2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim babamda yunanistanlı bebem ama müslüman arada gidip gelir yunanistana.
ben birazcık biliyom yunancaaklinialirimsmile

bir lisan bir insan hahahahaha annemde müslüman oldu bu aradaaa hristiyan değil yaniii zaten gerçek din islam dinidir....kaydirigubbakcemile3:Saruboceq: :Saruboceq: lmaz:

Alıntı yapmayın bacılar,sonra sileyim..
Deniz ben seni görmedim :sinifsinif:

Niye böyle dana gibi oldu ki..???

Son düzenleme:
lennnnnn derinssssssss maaaaaaaaaaaaşallah beeeeeeeee ula bu topicin bütün hatunları manyak güzel maaşallah yaw allah yüzünün güzelliği gibi hayatınızıda güzel etsin yawrummm

Serapcım maşallah cnm gözümüz gönlümüz açıldı ışıl ışıl resminle aklinialirimsmile
Allah sahibine bağışlasınnnnn :Saruboceq:
Nazar boncumuzda koyalım nazar değmesn

lennnnnn derinssssssss maaaaaaaaaaaaşallah beeeeeeeee ula bu topicin bütün hatunları manyak güzel maaşallah yaw allah yüzünün güzelliği gibi hayatınızıda güzel etsin yawrummm

ben senide görmedimmmmaklinialirimsmile

mersiii derisss cnm sağol harikasınnnnnn bayıldım sanakaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim kızlar olumunekankayizsmile
Hepimizin güzel olması tesadüf olamaz aklinialirimsmile

Evet yaff bu ne güzelliktr bölee eee 2010 nun güzel gelinleri diye ben boşuna demiorumm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…