- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.941
hmmm çamaşır kısmında çok haklısınız...onu beraber halletmeye çalışırız inş bi aksilik çıkmaz
benmde tam tersii:)kayınvalidem annem ablam bendik ama annem anlayışlıdırr sen karar ver dedii karışmadı hiç ben ablamla beğendimm:)nişanlım yoktuu:)
Herkez bir değildir tbkide bazen karıştırmayan gelin adaylarıda oluodu bazıları kapıda bekliolardı ama gördüğüm geneli herkezin gözü bizim çıkardığımz modellerde ve her kafadan bi ses çıkar durumundaydı..
Ben diodum söylesene bişey sen giyceksn sölesene bişe hadi hangisini beğendin yok kızdan ses çıkmıo..
Bari bedenini söle diodum en sonunda sırnaşık şey
ya ben bohça olayına da şaşırıyorum doğrusu tamam güzel bi gelenek belki ama gereksiz çünkü alınması gereken şeyler zaten dolapta normalde de varolan şeyler...bu geleneği üreten hediye alıp vermeyi seven bi büyük galiba:))))
bakk kesinlikle yanına ablan yada bi arkadaşnı al insanın resmen ağzı bağlanıo heycandan :)):)hemen hemen alayım bitsin diosunn bencede kalabalık olmaz yaa :)):)sıkıntı basıo zaten insana :):)
bakk kesinlikle yanına ablan yada bi arkadaşnı al insanın resmen ağzı bağlanıo heycandan :)):)hemen hemen alayım bitsin diosunn bencede kalabalık olmaz yaa :)):)sıkıntı basıo zaten insana :):)
ablam kesin yanımda olucak görümcem de rahat zevkli bi kız onlardan yana rahat olurum belki..ama ben normalde tek başıma çamaşır seçemem nedense utanıyorum:kedi: alışveriş sırasında o yönden zorlanıcam((
ablam kesin yanımda olucak görümcem de rahat zevkli bi kız onlardan yana rahat olurum belki..ama ben normalde tek başıma çamaşır seçemem nedense utanıyorum:kedi: alışveriş sırasında o yönden zorlanıcam((
ben bunu önümüzdeki günlerde halletmeliyim...sözlüm de aksine rahat biri ya yılbaşı hediyemin içinde bikaç çamaşır da var:)))) ne çekinicem karım olcaksın diyo ben de utanmayı bırakırım inş o zamana kadar:)))))
buarada kızlar sohbetinize doyum olmaz ama yarın kayınvalideme gidiyorum((( 2 sat sürüyor yol ancak uyanır yola çıkarım ablama şu alışverişle ilgili bikaç çözümü anlatayım sonra da yatayım (((
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...rüyanızda sevdiğinizi görün inş:)))
bendee çıkayımm bende dün gece sabahlayınca şimdi gözlerim kapanıo:):))::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?