- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.461
ulan ne kadar şerefsizler war ya çocukcağız yok yere 7 gün hapse giricek böyle bir sebepten hapsemi atılırya yok anam bizim türk milleti ne yapacağını şaşırdı...üzülme gülüm sayılı gün geçecek allahından bulsun o astsubay şerefsiz...
arasının ii olmadığı bi astsubay var orda onun nöbetçi olduğu akşan nişanlımın gece nöbeti varmış o kaldırıyo o gece nöbetçi olduğu için nöbet saati gelen askerleri benimkini gıcıklığına kaldırmamış nöbet saatinin bitimine 5 dakka kala komutan gelmiş uyandırmış tutanak tutmuşlar hemen 7 gün ceza vermişler yaa...senağlama
Bizimkide üstün hizmetlerinden dolayı 2 ay erken terhis edilmişti ödül olarak :))
anam cok güldüm hahahaha delikafadulden benimkide zor bittirmişti oda cok fılamadır ha:jeyyar:
Şeydacım tamam öyle yaptırayım seni mi kırcam :)
1 seçenek daha var, duvarı beyaza boyamak..Sizce krem mi kalsın yoksa beyaza boyayayım mı kızlar?
arasının ii olmadığı bi astsubay var orda onun nöbetçi olduğu akşan nişanlımın gece nöbeti varmış o kaldırıyo o gece nöbetçi olduğu için nöbet saati gelen askerleri benimkini gıcıklığına kaldırmamış nöbet saatinin bitimine 5 dakka kala komutan gelmiş uyandırmış tutanak tutmuşlar hemen 7 gün ceza vermişler yaa...senağlama
Rahmetli derken eski sevgilim demek istiyorsun heralde canım :uhm:
ben çıkıyorum kızlr moralim çok bozuldu yaa duramıcam öpüyorum hepinizi...:gitme:
ben çıkıyorum kızlr moralim çok bozuldu yaa duramıcam öpüyorum hepinizi...:gitme:
Krem kalsın bence cnm :lepi:
Hımm tamam canım krem kalsın o zaman oy birliğiyle karar verildi galiba kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar çok soru soruyorum farkındayım kusuru bakmayın nolur
Tüller krem olacak tamam ama perdelerde mi krem olacak o zaman?
Yaa kızlar çok soru soruyorum farkındayım kusuru bakmayın nolur
Tüller krem olacak tamam ama perdelerde mi krem olacak o zaman?
Sen karar ver balımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?