2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yeni yılda nişanlım askerde bişey alamıcam :):)alıp kenara atsam daha mantıklı:):)

Sen bilrsin cnm kartta atabilrsn..

Hmm anladım cnm..
Sizin söz yazın olmuştu dimi cnm..
Ha şubat ha ocak pek farketmezde ocakta iş bulabilceğin garantimi cnm?

kart bende düşünüorum canımmmm ama mektup yazmıorum zaten okuolarmışş yaa,,ama kartt yapıcamm

Hmm anladım cnm..
Sizin söz yazın olmuştu dimi cnm..
Ha şubat ha ocak pek farketmezde ocakta iş bulabilceğin garantimi cnm?

sözümüz 24 mayısta oldu...kasımda nişan istedik ertelendi maalesef..şimdi ocak 24e hazırlanmışken bazı aksilikler oldu şubata ertelemek istedim ama annemler ocakta yapmaya çalışıcak şimdi ailemi de sıkmak istemiyorum.ertelenmesi de acayip moral bozuyo ya ne zormuş bu işler(((

buarada ocakta 1500 eleman alınacakmış eski bankama..ordan 4 kişi aracılığıyla cvmi insan kaynaklarına yolladım.çağırma ihtimalleri çok yüksek:)

Son düzenleme:
benm sözüm şubattaydı sevgilelr gününde,,,az önce yazıları okudum bende çok mantıklı çünküü herşeyyyy aşırı indirimdeydiii %50 den fazlaydıı ...sevgiller günydü yaa..

kart bende düşünüorum canımmmm ama mektup yazmıorum zaten okuolarmışş yaa,,ama kartt yapıcamm

Hı hı okunuyo ama bu yılbaşı kartı zaten okusalarda bişe olmaz kaydirigubbakcemile3

Mekan belirleyip ayarladınızmı cnm?
Erteleme bence cnm ya Allah yardım eder merk etme..
Sizde şey yaparsınz nasılsa erkeğe hazırlancak bohçada erkeğin olmasına gerk yok 24 ocak düşündüğünüze göre ocağın sonu sen ocakta işe başlamış olsan zaten bikaç gn snra maaşını almış olcaksın sizde nişandan 1-2 hafta sonra bohçayı götürrsünüz olmazmı öyle?
Nişanda bohçaları vercekmisinz :uhm:

alışverşte damata gerek olmasa biz uygun fiyata iyi ve birçok şey alabiliriz aslında.ama damat tarafı çok heves ediyo bu alışverişe o yüzden gözümüz korkuyo.herşeyin markasını almaya kalkarlarsa yanarız yanii tek korkumuz bu başka bi sorun yok.

eee sen aşağı yukarı bilrsin canım nişanlının nerelerden giydiğini yada ozaman anlaşın ikiniz çıkın alışverişee...

Canım bak bence ne yap biliomsuun sözlüne deki askım biz ikimiz gitsek nişan alışverşine ve bana alıncakları alsak sana alıncakları ben ailemle halletsem..
Sizinkilerin yanında ben çamaşırımı geceliğimi falan seçemem utanırım böyle daha rahat oluruz hem de ikiniz çıkın ve ona alıncaklarıda siz istediğinz bildiiğinz yerden alırsınız..

yada anlaşırsın nişandan sonra ödeme yaparsınn....

ama peşin ödenecek..bi de avr. yakasından yaparız alışverişi yüksek ihtimalle.taksit yaptırabileceğimizi sanmıyorum.olmazsa bi konuşayım sözlümle alışveriş merkezinde toptan seçeriz taksite bağlatırız iyi dedin valla canım ya sağol:)))bi annemlere sorayım:))))

kesinlikleee bencede bölee yapabilirsinn....hem hanii gerçektende utanıo insan ve hiç bişey deneyemioda bakamıodaa hani tutcapından olmasa bile insan utnaıo...yalanda deil yaniii...

nişandan sonra elinde altın falanda olur canımm üstesinden kolayca gelrsin...

kesinlikleee bencede bölee yapabilirsinn....hem hanii gerçektende utanıo insan ve hiç bişey deneyemioda bakamıodaa hani tutcapından olmasa bile insan utnaıo...yalanda deil yaniii...

Tabi cnm öyle bnm teysemin çamaşır dükkanı var oraya geliolardı alışverişe kızlar ağızlrını açamıolardı seçemiolardı ee sen giycen bunu kocana seç söyle fikrini diodum kız ya utancından ağzını açamıodu yada yanındaki büyüklerin dır dırından seçemiolardı..En mantıklısı ikinizin gitmesi ben söz bohçasına koyulan çamaşırı fln sözlümle ikimiz gittkde aldım ben annesiyle falan olmak istemezdim acıkcası..

başta öyle düşünüyoduk ama kayınvalidem hasta haliyle nişan alışverişinde bulunmaya heves ettiğini söyleyince bu isteğimiz askıda kaldı maalesef(( ben de şunu söyledim sadece sözlüme beraber nişanda iki tarafın da alacağı herşeyi liste yapalım fiyat ve modelleri belirleyelim.ailelerle çıktığımız zaman vakit kaybı yaşamayalım yer mekan model belli olur alırız biter dedim.böyle olcak muhtemelen ama aileme bi danışayım alışveriş merkezleri taksit yapıyor çünkü.ailem onay verirse yarın kayınvalidemlerdeyim.orda konuyu açarım hallederim bunu da

benmde tam tersii:)kayınvalidem annem ablam bendik ama annem anlayışlıdırr sen karar ver dedii karışmadı hiç ben ablamla beğendimm:)nişanlım yoktuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…