2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tatlım bn deil aşkım tutturmş durumda :roflol:

yaaa evet bizmki erken rezervasynda olmck yandık seydammm sırnaşık şey

Canım Füsun değil ben kalktm 4 de bide sen çıktıkdan snrada burdaydım ben kusenle flnda muhabbt ettk baya geç yattm ben alycan..

Yok kuşum 4 de yattım 9 da kalktım diyorum kaydirigubbakcemile3

Bence nişanlığın mor olsun..Mor hem çok asil hemde çok çekici bir renk..

teşekkürler tatlım fikrin için...artık moda ewine bakıp deneyeceğim hangi renk içime sinerse o renk yaptırıcam ama mor yada somondan başka düşündüğüm bir renk yok çünkü bana en çok yakışan renkler o tonlar...yeşilde yakışıyor ama o rengi sewmiyorum...

sanırım bende mordan yanayım hayatım ama model daha önemli benim için...biraz farklı olsun istiyorum
aklinialirimsmile

bilmem beğenirmisin cnm sositososito

[/QUOTE]

hayatım bak bu mor un rengi harika bende bu tonda bir mor istiyorum ama altı nasıl desem hemen model bulup eklicem...gelinliğim yeterince kabarık olsun istiyorum nişanlığım çok kabarık olmasın kutruklu bir model olsun istiyorum beli böle aşağıya kadar arkadan düğmeli olsun deniz kızı modeli desem belki anlaşılır şimdi hem nişan hem nikahta kabarık giymek istemiyorum....esasında kafamda 2 model war

bende mor istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
tamam mor renk olucak birde model bakayım sizlerle paylaşıcam zaten herşeyi...kafamdaki planları...iyi oluyor sizden fikir almak...bayanssulusmile

[/B]

bncede mor olsun cnm zemuszemus

hııı buda diğer adres cnm bunda bak istersn sırnaşık şey

Giyim Babalar günü hediye hediyesi hediyeleri ısmarlama dikim damatlık gömlek kişiye özel isim yazılı şapka çorap gömlek ler fotobaskılı t shirt tişört | HediyeDenizi.com

Denizcimmm sen odasında havuz olan bir otel mi buldun balayı için?
Malum ben başörtülüyüm öyle bir otele hayır demezdim valla balayında :)

İlla mor olmak zorunda mı başka seçenek yok mu??

hoşgeldin tuzluk awatarlı arkadaşım yok tatlım somon rengi yada mor diye düşündüm ama bunnarın hepsi mor dedi bende mordan yanaydım zaten...

wuuuuuuuuuuuuu saol cnmmm

bak bunun rengide manayak güzelmiş....

Alın kızlar size fikr olsun bnm beğendim modeller bunlar ilk eklediğim özellikle favorimm :lepi:
Kabarık modeller sewmiorum ben.. :umursamaz:

evet denizim cok güzel dimi aslında modelde güzel:jeyyar:

renk olrk mı cnm ?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…