2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ayy çok saol cnm ya hepsini okudum içim birkez daha rahatladı Şeniz

Eee Berna Laçinde akdeniz anemisi ama onun çocuğu varrr..
O hastalığında derecelerine göre çocuk sahibi olma riskleri var cnm..

o kadarını bilemcm cnm ben orda yazanı iletm sadece..

Allah korusun ben de bunlardan korkuyorum.HIV, HEPATİT B-C,VDRL...Allah korusun çıkarsa evlenmemize engel olurlar die

yok cnm Allahın izniyle çıkmaz bunlar.. hem hıv birden çok kişiyle ilişkiye girenlerde çıkan bi hastalık yani aids'e yol açan virüs yani bunların taşıyıcısı olan insan kolay kolay olamaz..

Kızlar kayınvalidemle konuşuodum ksra bakmayın aranızdan ayrıldım bi süreliğine :lepi:
Takmayın kızlar şu durumu ya artık bunların çözümleri var çok şükür..
Kızlarrrrrrrrrrr babam yine pc yi istio yaa mafoldumben
Geldiğimde burda olursanız devam ederiz kendinize dikkt edin şimdilik hoşçakalın :gitme:

neler konuştn cnm ya çok merak ettim şimdi :kedi:
tamam cnm görüşürz sende kendine dkkt et cnm bnm :gitme:

ben de diyodum şeyda nerede diye. neyse görüşürüzz

reyhancm rejim nasıl gdio, spor falan yapabilio msn cnm ?

çok özel listeler falan takip etmiyorum da,hareket etmeye ve dikkatli beslenmeye çalışıyorum. kilo kaybı var mı bilmiyorum ama, sıkılaşma hissediyorum.. akşam iş dönüşü falan da yürüyüş düşünüyorum,dışarıda olmasa bile evde bişiiler yapmaya çalışıyorum. en olmadı müzik açıp başlıyorum dansa :dance:

cnm zaten dans çok iyi bir spor çünkü heryerin hareket edio iyi yapıosun yaniii :lepi:
cnm sen afyonlusun di mi afyonun mercmekli bükmesini çok severim ben ama sen uzak dur onlardan şimdilik reyhncm :bbo:

cnm zaten dans çok iyi bir spor çünkü heryerin hareket edio iyi yapıosun yaniii :lepi:
cnm sen afyonlusun di mi afyonun mercmekli bükmesini çok severim ben ama sen uzak dur onlardan şimdilik reyhncm :bbo:

evet canım.afyonluyum.çok güzel olur.annemde güzel yapar ama yok bu aralar yemiyorum zaten. gelmişmiydin afyona.

evet canım.afyonluyum.çok güzel olur.annemde güzel yapar ama yok bu aralar yemiyorum zaten. gelmişmiydin afyona.

afyonu biliorum cnm 4 sene otogarına uğradım konyaya gderkene selcukta okudum bn oyzden biliorum bide özdileği bilirim orda hep mola verirdik annemler bni bırakmaya geldiklerinde ..
mercimekli bükmeyide afyonlu bi arkadaşmın annesi göndermişti bayılmştım tarifi var arada yapıorz bizde ama zahmetli bişey kaydirigubbakcemile3
lokumunuda sölemedn geçemicem 10 numaradr :lepi:

konyada okuduğunu demiştin canım. neden zayıflamaya çalıştığımı anlamışsındır sengözlerimebaksanab özdileğin de türkiyedeki en iyi gelir sağlayan şubesi bizdeymiş.tam kavşak noktası. beklerim yolun düşerse

evet cnm ya orda oturmak zor gelsin bükmeler,kaymaklar (kaymağıda meşhurdur kaydirigubbakcemile3),sucuklar ohhh yaniii kaydirigubbakcemile3

zaten özdileğe her uğradığımızda havlu alıorz cnm iyi olr cidden belkide karşılaştık kimbilir yerimseniben
termal tesisleride güzelmş ama gtmk nasip olmadı korel açılmıştı en son hihoyyyt

evet afyon ufaktır ama yiyecekleri büyükktür şakkıdı
havlu başka kullanamıyorum ben de. alıştım sanırım. fiyatı da uygun oluyor çoğu zaman.
termal bayaa gelişti. son yıllarda oteller ve termal tatil köyleri yapıldı.

evt afyonun bi otogarını sevmiorum yakışmıo öle herkesin uğradığı işlek olan biyere ..
özdileğin karşısında taçın fabrika satış yeri var çeyizime ilk nevresim takımınıda ordan almş yani afyonun bnm için ayrı biyeri vardr Şeniz

yoo otogar artık taşındı. biraz uzak ama gayet hoş oldu. lokumcular falan da market tipi yerde toplandi. eskisinden bende nefret ediyordum.
ben de tek kişilik şimdilik almıştım oradan. o nevresimi serdikçe gelir aklına. güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…