- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.081
bu ikisi var ya benle uğraşıyolardelikafadulden
şeydayla meltemdelikafadulden ikiside yakın arkadaşım sözde hain domdomlar::roflol:
savun beni:sm_cool:
hoşbuldum tatlımmm yav benimde sorunum yok kendi şahsım adına sadece oğullarına yapıyolar bende üzlüyorum ileriyi düşünerekten ve onun üzüldüğünü düşünerekten ama olsun ben alırım onun bütün sıkıntısını hele bi evlenelim hiç bişicik bırakmam ibrahim tatlısesin bi şarkısında b,i sözü var ya SABBAHA KADDAR die o hesap...aklinialirimsmiledelikafadulden
Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy senlemi uğraşıorusss tebii başka işimiz yok zatii :dilcikar:
ya ama ama kavağım bitmeden yatmamdelikafadulden
deliiiiii kendindende alıntı yapmışsınnnnn amaa:roflol:
nan ben sizi demedim kızlar yaasenağlama
ben deldim tatlum evet hoş buldum boş bırakmıyom artık kafam dağılıyo valla karar verdim bundan sonra hiiiiç bişeyi takmıcam kafama amaaaaan yemişim kaynanasını kayınpederini yaw bağa ne bana oğulları lazım benim işim oğullarıyla...:jeyyar:
MELTEM lan cani karı ben burdayım sen yatıyosun:icecream:
ŞEDOCAN yatmama daha var leyn:tomato:
YAĞMUR aşk olsun onu mu dedim misafiri var osu var busu var:roflol:
Aynen para kolay kazanılmıo snra kocacımla çatır çatır harcamak varken o paracıkları hiçç yemekli düğünle fln uğraşamam :dilcikar:
Kız Meltem ciddi bi yoldayızzz tebi ciddi olcazz sırnaşık şey
haahahah alemsin cnm yaa helal sana kim tutar seni sabahlar olmasın lennsüprizzzzz
:roflol:
sanırsam evet caal mıyım neyim kendimden alıntı yapıyom
he kız valla sabahlar olmasın hatta bana kalsa güneş hiç doğmasın karanlıkta köşe kapmaca felan pehhh vuyyşşşşş ne zaman bitecek ulan bu askerlikk...sırnaşık şey
öyle oğulları diyip çğul kullanma ümmü bak yanlış anlarım kaç oğlu birden lazım aklinialirimsmile
estafrullahbuyrunnnnnnnnn olurmu öle şeyŞeniz
benden daha önemli ne işin olcak:dilcikar:
aman enişteye acırım bea yandı desene hahahahhsırnaşık şey
:roflol::roflol:Allah seni netmesin yaa nası güldürdün beniii,kız bana bi oğlu yeter benim herüfüm on kocaya bedeldir valla on kovanın işini tek başına görür o...lülülülülülüdelikafadulden
bilmem belkim olurnaniknanik
valla o benden kuduruk ben ondan kudurk biz deil komşular yandı bence...:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?