- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.201
al bndende o kadr cnm ya burdan başka bide berke yorum yaptım işte :roflol:
tabi anlatabildin deniz cim aslinda seyda yi da anladim sonradan dusununce ve yazdim da ben soylemek istedigimi yanlis ifade ettim diye,
ve evet iyi hatirlattin sabah is var yatmaliyim acilen. iyi geceler kizlar ben artik sabah okurum sizi
tabi anlatabildin deniz cim aslinda seyda yi da anladim sonradan dusununce ve yazdim da ben soylemek istedigimi yanlis ifade ettim diye,
ve evet iyi hatirlattin sabah is var yatmaliyim acilen. iyi geceler kizlar ben artik sabah okurum sizi
sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin Denizim emi koptm yaa
Yok ben ilgimi çeken konulara yorum yapıorum oyunlara flnda katılıorum siz reptemi wermiosnz yaw kimseye delikafadulden
sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin Denizim emi koptm yaa
Yok ben ilgimi çeken konulara yorum yapıorum oyunlara flnda katılıorum siz reptemi wermiosnz yaw kimseye delikafadulden
:uhm: ben anlamadım. ne demek oluyorr
rep ne demk cnm ya ben iyice kör cahil olrktan :roflol:
Canım şöyle oluyorki yorumlarını beğendiniz yada beğenmediğiniz kişilere artı ve eksi raplr verebiliosunz hani yorumların sağ üst köşesinde kötü içerik yazıo ya onun yanında bitane teraziye benziyen bişe war ona tıklayp veriosunz cnm öle..
cahil kaldim şeyda senin yanında kaydirigubbakcemile3
rep ne demk cnm ya ben iyice kör cahil olrktan :roflol:
:lepi: tek cahil ben değilmişimm kaydirigubbakcemile3
Valla kızlar bnmde kuzen saolsun o söyledi bana önceden verilen oylar yazıomş altta işte kimin yorumları dha çok beğenilio fln görebiliomşsnz fakat şimdi önemini yitrmiş biraz bitek kişinin profiline girdiğin zaman sağdaki prfl resminin orda küçük yeşil kutucuklar çoğalıo..
Tabi herkese vermek zorunda deilsnz vermesenizde oluo..
Bide verdiğiniz kişiye hemen snra 2. defa oy veremiosunz arada başkalarınada rep mi rap mi neyse wermeniz gerekio =)
Allahtan yani bnde yalnız deilmşm cnm :roflol:
Onu nası yapmşsn cnm?
Yani rep veremiomsun sen?
şimdi baktım cnm bn bnasıl yaptysam o ouan vermyi engellemşim zaten seydacm :roflol:
her gün bişey öğreniyorum. ilginç
biraz önce de banlamak kelimesini öğrendim :))))))))))
Hmm o zmn bişey dha size verilen repleri ay dğrumu yazıorum bilmiorumki rap mı rep mi neyse işte anladınz siz artık onlarıda kullanıcı panelini tıklıosunz ana sayfanın yanında ordan görüosunz şekerler..
öğretmenim diyebilir miyimm?* gamyoncuiremsu
sırnaşık şey:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?