2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın canlarımmmm :)

Bohça alışverişinden bahsedilmiş ayy bende bişiler söylemezsem çatlarım :)))
Bizimde nişanda bohça oldu, ama onların adetleri biraz farklıymış. Kız bohçayı ya bütün aileye yaparmış ya da hiç yapmazmış bizde o yüzden düğüne damat ve kayınvalide kayınpeder kayın yenge vs bohçası hazırlayacağız..Nişanda sadece bana bohça geldi.. :)

Bohça alışverişinde büyük bir kaos yaşandı çünkü etrafımızdaki herkes alışverişe gelmek istedi.:umursamaz: Bense ısrarla ya yalnız gideriz ya da ben bohça filan istemiyorum diye tutturdum kaydirigubbakcemile3 Sevgili nişanlım beni kırmadı halletti olayı ve yalnız gittik alışverişe opuyorumnanaktan Herşeyi kendimiz seçtik ama bi sorun yaşadık.Ben bohçayı herkesin göreceğini ve eleştireceğini bildiğimden süslü çeyizlik bişeyler almaya çalıştıkça Özcan kullanışlı şeyler almam konusunda ısrar etti. Dolayısıyla bende fazla süslü olmayan günlük ayakkabı çanta eşarp terlik vs aldım. Ama kayınvalidem onları görünce şoka girmiz zavallıcık akannehir Çünkü siyah dümdüz bi ayakkabı, kahverengi çanta, peluş terlikler almıştık kaydirigubbakcemile3 Ayy bunlar insan içine çıkcak niye böyle şeyler aldınız diye veryansın etmiş garibim kaydirigubbakcemile3 Sonrada gitmiş takım olarak süslü ayakkabı çanta ve terlik almış bana bizim aldıklarımızın yanı sıra :dance: Fazladan cicilerim oldu amma rüştümüzü ispatlayamamış olduk :1no2: Ama iç çamaşırımı geceliğimi filan güzel almıştım hee Allah için zemuszemus Herşeye rağmen çok güzeldi nişan alışverişi opuyorumnanaktan Ben bohça mı o ne asssslaaaa istemem öyle şeyler diyodum ama zamanı gelince yaptım ve şimdi iyiki yapmışım diyorum opuyorumnanaktan

İnşallah bi ömür mutlu olun canım :Saruboceq:
[/FONT canım dün gece elektrikler gitti kusura bakma ALLAH C.C razı olsun sağolasın amin canım inş sende cok ama cok mutlu olursun:Saruboceq:

ay benim nişanlımda benim unuttugum şeyleri hatırlatmıstı cok alemdi ya sağolsun benim aklıma gelmeyen şeyler onun aklına gelmişti sağolsun beni cok düşünürççsırnaşık şey

Yaa Allah onlardan razı olsun gönüllerimizi öyle hoş tutuyorlarki opuyorumnanaktan

amin canım ama nişanlım hicri yılbası için bana bir hediye almıs lep top ben ona ne alsam o hediyesini önceden verdi gerçi evde pc vardı ama işte sağolsun bununla odamdan daha rahat girebiliyorum nete sunu da smyyliyim yılbası fln kutladıgımız yok biz hicri yılbasınız mübarek olsun hihoyyyt canlarım ...

Sağol canım seninde hicri yılbaşın mübarek olsun..Bizde yılbaşını filan kutlamıyoruz nişanlım da bana doğumgünümde laptop aldı pembiş pembiş :)

Valla böyle bir hediyeden sonra ne alınır bilmiyorumki :)) Mesela ben işten ayrıldım ona çok pahalı bir hediye alamıycam..Ama o hayvanları çok sever ve ne zamandır balık almak istiyor kendine birde yeni bir cüzdana ihtiyacı var.Şubatta doğum günü var onun.Bende ona cüzdan ve paluk almayı düşünüyorum :)

Hayır haftaya alacağız inş canım..Bu arada biz seninle henüz detaylı tanışmadık.Ben füsun Kocaeli/Darıcada oturuyorum ve ingilizce öğretmeniyim.5 haziran da düğünüm var hayırlısıyla..Beylikdüzünde oturacağım evlenince..Bide 25 yaşındayım. Sen? :)

bende çalısmıyorum cnm:sm_confused:

Ben ocakta çok yoğun olacağım öyle görünüyor,çünkü kayınpederimin işleri ocakta seyrek oluyormuş..Mobilyayı halıları filan ocakta halledelim bitsin dedi.Gelinlikçileri de gezicem ocakta..Şubatta gelinlik siparişimi vericem inş :) Sen başörtülüsün sanırım dimi?

malesef değilim inş evlenince kapanıcam benim ailem biraz tuhaf nasıl anlatsamki ama neyseki evlenince bana kimse karısamıcak tb acıkta giyinmiyorum yalnız basım acıkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…