2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ne yapyım güzelim yaa huyum kurusun :roflol:

bananane banane su gacisi delikafadulden

Misafir gitmiş akannehir

tatlım bnm ya misafire takıldın sende ama çımadn önce bnde takmıştm sırnaşık şey

evet meltemcm aynen öle erkek işteee :jeyyar:

Adamların derdi tabii ki başka olacak delikafadulden O kadar zaman sabrediyorlar

Balayı onlar için maksimum görüşmek demek

Biz de gezelim eğlenelim diye anlıyoruz zemuszemus

koptum yaa cidden doğru sölyrsn yağmrseli sırnaşık şey

selam ben geldim bende yeniyim kısslar ama sizleri takip ediyordum nasılsınız bende yaz bitimi sayılır o gibi birşeylerin geliniyimohaoldumsmile

hg cnm hayrlı olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar gene muh akmış gtmş oohhh sefamız olsunnn delikafadulden
ben geldim kimse var mıııııııı :sm_cool:

ay bilemedimm hangisi Nİ alıntı yapsam yaw hçb cnm nasılsın ben akudunu makudunu ya seN=:dance::teytey:

TAMAM TAMAM SUSTUM BİŞİ DEMEDİM...kaydirigubbakcemile3

yaaaa 19 diyarbakırın plakası mı deli karııı düzelt şunuuuuu bide bana laf edioodelikafadulden

anam bebesiniz la sizdelikafadulden:roflol:

komik mi bu şimdidelikafadulden

su gacisi herkese yaşını soruon ama sna sorunca deşifre oluon :roflol:
bnde 22 yaaaaaa kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey uğraşmayın benle küsücem hesırnaşık şey

[

komik mi bu şimdidelikafaduldeniaka dedim bebem yaaa

sırnaşık şeysırnaşık şey uğraşmayın benle küsücem hesırnaşık şey[/QUOTE]

yaaaa 19 diyarbakırın plakası mı deli karııı düzelt şunuuuuu bide bana laf edioodelikafadulden

KIZIM ŞEYETMEKTEN MEYETMEKTEN KONUŞTUK DAĞ KIR BAYIR KOMŞU DERKEN KAFA MI KALDI AKLIM UÇTU ZATEN UZAKTA ALLAHALAAAAAAA ULEEYYNNNN EŞŞEK SIPASIIII HORUL HORUL UYUYO ŞİMDİİİ HIYAR AĞASI NOLUCAK:icecream:...

denizcim resimdeki senmisin 22 yasındamısın aaaa daha olgun duruyorsun resim seninse tbbilmiyorumkismile

KIZIM ŞEYETMEKTEN MEYETMEKTEN KONUŞTUK DAĞ KIR BAYIR KOMŞU DERKEN KAFA MI KALDI AKLIM UÇTU ZATEN UZAKTA ALLAHALAAAAAAA ULEEYYNNNN EŞŞEK SIPASIIII HORUL HORUL UYUYO ŞİMDİİİ HIYAR AĞASI NOLUCAK:icecream:...

:roflol::roflol::roflol::roflol: düzeltt listeci başıı:roflol:

aaaa dha düğünmde havzda patates kızartması yiycksn aşkolsn sucum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…