlarından fln yapıosunda yrn hallederiz onuda güzelim şmdi uyuycaksın sen yerimseniben
tamam cnm yayınlarım buradan hihoyyyt
bakalım begenip alablck mym seydam ya çok kararsızım akannehir
saol cnm bnm görüşrz tatlım :a015:
Kuşum beğenmesende senin çook güzel cicilerin vardır eminim onlardan uydurursun bişiler sıkntı yapma kendine yerimseniben
Kızlar bende çıkıorum boynum ağrıdı şööyyllee sırtımıı dayayp bi sigra içtikden snra uyumaya gidicm izninizlee kendinize çokk dikkt edin yarın muhabbete dewm ederizz
Sizi sewiorumm Şeniz
Slm güzel gelinlerrrr opuyorumnanaktan
düğündaşımmmm naber Gülçin cim
selam güzelim. nasılsın görüşmeyeli..
Karmakarışığım canımcım ya sen nasılsın
Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?