2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tabi anlatabildin deniz cim aslinda seyda yi da anladim sonradan dusununce ve yazdim da ben soylemek istedigimi yanlis ifade ettim diye,
ve evet iyi hatirlattin sabah is var yatmaliyim acilen. iyi geceler kizlar ben artik sabah okurum sizi

al bndende o kadr cnm ya burdan başka bide berke yorum yaptım işte :roflol:

sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin Denizim emi koptm yaa
Yok ben ilgimi çeken konulara yorum yapıorum oyunlara flnda katılıorum siz reptemi wermiosnz yaw kimseye delikafadulden

tabi anlatabildin deniz cim aslinda seyda yi da anladim sonradan dusununce ve yazdim da ben soylemek istedigimi yanlis ifade ettim diye,
ve evet iyi hatirlattin sabah is var yatmaliyim acilen. iyi geceler kizlar ben artik sabah okurum sizi

ada 2009 enlerini seçiyoruz sen de bak linke

anldm ada cım sorun deil hepimiz burda toplanıorz nasılsa ..
iyi gecelr ada cım..

:uhm: ben anlamadım. ne demek oluyorr

Canım şöyle oluyorki yorumlarını beğendiniz yada beğenmediğiniz kişilere artı ve eksi raplr verebiliosunz hani yorumların sağ üst köşesinde kötü içerik yazıo ya onun yanında bitane teraziye benziyen bişe war ona tıklayp veriosunz cnm öle..

hööööööö demek öle cnm bnm valla sen var ya neler bilion hihoyyyt
ben saf saf anca msj yazıorum burda yaaa :roflol:

cahil kaldim şeyda senin yanında kaydirigubbakcemile3

rep ne demk cnm ya ben iyice kör cahil olrktan :roflol:

Valla kızlar bnmde kuzen saolsun o söyledi bana önceden verilen oylar yazıomş altta işte kimin yorumları dha çok beğenilio fln görebiliomşsnz fakat şimdi önemini yitrmiş biraz bitek kişinin profiline girdiğin zaman sağdaki prfl resminin orda küçük yeşil kutucuklar çoğalıo..
Tabi herkese vermek zorunda deilsnz vermesenizde oluo..
Bide verdiğiniz kişiye hemen snra 2. defa oy veremiosunz arada başkalarınada rep mi rap mi neyse wermeniz gerekio =)

:lepi: tek cahil ben değilmişimm kaydirigubbakcemile3

Allahtan yani bnde yalnız deilmşm cnm :roflol:

şimdi baktım cnm bn nasıl yaptysam o puan vermyi engellemşim zaten seydacm :roflol:

Son düzenleme:
Allahtan yani bnde yalnız deilmşm cnm :roflol:

Onu nası yapmşsn cnm?
Yani rep veremiomsun sen?

şimdi baktım cnm bn bnasıl yaptysam o ouan vermyi engellemşim zaten seydacm :roflol:

her gün bişey öğreniyorum. ilginç

biraz önce de banlamak kelimesini öğrendim :))))))))))

Hmm o zmn bişey dha size verilen repleri ay dğrumu yazıorum bilmiorumki rap mı rep mi neyse işte anladınz siz artık onlarıda kullanıcı panelini tıklıosunz ana sayfanın yanında ordan görüosunz şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…