- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.301
Waoowww toplaşıorus yine yavaş yavaşş..
Kızlarrrrrrrr bende geldimm..
Hg hepinizz...
Denizcim bomba gbiymişsin maşallah nazar değmesn..
sağolun hepiniz kızlaarDarısı herkese
seydacım sende hg ne sandın cnm bnm 1 günüm kaldı aşkımı görmeye
yalnız kıyafet bulamdım istedğim gibi seydacım ya offf -tatlicadiarzu-
iyiyim denizcim.sen de hep öyle bomba gibi olll.
toplaşıyoruz evet. :lepi:
Darısı size kızlar...Karbeyazcım çok sağol canım darısı sana hayırlısı ile :) incelerseniz yorumlarınızı beklerim:) karbeyazcım szin simens mi gzelmiş cnm güle güle alıp kullanın inş..Sizin ne kadar tutuyo
reyhancm teşkkr edrim sende bomba gibi ol bak haftasonu geldi kaydirigubbakcemile5
Oyyy cnm azcık kaldı askını görmeye hihoyyyt
Bulamadysan elbise evde olanlardan bişiler giyersin sende..
inşallah bana da bi gelse sıraa. zamanı gelince alırım bakalım...
çamaşır makinem ariston diğer beyaz eşyalarımın tümü beko olucak inş:)
çamaşır makinem 1,700 , bulaşık makinem 1,500 ve ocak da 550 tl canım.
bosch bayisine de gittim ankastre istediğimi ve gereken herşeyi söyledim ama kadın yeni eleman sanırım bilgi vermedi artı iz bırakmaz diye bi durumdan bi haberdi.. bosch ben de seviyorum ama elemanın beni nasıl karşıladığı da önemliydi.ilgisizlikten bakmadım(
bi de bende tek marka takıntısı var normalde ama bu çamaşır makinesini görünce marka aklıma bile gelmedi:)
ahh bu arada kızlar:))) sanırım ev alıyoruz :dance:
Şeydacığım yeni gördüm cnm pardon gece net gitti giremedim tekrar..Kan grubum a pozitif nişanlımın ab pozitif ..Kan uyuşmazlığı değil korkum ama ne biliim ortada bişi yok aslında bakma kendi kendime kuruntu yapıom aceba herhangi bi hastalık çıkınca izin verilmio mu die
çamaşır makinem ariston diğer beyaz eşyalarımın tümü beko olucak inş:)
çamaşır makinem 1,700 , bulaşık makinem 1,500 ve ocak da 550 tl canım.
bosch bayisine de gittim ankastre istediğimi ve gereken herşeyi söyledim ama kadın yeni eleman sanırım bilgi vermedi artı iz bırakmaz diye bi durumdan bi haberdi.. bosch ben de seviyorum ama elemanın beni nasıl karşıladığı da önemliydi.ilgisizlikten bakmadım(
bi de bende tek marka takıntısı var normalde ama bu çamaşır makinesini görünce marka aklıma bile gelmedi:)
ahh bu arada kızlar:))) sanırım ev alıyoruz :dance:
Şeydacığım yeni gördüm cnm pardon gece net gitti giremedim tekrar..Kan grubum a pozitif nişanlımın ab pozitif ..Kan uyuşmazlığı değil korkum ama ne biliim ortada bişi yok aslında bakma kendi kendime kuruntu yapıom aceba herhangi bi hastalık çıkınca izin verilmio mu die
evet cnm yaa :Saruboceq:
aşkım kot giycekmiş bnde ona uyucam artık cnm ya üzermede straplez taşlı pullu bi üztüm var onu gycm altında topuklu gicem tamam işte :lepi:
aşkım zaten çok güzel olma dio deli mi ne
gelck cnm ya az kaldı hepimize bugn çok pozitifim hepinize yaybilirim enerjimi güzeller hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?