- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #7.921
Allah kavuştursun canım benim şafak ne kadar?
yeni yılda nişanlım askerde bişey alamıcam :):)alıp kenara atsam daha mantıklı:):)
maalesef çalıştığı yere yakınlarıyla birlikte eğlenme amaçlı gelemezlero çalışıyo olsa dahi benim orda olmam yasak
aynen işe başlamayı özellikle bu yüzden istiyorum bendeayarlicam bişeyler mutlaka çünkü söz bu kadar uzamamalı abarttık artık
Hmm anladım cnm..
Sizin söz yazın olmuştu dimi cnm..
Ha şubat ha ocak pek farketmezde ocakta iş bulabilceğin garantimi cnm?
saoll canım 138şırnak
şırnakta askerlik çok zordur canım Allah sana sabır nişanlına kolaylık versin inş..ama bak 138 gün bayağı az kalmış:) inş atlatıcaksınız:)))
kart bende düşünüorum canımmmm ama mektup yazmıorum zaten okuolarmışş yaa,,ama kartt yapıcamm
sözümüz 24 mayısta oldu...kasımda nişan istedik ertelendi maalesef..şimdi ocak 24e hazırlanmışken bazı aksilikler oldu şubata ertelemek istedim ama annemler ocakta yapmaya çalışıcak şimdi ailemi de sıkmak istemiyorum.ertelenmesi de acayip moral bozuyo ya ne zormuş bu işler(((
saol canım benm kısa dönem olduğu için daha yolun başındayz aslında(aminnnnnnnnnnnnnnnn..............
olsun olumlu düşün canım benim...bozma moralini yoksa günler geçmek bilmez(((
Hı hı okunuyo ama bu yılbaşı kartı zaten okusalarda bişe olmaz kaydirigubbakcemile3
Mekan belirleyip ayarladınızmı cnm?
Erteleme bence cnm ya Allah yardım eder merk etme..
Sizde şey yaparsınz nasılsa erkeğe hazırlancak bohçada erkeğin olmasına gerk yok 24 ocak düşündüğünüze göre ocağın sonu sen ocakta işe başlamış olsan zaten bikaç gn snra maaşını almış olcaksın sizde nişandan 1-2 hafta sonra bohçayı götürrsünüz olmazmı öyle?
Nişanda bohçaları vercekmisinz :uhm:
alışverşte damata gerek olmasa biz uygun fiyata iyi ve birçok şey alabiliriz aslında.ama damat tarafı çok heves ediyo bu alışverişe o yüzden gözümüz korkuyo.herşeyin markasını almaya kalkarlarsa yanarız yaniitek korkumuz bu başka bi sorun yok.
yada anlaşırsın nişandan sonra ödeme yaparsınn....
Canım bak bence ne yap biliomsuun sözlüne deki askım biz ikimiz gitsek nişan alışverşine ve bana alıncakları alsak sana alıncakları ben ailemle halletsem..
Sizinkilerin yanında ben çamaşırımı geceliğimi falan seçemem utanırım böyle daha rahat oluruz hem de ikiniz çıkın ve ona alıncaklarıda siz istediğinz bildiiğinz yerden alırsınız..
ama peşin ödenecek..bi de avr. yakasından yaparız alışverişi yüksek ihtimalle.taksit yaptırabileceğimizi sanmıyorum.olmazsa bi konuşayım sözlümle alışveriş merkezinde toptan seçeriz taksite bağlatırız iyi dedin valla canım ya sağol:)))bi annemlere sorayım:))))
kesinlikleee bencede bölee yapabilirsinn....hem hanii gerçektende utanıo insan ve hiç bişey deneyemioda bakamıodaa hani tutcapından olmasa bile insan utnaıo...yalanda deil yaniii...
Canım bak bence ne yap biliomsuun sözlüne deki askım biz ikimiz gitsek nişan alışverşine ve bana alıncakları alsak sana alıncakları ben ailemle halletsem..
Sizinkilerin yanında ben çamaşırımı geceliğimi falan seçemem utanırım böyle daha rahat oluruz hem de ikiniz çıkın ve ona alıncaklarıda siz istediğinz bildiiğinz yerden alırsınız..
Tabi cnm öyle bnm teysemin çamaşır dükkanı var oraya geliolardı alışverişe kızlar ağızlrını açamıolardı seçemiolardı ee sen giycen bunu kocana seç söyle fikrini diodum kız ya utancından ağzını açamıodu yada yanındaki büyüklerin dır dırından seçemiolardı..En mantıklısı ikinizin gitmesi ben söz bohçasına koyulan çamaşırı fln sözlümle ikimiz gittkde aldım ben annesiyle falan olmak istemezdim acıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?