- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.321
çamaşır makinem ariston diğer beyaz eşyalarımın tümü beko olucak inş:)
çamaşır makinem 1,700 , bulaşık makinem 1,500 ve ocak da 550 tl canım.
bosch bayisine de gittim ankastre istediğimi ve gereken herşeyi söyledim ama kadın yeni eleman sanırım bilgi vermedi artı iz bırakmaz diye bi durumdan bi haberdi.. bosch ben de seviyorum ama elemanın beni nasıl karşıladığı da önemliydi.ilgisizlikten bakmadım(
bi de bende tek marka takıntısı var normalde ama bu çamaşır makinesini görünce marka aklıma bile gelmedi:)
ahh bu arada kızlar:))) sanırım ev alıyoruz :dance:
evet cnm yaa :Saruboceq:
aşkım kot giycekmiş bnde ona uyucam artık cnm ya üzermede straplez taşlı pullu bi üztüm var onu gycm altında topuklu gicem tamam işte :lepi:
aşkım zaten çok güzel olma dio deli mi ne
gelck cnm ya az kaldı hepimize bugn çok pozitifim hepinize yaybilirim enerjimi güzeller hihoyyyt
hyrlı olsun tekrardan cnm iyi günlerde kullanın kaydirigubbakcemile5
yaa hadi hayrlısı sırayla hepimiz uçup gidicez bu topikten hihoyyyt
yaa bu kan uyuşmazlığı nasıl kızlar ya bnm 0 rh(-) aşkımın b rh(+) biz şimdi evlenmck myz akannehir
ooo çok güzel olacaksınnn. kıskanıyor adam napsın. hep aynı şeyi diyolar heralde yaa. elinde olsa kuaföre göndermicek benimki.
evet zamanla olur sanırım yaa. oh ne güzelll pozitif ol hep.
evet. o kadar çok şey yapmak istiyoruz ki, şimdiden hayaller kuruyoruz. kaydirigubbakcemile2
gülbağda bi dubleks buldum netten konuştu azönce emlakçıyla oraya bakıcaz.inş iyi biyerdir.bi de kasımpaşanın aşağı kısmından ev bulmuş deniz manzaralı çok düşük bi ihtimal ama ona da bakıcam kırılmasın olmayacağını biliyo nasılsa
canım yavaşım bu gün.kusruma bakma.. çok iyi almışsınız. aldığın bekolar ankastre mi?
hadi hayırlısı canım. yuvanızı alıyorsunuz haa. ne güzell.
Olur cnmm çokta güzel olursun..
Kıskanıo enişte seni demekkk opuyorumnanaktan
Kızlar kan uyuşmazlığı bayannın kan grubu pozitfse sorun olmuo fakat bayanın kan grubu negatifse çocuklar için sakıncalı oluo iğne vurulması lazım bildiğim kadaryla çocuk olcağı zaman ama evliliğe izin vermeme gbi bi durum olamaz çnkü öyle olsa bütün kan grubu negatf olan bayanlar evde kalırdı sırnaşık şey
canım onu doktorlar iyi bilir. ufak bir iğneyle hallolur bu tür şeyler takma kafana tamammı
Kan uyuşmazlığında sorun olmadığını ben de duymuştum da diğer testlerde hastalık çıksa evlenmemize izin mi vermicekler yaa((
evt cnm herzmnki hali onun
yok artık saol seydacm bn evde kaldım o zmn yaa mafoldumben
saol cnm ya bi bu eksikti yani negatiflğime dönüorm heralde reyhncm :gitme:
evt cnm herzmnki hali onun
yok artık saol seydacm bn evde kaldım o zmn yaa mafoldumben
ankastre bitanem ama bugün bi arkadaşımla konuştum ocaklarımızın demirleri var ya hani onlar döküm olmamalıymış. döküm olunca yağlar kirler ne kadar silinse de çıkmıyormuş yapışıp tutarken elinden kayacak kadar kirleniyomuş... haberimiz olsun.
Tamam şeydammm sağol canım benim..Kusura bakma şişirdim başınızı:))
lmaz: sakın haa. valla pozitifliğin işlemeye başladı. ilahi bizim ablamlarda da vardı uyuşmazlık. ama valla 10 senedir evliler şükür ki sorun yokk. taa hamile kaldığın zaman düşüneceksin bunu. çok zor bişeyde değildir sanıyorum kii naniknanik
Canımm bak bayanın kan grubu negatifse iğne yaptırıo ve kesinlikle sorun olmuo çocukta kesinlikle kafana takmaman gereken bişey bnm liseden arkdşmın annesinin kan grubu negatfti 3 kardeşlerdi ve iğne yaptrmamış o sanırm..
Zaten ilk çocukta çok az bi ihtimal oluo ama sen iğneni yaptrrsın cnm o zmn hiç bişey olmaz..
Pozitfliğine geri dönn bakimm kaydirigubbakcemile
saol cnm da duyunca birden panikledim rahtladım şimdi ohhh en azından ablanda öleymş ve bişey olmamş şükür :kedi:
anldım seydacm çok saol şimdi rahtldım
tatm cnm hihoyyyt
şimdi baktım araştrmak için kanı (HIV, HEPATİT B-C,VDRL..) için alıolarmş kızlar ve bu hastalıkları olp olmadığını araştırıolarmş bide akdeniz anemisi olanların çocuk sahibi olması yasakmış korunarak evlenebilirlermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?