2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Teşekkürlerr :):)memnun oldum bende betüll,,sizn düğün tarihlerinz neler??

Bende tanıştığıma memnun oldumm Betülcüm..
Biz haziranın son haftalarında düşünüoruz cnm ama tam tarih almadık alalım tam tarihimi söylicem bnde inşallahhh sositososito

inşşş yer bulabilrsinzz:):)hayırlısı olsun inşşş,,

Süper süper süper olursun cnm yerimseniben

seydacm heycndan gözlerm görmüo kusura bakma cnm bnm yaa yorum yapmşsn zaten

Düğün düşünmediğimiz için mekan prblemimiz olcağını zannetmiorum delikafadulden
Zaten haziranda gün alabilmek içinde ocakta kayıtlar başlıo eğlence içinde tarh aldıkdan snra yer ayarlıcaz cnm iyi dileğin için teşekkr ederm vereliniortak

herşey gönlünüzce olsunn canım,,bu nikah işlemleri ocaktan sonra mı başlıo??bende merak ediodum çok,,

hmmm benm nişanlım zaten askerde ve mayısta gelicek inşş çok geç kalmayızz:)):düğünüm olup nikah olmazsa ne anlamı olcak heheheh

seydacm bnde aşkıma dedm bu tarih olyını yıldırm kıyarz hç sorun deil dio kaydirigubbakcemile3

herşey gönlünüzce olsunn canım,,bu nikah işlemleri ocaktan sonra mı başlıo??bende merak ediodum çok,,

Canım kadky evlendirme dairesinin sitesindede burdada paylaşan arkadaşlar istediğiniz aydan 6 ay önce tarh alımları başlıyor dedi..
Sitede öyle yazıyor haziranda isteyenler için ocakta tarh alımı başlıyr yani..
Siz ağustosta düşündüğünüze göre martta başlıyor olması lazım belediyeye gidip veya telefonla öğrenmek daha garanti olcaktır tbi cnm öyle yaparsanz daha iyi aydınlanırsınız..

Alıntıdır:
NOT: MAYIS 2010 İÇİN GÜN VERİLMESİ ARALIK 2009 BAŞINDA , HAZİRAN AYI İÇİN OCAK, TEMMUZ AYI İÇİN ŞUBAT,AĞUSTOS AYI İÇİN MART,EYLÜL AYI İÇİN NİSAN,EKİM AYI İÇİN MAYIS ,KASIM AYI İÇİN HAZİRAN, ARALIK AYI İÇİN TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLIYACAKTIR.

Kadıköy evlendirme dairesinin sitesinde yazan bu cnm..

hmmm benm nişanlım zaten askerde ve mayısta gelicek inşş çok geç kalmayızz:)):düğünüm olup nikah olmazsa ne anlamı olcak heheheh

Ayyy Allah kavuştursun cnm yaa :kedi:

seydacm bnde aşkıma dedm bu tarih olyını yıldırm kıyarz hç sorun deil dio kaydirigubbakcemile3

Ohhh seninki herşeye bi çözüm buluo Ferhat gbi şutarafagitti

her yerde aynı demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…