- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.741
İnş. canım şubatta yataklarda kampanya varmış o zaman alıcaz aklınızda olsun kızlar kaydirigubbakcemile5
Kızlar size doyum olmaz benim çok uykum geldi iyi geceler herkese a.s.
İnş. canım şubatta yataklarda kampanya varmış o zaman alıcaz aklınızda olsun kızlar kaydirigubbakcemile5
Kızlar size doyum olmaz benim çok uykum geldi iyi geceler herkese a.s.
tabii canm aksiyon bol bu topikte :asigim:
ama benm mobilya için falan biraz erken şuan katılamıorum muh e:):):)):):)::):dance:
Olsun cnm sanada fikir olur bunlar nası istedğni hayalindekini paylaşırsın bzmle.. opuyorumnanaktan
Valla bilmiorum ztn neyde indirim yaptı onuda anlamadım o kdr çok konuştuki bide başkalarylada ilgileniodu iyice kafam karştı bnmde bide hiç bi kazancm olmuo öle yaptğmda dio hani dha indireme anlamnda hee bizde yedk :roflol:
Hepsiinde aynı yalan yaww bu mobilyacılarda bi ailem..
Denizimin dediği gbi evlencek çiftleri kazıklamaya çalışolar o yzden evliymiş ve mobilyadan anlayan insanlarmş gbi dawranmak lazm sırnaşık şey
tabii canm aksiyon bol bu topikte :asigim:
ama benm mobilya için falan biraz erken şuan katılamıorum muh e:):):)):):)::):dance:
olsun cnm hç fikrin yok mu şşöle olsun falan die sositososito
aynen cnm bilmiosanda biliomş gbi yapcaksın yoksa kazıklıolar kaydirigubbakcemile3
olsun cnm hç fikrin yok mu şşöle olsun falan die sositososito
heheh benm nişanlım mimar kayınpederm mühendiss bana laf kalmazz:)ama tek hayalım büyük çok büyük başlı yatakk...
aynen cnm bilmiosanda biliomş gbi yapcaksın yoksa kazıklıolar kaydirigubbakcemile3
heheh benm nişanlım mimar kayınpederm mühendiss bana laf kalmazz:)ama tek hayalım büyük çok büyük başlı yatakk...
oooo seninkiler işin erbabıymış cnm sen yorulma onlar halleder :teytey:
oooo seninkiler işin erbabıymış cnm sen yorulma onlar halleder :teytey:
öle görünüoo canımm:)o konuda çok sanslıyım:)ama hayaller tabii hep varrr:):)ama şimdi ağustosa daha varya pek bişey belli deil:)aaa bide bişey sorcaktım gelinlik falan ne zman başlanıoo???
Öyle kuşum ya başka çaremiz olmıcak yoksa..
Ya yanımzda iyi pazrlk yapan moblyadan anlayan biri olcak yada bilioşm gbi yapcas ee herşeyden anlayan birilerini bulmakta zor tbi sırnaşık şey
kızlar bnde yatıorum hepinize iyi geceler rüyanızda sevdiklerinizi görün opuyorumnanaktan
öptm çok çok zemuszemus
görüşrz güzeller :a015:
öle görünüoo canımm:)o konuda çok sanslıyım:)ama hayaller tabii hep varrr:):)ama şimdi ağustosa daha varya pek bişey belli deil:)aaa bide bişey sorcaktım gelinlik falan ne zman başlanıoo???
cnm son 2 ay falan diolar ama tabi bz yine araştırıorz nasıl olsun falan die netten duramıorz yerimzde delikafadulden
cnm son 2 ay falan diolar ama tabi bz yine araştırıorz nasıl olsun falan die netten duramıorz yerimzde delikafadulden
vallaa aynen ölee son 2 ay geç deilmiii...canım yarın akşam bunu araştırayım ben ablamlara falanda soraym sölerim:)
evet seydacm aynen öle ama bizden büyükler yine kaliteden anlıolar bizse sadece tasarıma bakıorz :roflol:
vallaa aynen ölee son 2 ay geç deilmiii...canım yarın akşam bunu araştırayım ben ablamlara falanda soraym sölerim:)
tabi sor cnm bizde sölersn bizde bilgilenriz o konuda :hulya:
Valla cnm kışın gelinlik fiyatları dha uygun diolar eğer maddi acıdan sorun yok diosan Denizimin ddiği gbi yapımına 2 ay önceden başlyabilrsn ama en azından kafanda biraz fikir olsun bişiler netleşsin yani model adına..
ayyy o günleride görücez Allahın izniyle di mi seydam :dance:
Aynen cnm yaa biz sırf tasarıma bakıorus ee anlamıoruski mobilyadan anlasak bakcas onada sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa ayrılmdm topkten ama çok uykm var uyumam lazım mirmirmirmir
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa ayrılmdm topkten ama çok uykm var uyumam lazım mirmirmirmir
Valla cnm kışın gelinlik fiyatları dha uygun diolar eğer maddi acıdan sorun yok diosan Denizimin ddiği gbi yapımına 2 ay önceden başlyabilrsn ama en azından kafanda biraz fikir olsun bişiler netleşsin yani model adına..
canımm bende son aylar die düşünüoırum bide insanın kilosu bile çok deişio diolar koşuşturmacadann:):)
yarın akşam ben gelrm buraya yine aynen bu konuyla devam edrz hadii sen yatt:):)ii uykularr canım,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?