2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

evet canm geçer illakide orda yaşıcaklarını düşündükçe üzülüyorum abiside yatmıştı yedi gün onun yaşadıklarını duymuştum onlar gelio aklıma of yaa ne bitmez çilem varmış yaaa...mafoldumben

Ümmüm çok üzüldm ya ne kdr acımasızlar hemencck tutanak tutmşlar :1no2:
Moral vermen lazım senin aşkına Ümmüm ya :kedi:

anam cok güldüm hahahaha delikafadulden benimkide zor bittirmişti oda cok fılamadır ha:jeyyar:

rahmetli çok alemdi o zamanlar ben çalışıyordum benimki çawuş olduğu için cep teli serbestti edirnede yapıordu askerliğini bir gün ben çalışırken beni aradı ne yapıosun ne ediosun diye cepten muhabbet edioruz bi baktım karşımda belirdi kendisi ben bi tele bakıyorum birde ona ne oluyor ya diye kaçıp kaçıp geliyordu askerden ayyyyyyyyyyyy gıcık şey:bbo:

Ümmücüm ben hapiste yatmanın kötü tarafını duymadım biliyomusunn..Hatta anlatanlar ödül gibi geldiğini çünkü hiçbir iş yapmadan yattıklarını söylemişlerdi..Nişanlın da böyle bir tecrübe yaşar inş canım..Tekrar geçmiş olsun..Ve şeydanın dediği gibi şimdi güçlü ol ve nişanlına destek ol tatlım..

yerimseniben
şafak kaç bebem nerde asker sevdiğin?

Tamam canım ama lütfen bozma moralini geçer 7 gün bu..Hapis öyle sıkı bi yer değil bildiğim kadarıyla..Hayırlısı olsun.Öpüyorum ümmücüm..

ben çıkıyorum kızlr moralim çok bozuldu yaa duramıcam öpüyorum hepinizi...:gitme:

Ümmüm bozma moralini ya lmaz:

Yani olmş sonuçta normal cezaevine girmedi ya bu kdr sıkntı yapma kendine Füsuncumn söledği gbi böle durumlarda aldığı cezaya göre muamele görüolar seninki bi saygısızlığından ceza almamış ayrıca ankrda genel kurmyda fln yapmıosa askerliğini o kdr büyütme balım..
Tamam hapis kulağa hiç hoş gelmio farkndaym fakat işkence fln yapmıolar orda..

ümücüm yat dinlen cnm üzülme geçecek hayatım...

ula bu demet akalının gelinliğini gören varmı ne kaaaaaaaaaaaaaa iğrenç koltuk deseni gibi heç beğenmedim ama mekan allah i.i güzeldi...

Yaa kızlar çok soru soruyorum farkındayım kusuru bakmayın nolur
Tüller krem olacak tamam ama perdelerde mi krem olacak o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…