2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bide bu alışverişlere ne kızın nede erkeğin annesi gitmez canım..
Ben öyle biliorum..
İki taraftanda bi büyükle gidilir..
Gerçi teysemin dükkanına gelenler cümbür cemaat geliolardı orası ayrı konu tebii sırnaşık şey
Ne meraklılar yaa zaten bohça hazırlanırken geldiğinde falan görüolar zaten..

ya ben bohça olayına da şaşırıyorum doğrusu tamam güzel bi gelenek belki ama gereksiz çünkü alınması gereken şeyler zaten dolapta normalde de varolan şeyler...bu geleneği üreten hediye alıp vermeyi seven bi büyük galiba:))))

hmmm çamaşır kısmında çok haklısınız...onu beraber halletmeye çalışırız inş bi aksilik çıkmaz

bakk kesinlikle yanına ablan yada bi arkadaşnı al insanın resmen ağzı bağlanıo heycandan :)):)hemen hemen alayım bitsin diosunn bencede kalabalık olmaz yaa :)):)sıkıntı basıo zaten insana :):)

benmde tam tersii:)kayınvalidem annem ablam bendik ama annem anlayışlıdırr sen karar ver dedii karışmadı hiç ben ablamla beğendimm:)nişanlım yoktuu:)

Herkez bir değildir tbkide bazen karıştırmayan gelin adaylarıda oluodu bazıları kapıda bekliolardı ama gördüğüm geneli herkezin gözü bizim çıkardığımz modellerde ve her kafadan bi ses çıkar durumundaydı..
Ben diodum söylesene bişey sen giyceksn sölesene bişe hadi hangisini beğendin yok kızdan ses çıkmıo..
Bari bedenini söle diodum en sonunda sırnaşık şey

hehehe tabiii öledirr ama ben aşağı yukarı biliodum annemler bi kahve içerken biz halledioduk:):)onlar mağazanın çıkışında görüolardıı ama biz nişanlımında o beğendii annem karışmadıı hiçç:):):

Valla cnm aslında gereksiz diiller cnm ya evlendikden snra kullanılmak amacyla alınıyo bunlar herşeyin yeni ve pırıl pırıl oluo..
Gecelikler falannnnn sırnaşık şey

bakk kesinlikle yanına ablan yada bi arkadaşnı al insanın resmen ağzı bağlanıo heycandan :)):)hemen hemen alayım bitsin diosunn bencede kalabalık olmaz yaa :)):)sıkıntı basıo zaten insana :):)

Valla bnm hiç öyle olmadı çamaşırdan anladğm için kafamda modelim belliydi zaten o markayı satan bi yere girdim modelin kodunu rengini ve bedenimi söledm bana çıkarttı adam aldm çktım..Ondan önce bi kaç yere dha baktık belki beğenirim die ama beğenemedm aklımda o var diye..
Nası kullandığını bildkden snra satan kişide işinin ehliyse anlatıosun sana modeller çıkarır ve seçersn aslnda skntılı bi durum deil..
En eğlenceli kısmı bence çamaşır bayılıorum çamaşıra çnkü :sm_cool:

ablam kesin yanımda olucak görümcem de rahat zevkli bi kız onlardan yana rahat olurum belki..ama ben normalde tek başıma çamaşır seçemem nedense utanıyorum:kedi: alışveriş sırasında o yönden zorlanıcam((

hehehe....tabiiii canım şimdi bende durup durup bakıorummm:))insan heves edio istemse bilee hele telaşe bittikten sonraa rahat rahattttt bak bak durr:):):)

anneler genelde karışmıo gençler varsa merak etmeee:)ama kesinlklee rahat olll o gün olmazsa başka gün olurr ki ben sana önceden gitt herşeyini beğen oyalanma derimmm:):)

ben bunu önümüzdeki günlerde halletmeliyim...sözlüm de aksine rahat biri ya yılbaşı hediyemin içinde bikaç çamaşır da var:)))) ne çekinicem karım olcaksın diyo ben de utanmayı bırakırım inş o zamana kadar:)))))

Evlenmeden önce hep utanırlar evlendikden snrada bunlar çok sade dha farklı şeyleriniz yokmu derdi teysem hep ki dğru sölüo :roflol:
Öyle oluo insan ben utanmıorum hep iç içe oldğm hemen hemen hepsini görüp bildiğim için..
Aslnda bunda utanılcak bişey yok çamaşır bu nası gidip kot kazak aldığmz gbi normal bişe buda..

buarada kızlar sohbetinize doyum olmaz ama yarın kayınvalideme gidiyorum((( 2 sat sürüyor yol ancak uyanır yola çıkarım ablama şu alışverişle ilgili bikaç çözümü anlatayım sonra da yatayım(((

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...rüyanızda sevdiğinizi görün inş:)))

Eee haklı sözlün cnm kimden utancakki :umursamaz:

Saol cnm inşallah herşey istediğiniz gbi olur ve yolunda gider :Saruboceq:
İyi geceler tatlı rüyalar cnm sende rüyanda sevdiğini gör Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…