- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.461
Teşekkürlerr :):)memnun oldum bende betüll,,sizn düğün tarihlerinz neler??
:):)memnun oldummm:):)hepiniz için:)
Süper süper süper olursun cnm yerimseniben
seydacm heycndan gözlerm görmüo kusura bakma cnm bnm yaa yorum yapmşsn zaten
Canım bnm yaaa kaydirigubbakcemile5
Bende tanıştığıma memnun oldumm Betülcüm..
Biz haziranın son haftalarında düşünüoruz cnm ama tam tarih almadık alalım tam tarihimi söylicem bnde inşallahhh sositososito
inşşş yer bulabilrsinzz:):)hayırlısı olsun inşşş,,
Düğün düşünmediğimiz için mekan prblemimiz olcağını zannetmiorum delikafadulden
Zaten haziranda gün alabilmek içinde ocakta kayıtlar başlıo eğlence içinde tarh aldıkdan snra yer ayarlıcaz cnm iyi dileğin için teşekkr ederm vereliniortak
herşey gönlünüzce olsunn canım,,bu nikah işlemleri ocaktan sonra mı başlıo??bende merak ediodum çok,,
Düğün düşünmediğimiz için mekan prblemimiz olcağını zannetmiorum delikafadulden
Zaten haziranda gün alabilmek içinde ocakta kayıtlar başlıo eğlence içinde tarh aldıkdan snra yer ayarlıcaz cnm iyi dileğin için teşekkr ederm vereliniortak
herşey gönlünüzce olsunn canım,,bu nikah işlemleri ocaktan sonra mı başlıo??bende merak ediodum çok,,
hmmm benm nişanlım zaten askerde ve mayısta gelicek inşş çok geç kalmayızz:)):düğünüm olup nikah olmazsa ne anlamı olcak heheheh
hmmm benm nişanlım zaten askerde ve mayısta gelicek inşş çok geç kalmayızz:)):düğünüm olup nikah olmazsa ne anlamı olcak heheheh
seydacm bnde aşkıma dedm bu tarih olyını yıldırm kıyarz hç sorun deil dio kaydirigubbakcemile3
Canım kadky evlendirme dairesinin sitesindede burdada paylaşan arkadaşlar istediğiniz aydan 6 ay önce tarh alımları başlıyor dedi..
Sitede öyle yazıyor haziranda isteyenler için ocakta tarh alımı başlıyr yani..
Siz ağustosta düşündüğünüze göre martta başlıyor olması lazım belediyeye gidip veya telefonla öğrenmek daha garanti olcaktır tbi cnm öyle yaparsanz daha iyi aydınlanırsınız..
Alıntıdır:
NOT: MAYIS 2010 İÇİN GÜN VERİLMESİ ARALIK 2009 BAŞINDA , HAZİRAN AYI İÇİN OCAK, TEMMUZ AYI İÇİN ŞUBAT,AĞUSTOS AYI İÇİN MART,EYLÜL AYI İÇİN NİSAN,EKİM AYI İÇİN MAYIS ,KASIM AYI İÇİN HAZİRAN, ARALIK AYI İÇİN TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLIYACAKTIR.
Kadıköy evlendirme dairesinin sitesinde yazan bu cnm..
Canım kadky evlendirme dairesinin sitesindede burdada paylaşan arkadaşlar istediğiniz aydan 6 ay önce tarh alımları başlıyor dedi..
Sitede öyle yazıyor haziranda isteyenler için ocakta tarh alımı başlıyr yani..
Siz ağustosta düşündüğünüze göre martta başlıyor olması lazım belediyeye gidip veya telefonla öğrenmek daha garanti olcaktır tbi cnm öyle yaparsanz daha iyi aydınlanırsınız..
saol canımmm:)teşekkürlerr...ben biraz paniğimdir hemen bunu araştırıcam:):)
kalmazsınız umarım. Allah kavuştursun canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?