2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Nişanı kız tarafı yapıo yeawrmm sende yandın delikafadulden sırnaşık şey

heeee ne sandın tuğçecm aşkım istyrda ne yapm seydam da saolsn yardımcı oluo opuyorumnanaktan

Canım ben buldumu yolluom sna sen bi yerlere kaydet onları sonra walla istesende bulamam sırnaşık şey

saol yani seydam bni yalnız mı bırakcaksn :çok üzgünüm:

çok saol tatlım bnm bn yorulma die söldm hihoyyyt

ama doğru sölyrsn kimbl o zmn sen neler yapıo olcaksn seydam yaaa :jeyyar:

bayanssulusmile ortada buluşunsırnaşık şey

hadi ordan istanbulda ve adanada olsun madem öleeee...2 tane ammaaa ben akşam sadece gençlerle bir eğlence isterimkaydirigubbakcemile3

Nişanı kız tarafı yapıo yeawrmm sende yandın delikafadulden sırnaşık şey

yok canım benim için sorun olmaz babam yapar artık bir nişan kızına tek kızız olcak o kadar kafamçokkarıştıdelikafadulden

wallaha bana diyorsunuz adanalı yandı diye ama bence hepsi yandı hahahahaahahahahahahahahahhhahhahhaahahahahahahahahahha

iğne miğme ucu düğme firfirince horoz öttü tawuk tepti ona buna dua etti alçık balçık sana dedim sen kaydirigubbakcemile2çık

saol yani seydam bni yalnız mı bırakcaksn :çok üzgünüm:

çok saol tatlım bnm bn yorulma die söldm hihoyyyt

ama doğru sölyrsn kimbl o zmn sen neler yapıo olcaksn seydam yaaa :jeyyar:

Balım seni yanlız bırakırmıyım hiç o gün bulamazsam die bi yere kaydet ddm nerelere girdimi bile bilmiorm bugn o kdr çok yerlere baktmki akıl kalmadı sırnaşık şey

yok canım benim için sorun olmaz babam yapar artık bir nişan kızına tek kızız olcak o kadar kafamçokkarıştıdelikafadulden

Güzelim tbiki ailelerimzn şartları el verdğince yanımzda olup yaparlar ama iki yerde yapmaya gerk yok o gün biçözüm bulursunuz nişan için..

Güzelim tbiki ailelerimzn şartları el verdğince yanımzda olup yaparlar ama iki yerde yapmaya gerk yok o gün biçözüm bulursunuz nişan için..

hayatım çok yakın akrabaları bir zahmet gelirler istanbula nişan için...
artık düğünde 2 yerde olur onu adanalı düşünsün bir zahmet...
kaydirigubbakcemile

Merhaba Arkadaşlarrr ben geldimmmm :) Nasılsınız bakalım?

hg cnm nerelrdesn sınavlrn btti mi özlettn kendini füsncm opuyorumnanaktan
iyiyim cnm zemuszemus

Balım seni yanlız bırakırmıyım hiç o gün bulamazsam die bi yere kaydet ddm nerelere girdimi bile bilmiorm bugn o kdr çok yerlere baktmki akıl kalmadı sırnaşık şey

tatlım bnm biliorm takılıorm bn sana olumunekankayizsmile

çok saol seydam hakkın ödenmz Şeniz

Bende iyiyim canlarım sağolun :) Sınavlarım bitti çok şükür tatildeyim şimdi :) Şeydaa sabah 9 da uyandım ben ya tüm gün sersem sersem dolaştım kuzum o kadar geç yatmak bünyemi sarstı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…