- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.921
Merhaba Arkadaşlarrr ben geldimmmm :) Nasılsınız bakalım?
gelenler hoşgeldi.................
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi size bir şey danışıcam...
şimdi ben ewet dersem benim nişanım olucak biliyorsunuz...
ben nişanlığımı somon rengi(şu samanyolunda vildan ataseverin giydiği elbisenin rengi) yada çok tatlı bir mor istiyorum biliyorsunuz ben sarışınım...
ama benim etrafımda bazı arkadaşlarım diyorki gelinlik zaten beyaz olucak nişanlığını canlı renk yani mor yap diyorlar nişanlığını somon rengi yaparsan 2 side soluk olur dedi...siz ne diyorsunuz bu işe ???
Tuğçecim sen hepimizden sonra tanışıp ilk evlenen olursan hiç şaşırmam :))
hayatım çok yakın akrabaları bir zahmet gelirler istanbula nişan için...
artık düğünde 2 yerde olur onu adanalı düşünsün bir zahmet...
kaydirigubbakcemile
tuğçecim
şu linki tıkla orjianl şeyler var şimdi degömlğe bakıcam geçnden görmştm yaaa :sinifsinif:
Baskılı Tekstil Hediyeler | Bir Suprizim Var....
tatlım bnm biliorm takılıorm bn sana olumunekankayizsmile
çok saol seydam hakkın ödenmz Şeniz
Denizcim valla bi sen bi şeyda özlemişsiniz beni çok saolun yaa :)
ben nişanlığımı somon rengi(şu samanyolunda vildan ataseverin giydiği elbisenin rengi) yada çok tatlı bir mor istiyorum biliyorsunuz ben sarışınım...
ama benim etrafımda bazı arkadaşlarım diyorki gelinlik zaten beyaz olucak nişanlığını canlı renk yani mor yap diyorlar nişanlığını somon rengi yaparsan 2 side soluk olur dedi...siz ne diyorsunuz bu işe ???
tuğçecim
şu linki tıkla orjianl şeyler var şimdi degömlğe bakıcam geçnden görmştm yaaa :sinifsinif:
Baskılı Tekstil Hediyeler | Bir Suprizim Var....
ayyy mor güzel olur cnm ama sen hagisini istiyorsan onu giy bence kimseye aldırmakaydirigubbakcemile2:dance:
Evet cnm bende ondan bahsediorum nişanı 2 yerde yapmanıza gerk yok ama düğünü düşünürsünz biyerde nikah diğer yerde düğün olabilr weya iki yerde de dğün yaparsınız..
Denizcim valla bi sen bi şeyda özlemişsiniz beni çok saolun yaa :)
denizcim sağol ne güzel şeyler var süper hediyeler cok mersi cnm:lepi:
Oyşş Denizimmm olurmu öle şeyy burda biririmize yardmcı olmak içn warızz :lepi:
Tuğçecim sen hepimizden sonra tanışıp ilk evlenen olursan hiç şaşırmam :))
Bende iyiyim canlarım sağolun :) Sınavlarım bitti çok şükür tatildeyim şimdi :) Şeydaa sabah 9 da uyandım ben ya tüm gün sersem sersem dolaştım kuzum o kadar geç yatmak bünyemi sarstı :))))
teşekkürler tatlım hemen bakıyorum...
sanırım bende mordan yanayım hayatım ama model daha önemli benim için...biraz farklı olsun istiyorum
aklinialirimsmile
saolsn seydammm bu otelde harika ama bu daha pahlıdır heralde villa falan kaydirigubbakcemile3
emmacım bu werdiğin linkte süper şeyler warmış favorilerime eklyorum saol hayatım...
Banada öle gelio Füsuncum :lepi:
Oooooo ben 4 müdü nedi kalktğmda sırnaşık şey
Niye o kdr erken kalktınki Füsuncum uyusaydın aklinialirimsmile
Canım söyleyen arkdşların dğru sölemiş fakat içinde kalıcağını düşünüosan yaptır..
Mor renge gelince bence mükemme olur bayılırm mor a
Mor yaptır mor :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?