- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.701
Hayırlısı olsun şeydam inş herşey istediğin gibi olur..
Bende KPSS ye giricem atanabilirsem çalışcam atanamazdam mecburen çalışamıycam çünkü özel kurumlarda insanın canını çıkarıyorlar ve ben öyle bir durumda her iki tarafı da idare edemem..
Benimde annemin dükkanı var bende baya tecrübeliyim ama öyle bir iş yapamam heralde.Çok sabır gerektiriyo tatlım..
Şeydacım çok hoşmuş bu canım..Güle güle kullan..Neredeki Sarevden aldınız bende bi gidip bakayım kuşum tam istediğim gibi bişi..
Bitti bitti canım 6 şubata kadar tatildeyim..Vee sanırım bütün derslerden sorunsuz geçtim..Sanırım diyorum çüünkü henüz hepsi açıklanmadı..Sorduğun için saol düşünceli arkadaşım benim :)
wuuuuuuuuuuuuu ben bu takıma bayıldım seydacım harıkaymışşş gule gule yatın cnm
ben yatak odamı saten istiyorum beyaz
Satemiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir
Hiç bir nevresimi mi saten almadım çok gıcık bişey yaa kayıp duruo yorgan üstünden düşüo fln ben hiç sewmiorm :umursamaz:
Annemin giyim dükkanı var canım.Bayan ve çocuk giyim..
Ayy ben uğraşamıyorum insanlarla ya herkesin çok farklı istekleri oluyor..
Bir keresinde kadının biri geldi dükkana ne kadar elbise varsa açtırdı raftaki..15-20 dk baktı baktı..Sonra oğlu geldi hadi anne babam geldi dedi..Kadın o anda elini tezgaha bi bastırdı tezgah tuzla buz oldu..Camdı çünkü..Ve ne birşey aldı nede tezgahın parasını ödedi..Çıldırdım..Tam 1,5 saat dükkanı toplamakla uğraştım..Ve bunun gibi pek çok şey yaşadım.O yüzden aman aman diyorum ben almıyım alana da mani olmııyım..Sıcak para iyide insanlarla uğraşmak kötü şeydacım :)
Saol Füsuncum daha güzelleri senin olsun opuyorumnanaktan
Canım biz sarevin mağzasından almadk tam olark nerden aldğmzda bilmiorm şimdi aldğmz yerin kartına baktım bikaç yerde bayileri war ama pendik göztepe minbüs yolu üzerinde bi yerdi kazesker yazıo cnm metin tekstil pendiğe giderken..
Ama sarevde de olabilr bu kampanya veya oranın yaptğı bi kampanyada olabilr bakim bi nette sitesinde fiytları yazıomu Füsuncmm.
Ayy inşallah geçmişsindr Füsuncumm :Saruboceq:
Ne zama açıkancak sonuçlar?
6 şubattan snra ne war?
Rica ederm cnmmm tabi merkkk etcemmmm opuyorumnanaktan
saol bitanem
ben biraz cinsimdirrrr herşein farklı olmasını sewerim kayıyor dedin koptummmmmm gece yarısı o yada ben ikimizden biri aşşaya yapışırız:roflol: hahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmmm
Kazasker baya uzak bana tatlım ama pendkte filan sarev vardır belki araştırmak lazım bilmiyorumkismile 6 şubatta 2. dönem+ staş başlıycak tatlım..Sınav sonuçları önümzdeki haftaya kadar belli olacak, ama ben rahatım..Vizelerim baya yüksek gelmişti..Bi süppriz olmazsa geçtim demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?