2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Nasıl yanii söyledkleri tarihi geciktiriolarmıı..
Aaa ne kdr yanlışşş akannehir
Delirirdim ben herldeee..
Tabi benden kaynaklanan beğenmemezlikler yüzünden gecikiosa o ayrı tebii sırnaşık şey

tabiii biizm bi arkadaş vardı futbolculardan biryle evlendi hemde basının olduğu bi düğünde yaniii gelinlik yetişmedi gittiler aldılar tekrar mahkemelk oldularrrrr sonraaa çok kötüydüü yaa vallaa:):):):)Allah hepimizi korusunn..............

Aaa yazık olmş ben sinirimden çıldırrdım heralde yaa klava:
İşte o yzden diorus cnm aksilik olursa zamanımız olsn 2 ay öncesnden hatta gelinlikçyle konuşup zamanına karar vermek lazım..
Erken olsun geç olcağna..

valla giderim o moda evini yakarım gelinliğim yetşmicek olay çıkarırırmm akayı hiç duymadım canım valla ama annem gelinliğini kırçiçeğinde dktrmş zamannda hala duruyor gelinlik acaba onu mu gysem bende kafamçokkarıştı o ysden bende kırçiçeğine dktrmek istiyorum..

Valla cnm beğeniosan annenin gelinliğini gelinlikçiye götürüp kendine göre yaptrp değişiklik yaptrmak istiosan yaptrp giyersn hemde ne güzel olurr..
Annen içindee opuyorumnanaktan

Valla cnm beğeniosan annenin gelinliğini gelinlikçiye götürüp kendine göre yaptrp değişiklik yaptrmak istiosan yaptrp giyersn hemde ne güzel olurr..
Annen içindee opuyorumnanaktan

bencede eminm çok farklı bişey çıkarrrr şimdiii onu çok güzel yaparlarrrr:)ne kadar deişik bi duyguu:)

yok ya ben yine kndime has bi gelinlik diktireiiim bencee annemnkini kınada giyerim başta sonra gder değiştiririm kndi kınalığımı giyerim hııım fikir hoşuma gitti :d yapılabilir

yok ya ben yine kndime has bi gelinlik diktireiiim bencee annemnkini kınada giyerim başta sonra gder değiştiririm kndi kınalığımı giyerim hııım fikir hoşuma gitti :d yapılabilir

diktir tabiiii ilerde sende kendi çocuğuna benm gelinliğim die gösterrirsin....kınadan önce giymekde mantıklıııı.....güzelll fikirr bencedeeeee...

ben geldimmm..
güzel mesajlar okudum,herşey yolunda görünüyor.
mutluluklar diliyorum herkese.yine çook yorgunum..
alışveriş yapmaktan nefret edeceğimi hayal bile edemezdim ama şu an o durumdayım..
hala bir sürü eksiğim var.
beyazeşya alındı montajları yapıldı,mobilyalar sipariş edildi.ayın 12 gibi gelecek.
tüller perdeler alındı,halılar yok hala..
off say say bitmiyor ama yine de şükür ediyorum Allah a..

Canım bütün bu yorgunlukların sonunda büyük bi huzur olcak bunu düşün Allah yardımcın olsun..
Aşkınla yuvanız için çabalıyosun ne güzel cnm yaa opuyorumnanaktan

selamlarrrr.bir süredir giremiyorum nete. anneannemde kaldım. işler oldukça yoğundu . özledim valla sizi yaa. neler yapıyorsunuz nasılsınızz..

denizz canım benimm. maşallah canım. bir gün olmuş ama en güzel günün olmuş. ben bile duygulandım.. hep böyle olun inşallah. :Saruboceq: :asigim:

amin reyhncm çok teşkkr edrim güzel dileklerin için Allah hepimize en güzelini en özelini yaşatsın inşallah :Saruboceq: :asigim:

bide bana sor cnm ya bnde çok duyugulandım ve ağladım zaten :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…