- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.941
Kuzu bilemiorum valla odanda havuz istion pahalı olcek tebi herkesn girdği havuz neyine yetmio sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Şaka şaka gidip sormak lazım güzelim bide erken rez. fln off bayılazammm şu balayı muh...
h.g fisun cuk nasılsın canıma.s.
bende mor istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
tamam mor renk olucak birde model bakayım sizlerle paylaşıcam zaten herşeyi...kafamdaki planları...iyi oluyor sizden fikir almak...bayanssulusmile
bu arada ben 12 de kalktım füsuna bak hele hahah 4 de uyanmış koptum yaaaaaaaaa bizden erken yattı bizden sonra kalkmışkaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım sen nasılsın zemuszemus
tamam mor renk olucak birde model bakayım sizlerle paylaşıcam zaten herşeyi...kafamdaki planları...iyi oluyor sizden fikir almak...bayanssulusmile
bu arada ben 12 de kalktım füsuna bak hele hahah 4 de uyanmış koptum yaaaaaaaaa bizden erken yattı bizden sonra kalkmışkaydirigubbakcemile3
tatlım bn deil aşkım tutturmş durumda :roflol:
yaaa evet bizmki erken rezervasynda olmck yandık seydammm sırnaşık şey
tuticim:)
ben somon rengini severim mordan pek hoşlanmam...bence somon rengi idealdır...hatta bende somon düşünüyorum...
ama sarışınsan açık renk tatlı bi mor da yakışır diye düşünüyorumbayanssulusmile
sanırım bende mordan yanayım hayatım ama model daha önemli benim için...biraz farklı olsun istiyorum
aklinialirimsmile
[/B]
İlla mor olmak zorunda mı başka seçenek yok mu??
bncede mor olsun cnm zemuszemus
hııı buda diğer adres cnm bunda bak istersn sırnaşık şey
Giyim Babalar günü hediye hediyesi hediyeleri ısmarlama dikim damatlık gömlek kişiye özel isim yazılı şapka çorap gömlek ler fotobaskılı t shirt tişört | HediyeDenizi.com
İkna et seninkni yeawr para kolay kazanılmıo sırnaşık şey
buna bayıldım[/B]
Denizcim hu huuu sana diyorum duy beni :) Odasında havuz olan bir otel mi buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?