2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Denizcimmm sen odasında havuz olan bir otel mi buldun balayı için?
Malum ben başörtülüyüm öyle bir otele hayır demezdim valla balayında :)

Denizcim hu huuu sana diyorum duy beni :) Odasında havuz olan bir otel mi buldun?

pardon füsncm kusura bakma görmdm msj yazıodm

evet cnm bnm seydam saolsn buldu isimleri
corelina diamond golf resort
ile premium belek :lepi:

Tühhh yaa Öyle oda içinde havuz olan otelleri bitek Maldivlerde buldum bende..Bi an için heveslenmiştim kızlar..

kafamdaki model biri bu
diğeri bu fakat üstü böyle olmayacak daha farklı olucak

ay şeydammmmmmmmmm senin eklediklerinde çok hoş kafam çok karışıyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım senin eklediklerinde güzelmş ama ikincisi cesaret ister ee enişte adanalııı :lepi:

Kafan karışmasın Tuğçemm seçim yaparsın aralarndan içinde hayal et kendini hangisinin içinde daha mutlu olursun?

kız delü ben güzel sanatlar mezunuyum delii aşkolsun anlamazsın dedin banaohaoldumsmile
neden mor hayatım sarışınım ben başka renk açmaz ki beni

Gülüm olur mu yaaa kandırmışlar seni kaç tane sarışın mor kullanmıştır.??

Sarışınların daha çok alternatifi var.Aklımdan bir sürü renk geçiyor;ama fotoğraf lazım

yoksa beğenmezsin kaydirigubbakcemile2

İşte bu süperrrrr akannehir

aynen tatlım bende böyle bir kuruklu ama kabarık olmayan bir model istiyorum salonda olacağı için nişan benim ağır olmam lazım çünkü çok düz bişey giyersem konuklarda abiye giyeceği için kimin nişanı olacaşı belli olmaz gene türettim kafamda bişey neler düşünüyorum dimi kızlar....

napim yaaaaaaaaaaa DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMbilmiyorumkismile

Füsuncum sen tur şirketleriyle görüş wardır belki..
Telefonla ara öğren..

Bu işi özcana bıraktım canım, onun bana süpriz yapmasını istiyorum.Ben sadece fikirler veriyorum arada..Ama ona yine fikir verebilirim, bak villa tipi müstakil odalı oteller varmış bir araştır istersen diye şeydacım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…