2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Benimde annemin dükkanı var bende baya tecrübeliyim ama öyle bir iş yapamam heralde.Çok sabır gerektiriyo tatlım..

Aminn canımm..
Senin hakkında da hayırlısı olsun Allah gönlüne göre werir inşallah :Saruboceq:
Finallerin bittimi Füsuncum?

Şeydacım çok hoşmuş bu canım..Güle güle kullan..Neredeki Sarevden aldınız bende bi gidip bakayım kuşum tam istediğim gibi bişi..

Bitti bitti canım 6 şubata kadar tatildeyim..Vee sanırım bütün derslerden sorunsuz geçtim..Sanırım diyorum çüünkü henüz hepsi açıklanmadı..Sorduğun için saol düşünceli arkadaşım benim :)

Benimde annemin dükkanı var bende baya tecrübeliyim ama öyle bir iş yapamam heralde.Çok sabır gerektiriyo tatlım..

Aa senin annenin ne dükkanı var cnm?
Hele çamaşır baya sabır gerektirio Füsuncum bayanlarla uğraşmak gerçekten çok zor..
Ne istedğini bilmio anlatamıo soruorum nası kullanıosunz ne kdr fiyat aralığnda düşünüosunz die sen çıkart bi dio lan çıkartıorum ztn snrada aa çok pahalymş ee sölesen sen ne kdrlık bişey alabilceni ona göre çıkartym bnde..
Tabi pahalı gidip en güzelini seçiosun snrada pahalı diosun sırnaşık şey
Delirdğim çok zaman olmştur ama sewiorum o mesleği ben opuyorumnanaktan
Nakit para görmeyi sewiorum aslnda ben böle giriym bi yere aydan aya paramı alym bana göre değil..
Hırs yapmam lazım satış yapmam lazımm falan işte sırnaşık şey delikafadulden :lepi:
Manyağm biras herlde lülülülülülü

Şeydacım çok hoşmuş bu canım..Güle güle kullan..Neredeki Sarevden aldınız bende bi gidip bakayım kuşum tam istediğim gibi bişi..

Saol Füsuncum daha güzelleri senin olsun opuyorumnanaktan
Canım biz sarevin mağzasından almadk tam olark nerden aldğmzda bilmiorm şimdi aldğmz yerin kartına baktım bikaç yerde bayileri war ama pendik göztepe minbüs yolu üzerinde bi yerdi kazesker yazıo cnm metin tekstil pendiğe giderken..
Ama sarevde de olabilr bu kampanya veya oranın yaptğı bi kampanyada olabilr bakim bi nette sitesinde fiytları yazıomu Füsuncmm.

Ayy inşallah geçmişsindr Füsuncumm :Saruboceq:
Ne zama açıkancak sonuçlar?
6 şubattan snra ne war?
Rica ederm cnmmm tabi merkkk etcemmmm opuyorumnanaktan

hele bi gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll kucaklar sana gelirsem, hele bi gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bütün dertler bitiwerirde beni bulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Annemin giyim dükkanı var canım.Bayan ve çocuk giyim..
Ayy ben uğraşamıyorum insanlarla ya herkesin çok farklı istekleri oluyor..
Bir keresinde kadının biri geldi dükkana ne kadar elbise varsa açtırdı raftaki..15-20 dk baktı baktı..Sonra oğlu geldi hadi anne babam geldi dedi..Kadın o anda elini tezgaha bi bastırdı tezgah tuzla buz oldu..Camdı çünkü..Ve ne birşey aldı nede tezgahın parasını ödedi..Çıldırdım..Tam 1,5 saat dükkanı toplamakla uğraştım..Ve bunun gibi pek çok şey yaşadım.O yüzden aman aman diyorum ben almıyım alana da mani olmııyım..Sıcak para iyide insanlarla uğraşmak kötü şeydacım :)

Satemiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir
Hiç bir nevresimi mi saten almadım çok gıcık bişey yaa kayıp duruo yorgan üstünden düşüo fln ben hiç sewmiorm :umursamaz:

saol bitanem
ben biraz cinsimdirrrr herşein farklı olmasını sewerim kayıyor dedin koptummmmmm gece yarısı o yada ben ikimizden biri aşşaya yapışırız:roflol: hahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmmm

Evet Füsuncm böle çatlaklar çok çoook kavga ettğimde oluodu mesela çamaşır satıorus bis hbre denetemeyz her gelene insanların bire bir tenlerine temas edio deneyip alıolar bide değiştrmeye getiriolar o zmn çıldırıorm ztn 1 tane kabin war sen onu saatlerce işgal etmişsin denemişsin beğenmişsin ondan snra gelip değiştrmek istiosun klava:
Ama olsun sewiorum yaaa opuyorumnanaktan

Sarev Margarita V1 Pamuk Saten Cift Kisilik Yatak Ortusu | evtekstilibul.com

Füsuncum linke tıkla bak istersen bi sitede gördm

Kazasker baya uzak bana tatlım ama pendkte filan sarev vardır belki araştırmak lazım bilmiyorumkismile 6 şubatta 2. dönem+ staş başlıycak tatlım..Sınav sonuçları önümzdeki haftaya kadar belli olacak, ama ben rahatım..Vizelerim baya yüksek gelmişti..Bi süppriz olmazsa geçtim demektir..

saol bitanem
ben biraz cinsimdirrrr herşein farklı olmasını sewerim kayıyor dedin koptummmmmm gece yarısı o yada ben ikimizden biri aşşaya yapışırız:roflol: hahahaha koptummmmmmmmmmmmmmmmm

Valla canım bnm kusen almştı bign onlarda kaldığmda biz sabaha kdr oturup akşama kdr yattımz için onların yatğnda kusenle yatıoduk anamm bu ne yaa yorgan üstümde durmuo verem geldi bna sırnaşık şey

Evet tatlım kimbilir daha neler vardır ama sen seviyosun iyiymiş sende annem gibisin bayılıyo o insanlarla uğraşmaya.Ben anında tartışmaya başlıyorum sabrım yok :)) Dur linki inceliyim hemen..
Tuğçecim dövemiyosun işte ya bazen elin ayağın bağlı oluyo..

Ayhhh Allah sabır versin Füsunm sana yaa hiç sewmiorum okuluda okumayıdaaa fenalık geldi valla bana bunları okurkennnn akannehir
İnşallah hepsinden çok iyi notlar alırsın cnm..
Valla cnm dedğim gbi tam net hatırlamıyorum nerde oldğnu kafam allak bullaktı o gn ama buldm sna netten bak ordan sipariş verebilrsin sizin orda da vardır sarev bi araştır balım istersen..

Kızlar benim bi arkadaşım anlatmıştı..Özenmiş kırmızı saten bi nevresim almış sermiş gece..Sonraa özel bir anı yaşamaya çalışmışlar ama bizimki habire kaymış :))))))) Mecburen çarşafı çıkarıp atmak zorunda kalmışlar.O yüzden saten nevresim takımı diyince kızcağız otomatikman saydırmaya başlıyodu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…