2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aman bn nasıl yaptıysam bana puan verilmsini engellmşim seydacm saol bilgilerinle bizi aydınlattığn için cnm Şeniz

şeyda senin üzerinde deneme yaptım. katıldım sana kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey
Katıl bana Reyhancımm
Sana katılanlarıda kntrl ettnmi :roflol:

aman bn nasıl yaptıysam bana puan verilmsini engellmşim seydacm saol bilgilerinle bizi aydınlattığn için cnm Şeniz

Hayır cnm yaa ben baya önce sna rep werdim diye hatrlıorum şmdi vermek istediğimdede başka kullanıcılarıda değerlendirmeniz lazm tekrar bu üyeyi değerlendirebilmeniz için dio..
Sen nerden biliosunki sna rep werilmesini engellediğini CADIARZU
Bak bakalım kullanıcı paneline sana rep werenleri görebilcekmsn hemen orda çıkıo başka bşeye tıklaman gerekmio sayfayı birazck aşşa indirmen yeterli kuşum..

kızlar bn çıkıorum yarın bir sürü işm var bn daha yatmdm kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler güzeller :gitme:
kendinze dikkat edin kızlar rüyanızda sevdikleriniz görün :asigim:
öpüyrm herpinzi a.s.
iyi geceler görüşürz kızlar :a015:

bana katılanlar olmş seydacım ama bnm resmin yanında yeşil oln kare bişey var ya kendi sayfamda o siyah tatlım üzerine tıkladığımda da puan vermyi engellemşsinz dio seydam bn yapmşm yani demek ki ilk kayt olrken :sm_confused:

Canımmmmmmmmm iyi geceler opuyorumnanaktan
Daha yarın kıyafet fln alcan sen dmiii?? :lepi:
Aldıktan snra hemen resmni çek kuşum bna göster olurmu yerimseniben
Hadi Allah rahatlık versin rüyanda sevdiğini gör bitanem görüşürs öptm çook by by Şeniz :gitme:

Hayır cnm sen sana verilen tecrübe puanlarının o kutucuklar halinde başkasına gösterilmesine kapatmışsın bnmde başta öyleydi snra düzelttk..
Sana tecrübe puanı verilebilio yani cnm onuda kullanıcı ayarlarından fln yapıosunda yrn hallederiz onuda güzelim şmdi uyuycaksın sen yerimseniben

tamam cnm yayınlarım buradan hihoyyyt
bakalım begenip alablck mym seydam ya çok kararsızım akannehir
saol cnm bnm görüşrz tatlım :a015:

iyi geceler denizz. tatlı ve aşklı rüyalarrr.

saol reyhncm görşürz..

tamam cnm bnm öle kalsada olr sorun deil seydam hadi yattım bn cnm bnm mirmirmirmir yerimseniben

tamam cnm yayınlarım buradan hihoyyyt
bakalım begenip alablck mym seydam ya çok kararsızım akannehir
saol cnm bnm görüşrz tatlım :a015:

Kuşum beğenmesende senin çook güzel cicilerin vardır eminim onlardan uydurursun bişiler sıkntı yapma kendine yerimseniben

Kızlar bende çıkıorum boynum ağrıdı şööyyllee sırtımıı dayayp bi sigra içtikden snra uyumaya gidicm izninizlee kendinize çokk dikkt edin yarın muhabbete dewm ederizz
Sizi sewiorumm Şeniz

saol tatlım bnm yerimseniben
bnde seni çok seviyorum seydam Şeniz

Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan

selam güzelim. nasılsın görüşmeyeli..

Slm cnm iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın opuyorumnanaktan

Karmakarışığım canımcım ya sen nasılsın

Canım hayırdır?
Derdinmi var?

Selam Arkadaşlar. Kısmetse bende Temmuzun son haftasında evleneceğim zemuszemus
Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmecede düğün salonu arıyorum. Bildiğiniz mekan varmı acaba?
opuyorumnanaktan

Hg canım hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan
Valla benim bilgim yok düğün salonlarıyla ilgili yardımcı olamıycam ama evlilik hazırlığı bölümünde 2010 da evlencekler düğün mekanlaryla ilgili bi konu açmşlardı tam bilmiorum bakıyım sölerim sna ordan bilgi alabilrsn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…