- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.761
Evet Denizimmm Allah'ın izniyle o gnleride görcess :Saruboceq:
Kuşum git uykunu al sen snra düzenszleştğnde hiç düzeltemiosn bnm gbi sırnaşık şey
Hadi iyi geclerr rüyanda sevdiğini gör Şeniz :gitme:
canımm bende son aylar die düşünüoırum bide insanın kilosu bile çok deişio diolar koşuşturmacadann:):)
amin seydamm inşallah :Saruboceq:
tamam tatlım sırnaşık şey
iyi gceler cnm bnm teşkkr edrim sende rüyanda sevdiğini gör seydacm Şeniz
görüşrz kib :a015: :çok üzgünüm: :gitme:
Tabi değişiodurda son günede bırakamayz gelinliğimizi sonuçta beğenmediğimz bi yeri olursa değiştrttmemiz için yeterli süre olması lazm tabi diktirmeyi düşünüosan ama hazır almak istiosan son zamanlara bırakabilrsn..
Bide o koşuştrmaca stresten dha fazla yemee başlarsak nolck akannehir
hehehe oda olabilir ama ben fark ettim ben veriorum nişan zamanıda vermiştim:)diktiricem ama son zamana kadar terziden almıcam canım öle düşünüorum şimdilik:):):)bende korkuorum yaa kötü olursa diee:)
Nası yani son zamana kdr terziden almıcam :uhm:
Evet dikimde malsf öyle bi risk war o yzden bildiğin tanıdık bi terzi olması daha iyi olur tbi varsa öyle biri.
Risk azalıyor en azından..
bursaada akay gelinlk var onu düşünüorum şimdilik ama emin deilim canım,,almıcam 2 gün önce falan gidip alayım diorum evde çünkü etekleri faalan basılır ben nişan kıyafetmide son gün almıştım:):):):)onlar çok güzel tutuolarr:)
Hmm anladım cnm..
Eğer o gelinlikçiden yaptıranların memnun oldğnu duyup gördüysen tereddt etmene gerk kalmaz..
iiyyimiş die duydum ama bilmiorum tabiii..bu arada daha araştırmam lazımm tabiii,,int den buldum baştan sende bak istersen fikirde edinirsin modeller güzell bence tabiii:)
selam 2010 yazı gelinleri valla canım bn bursada yaşayan biri olarak gelinliğimi diktrceksem ya kırçiçeğine yada neşeme diktiririm...bu akay gelinlik dediğin nerde ?
hosbulduk bebeimmm
sanırım farketmedi evet :)kaydirigubbakcemile2
kükürtlüde de var moda evleri ama kırçiçeği neşem bide altıparmakta emelya var ona bak bide beyaz inciye bak :kedi:
Hg
bu arada sana zahmet verdim çok saoll canım benm :)
hı hı ben orda oturuorum canım,ama bazen geç verebiliolar burdakilerde öle sorunlar yaşadıkk...kırçiçeği eskiden biizm burdaydı gitti ben bide nüans merak ediorum aysirayla nasıl acaba bu arada akayda altıparmakta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?