2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

haahahah alemsin cnm yaa helal sana kim tutar seni sabahlar olmasın lennsüprizzzzz

öyle oğulları diyip çğul kullanma ümmü bak yanlış anlarım kaç oğlu birden lazım aklinialirimsmile

MELTEM lan cani karı ben burdayım sen yatıyosun:icecream:
ŞEDOCAN yatmama daha var leyn:tomato:
YAĞMUR aşk olsun onu mu dedim misafiri var osu var busu var:roflol:

nan erken yat erken kalk hayatı yaşa :lepi:
bunu ben diyorum çok komik yahu :roflol:

normalde zaten işin ciddiyetinde boğuluyoruz be şeydacım hani burda işin geyiğini yapıp rahatlıyoruz diy burda da ciddiye geçmiim dedim yoksa tabiki de ciddi biiş sonuçta :lepi:

ay yine gidemedimsırnaşık şey ama gidiyorum bu sefer öpücükleer öpücükleer opuyorumnanaktan

öyle oğulları diyip çğul kullanma ümmü bak yanlış anlarım kaç oğlu birden lazım aklinialirimsmile

:roflol::roflol:Allah seni netmesin yaa nası güldürdün beniii,kız bana bi oğlu yeter benim herüfüm on kocaya bedeldir valla on kovanın işini tek başına görür o...lülülülülülüdelikafadulden

:roflol::roflol:Allah seni netmesin yaa nası güldürdün beniii,kız bana bi oğlu yeter benim herüfüm on kocaya bedeldir valla on kovanın işini tek başına görür o...lülülülülülüdelikafadulden

azgın karı Allah seni ne etmesin emiii ya koptummm:roflol::roflol:
katır gücümü var 10 herifmişdelikafaduldendelikafadulden

bilmem belkim olurnaniknanik

laelaelaelaelae

hele bana bir mesaj atında mesaj nasıl gelo bir görem ya aa karısık bir site:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…