2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

gelenler hoşgeldi.................
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi size bir şey danışıcam...
şimdi ben ewet dersem benim nişanım olucak biliyorsunuz...
ben nişanlığımı somon rengi(şu samanyolunda vildan ataseverin giydiği elbisenin rengi) yada çok tatlı bir mor istiyorum biliyorsunuz ben sarışınım...
ama benim etrafımda bazı arkadaşlarım diyorki gelinlik zaten beyaz olucak nişanlığını canlı renk yani mor yap diyorlar nişanlığını somon rengi yaparsan 2 side soluk olur dedi...siz ne diyorsunuz bu işe ???

ayyy mor güzel olur cnm ama sen hagisini istiyorsan onu giy bence kimseye aldırmakaydirigubbakcemile2:dance:

Tuğçecim sen hepimizden sonra tanışıp ilk evlenen olursan hiç şaşırmam :))

hoşgeldin tatlım bu arada umarım sınavın iyi geçmiştir...
walla hayatım banada öyle geliyor...heheheeheh hepinizden önce ben ewelnirmişim ama sanmıyorum cnm ben çok zor beğenen bir kızım herşeyi en ince detayına kadar düşündüğüm için biraz zor hemen ewlenmem
kafamçokkarıştı

hayatım çok yakın akrabaları bir zahmet gelirler istanbula nişan için...
artık düğünde 2 yerde olur onu adanalı düşünsün bir zahmet...
kaydirigubbakcemile

Evet cnm bende ondan bahsediorum nişanı 2 yerde yapmanıza gerk yok ama düğünü düşünürsünz biyerde nikah diğer yerde düğün olabilr weya iki yerde de dğün yaparsınız..

Denizcim valla bi sen bi şeyda özlemişsiniz beni çok saolun yaa :)

hah cnm buda gömlek linki kişiye özel üzerine istedgn msj yazılıo

KİŞİYE ÖZEL GÖMLEK

tuğçecim
şu linki tıkla orjianl şeyler var şimdi degömlğe bakıcam geçnden görmştm yaaa :sinifsinif:

Baskılı Tekstil Hediyeler | Bir Suprizim Var....

teşekkürler tatlım hemen bakıyorum...

ayyy mor güzel olur cnm ama sen hagisini istiyorsan onu giy bence kimseye aldırmakaydirigubbakcemile2:dance:

sanırım bende mordan yanayım hayatım ama model daha önemli benim için...biraz farklı olsun istiyorum
aklinialirimsmile

Evet cnm bende ondan bahsediorum nişanı 2 yerde yapmanıza gerk yok ama düğünü düşünürsünz biyerde nikah diğer yerde düğün olabilr weya iki yerde de dğün yaparsınız..

efet tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm artık olucak birşeyler mersi hayatım önerin için.opuyorumnanaktan

Denizcim valla bi sen bi şeyda özlemişsiniz beni çok saolun yaa :)

olr mu cnm iyki geldin kaydirigubbakcemile5

denizcim sağol ne güzel şeyler var süper hediyeler cok mersi cnm:lepi:

bişey deil cnm ne demk zemuszemus

Oyşş Denizimmm olurmu öle şeyy burda biririmize yardmcı olmak içn warızz :lepi:

saolsn seydammm bu otelde harika ama bu daha pahlıdır heralde villa falan kaydirigubbakcemile3

Tuğçecim sen hepimizden sonra tanışıp ilk evlenen olursan hiç şaşırmam :))

Banada öle gelio Füsuncum :lepi:

Bende iyiyim canlarım sağolun :) Sınavlarım bitti çok şükür tatildeyim şimdi :) Şeydaa sabah 9 da uyandım ben ya tüm gün sersem sersem dolaştım kuzum o kadar geç yatmak bünyemi sarstı :))))

Oooooo ben 4 müdü nedi kalktğmda sırnaşık şey
Niye o kdr erken kalktınki Füsuncum uyusaydın aklinialirimsmile

Canım söyleyen arkdşların dğru sölemiş fakat içinde kalıcağını düşünüosan yaptır..
Mor renge gelince bence mükemme olur bayılırm mor a
Mor yaptır mor :lepi:

teşekkürler tatlım hemen bakıyorum...

sanırım bende mordan yanayım hayatım ama model daha önemli benim için...biraz farklı olsun istiyorum
aklinialirimsmile

bişey deil cnm zemuszemus

bncede mor olsun cnm ama eger yanık tenin varsa somon çok şık olr hihoyyyt

tuticim:)

ben somon rengini severim mordan pek hoşlanmam...bence somon rengi idealdır...hatta bende somon düşünüyorum...

ama sarışınsan açık renk tatlı bi mor da yakışır diye düşünüyorumbayanssulusmile

saolsn seydammm bu otelde harika ama bu daha pahlıdır heralde villa falan kaydirigubbakcemile3

Kuzu bilemiorum valla odanda havuz istion pahalı olcek tebi herkesn girdği havuz neyine yetmio sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Şaka şaka gidip sormak lazım güzelim bide erken rez. fln off bayılazammm şu balayı muh...

aklinialirimsmile[/QUOTE]

bilmem beğenirmisin cnm sositososito

bende mor istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
tamam mor renk olucak birde model bakayım sizlerle paylaşıcam zaten herşeyi...kafamdaki planları...iyi oluyor sizden fikir almak...bayanssulusmile

bu arada ben 12 de kalktım füsuna bak hele hahah 4 de uyanmış koptum yaaaaaaaaa bizden erken yattı bizden sonra kalkmışkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…