2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

walla kusura kalmayın hatunlar ben sürdüm ekmeği arasına nutella yıorum midem hıc boş durmuyor...adanalı aradı onla konustukkkkkkk bıraz...

Sonyacım bende memnun oldum tatlım :)
Yaa benim aklıma da yemek getirdin 2 saattir bu dürtüyü görmezden geliyordum ama sen alarm durumuna getirdin :))) Ama yeme yeme madem işini engelliyormuş tontiş olma :))

demet akalının şarkılar güzel yaw...
sewgülümü koluma takarum bebekte üj bej tur atarum olmadı bide cinema yaparum gördüğün gibi çhok unutkanummm
kaydirigubbakcemile2

walla kusura kalmayın hatunlar ben sürdüm ekmeği arasına nutella yıorum midem hıc boş durmuyor...adanalı aradı onla konustukkkkkkk bıraz...

Sonyacım bende memnun oldum tatlım :)
Yaa benim aklıma da yemek getirdin 2 saattir bu dürtüyü görmezden geliyordum ama sen alarm durumuna getirdin :))) Ama yeme yeme madem işini engelliyormuş tontiş olma :))

yiyin siz daha tontiş olnca çok ağlarsnz haaaa :roflol:

tuti haha biraz mışşşşş sevsinlerrr....:tomato:

AKUDıNı ne dizisi nan hangi dizikafamçokkarıştı

Denizcim evet kınada başım açık olacak, istediğim kadar dekolte giymeme de izin çıktı :)))))))))))

oooo süper cnm sonuna kadr kullan bu izni delikafadulden

demet akalının şarkılar güzel yaw...
sewgülümü koluma takarum bebekte üj bej tur atarum olmadı bide cinema yaparum gördüğün gibi çhok unutkanummm
kaydirigubbakcemile2

evet sadece şarkıları güzel kendisi böööggghhhh :dilcikar:

canım marta ne kaldı hadi hayırlısı olsun....canımolumunekankayizsmile

öle cnm çok teşkkr edrim Şeniz

AKUDİNİ ne dizisi nan hangi dizikafamçokkarıştı[/QUOTE]

arka sıradakiler sua aralar cnm ara ara gidiyorum çekimlereguclubacismileşakkıdı

su perisi kalk kız sür yeeeeeeeeeeeeeeee
nutella party si werioruz yemeyen şişmanlasın hahahahaha

var nutellam ama sürmem nevsime hakim olmalıyım dermişiiiiiiiiiiiim hemen sürmeye gidiyorum o manzarayı görün ce bennn......:bbo:cokacimcoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…