2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

iyi yapmışsın gez dolaş önce sonra kayıt et hafızaya sonra en son kararı verirsin canım :)

maalesef bende kır düğünü yapamıcam çünkü fiyatlar zirvede :) ben fotoğraflarımı dış mekan çektiricem kısmetse en azından bari fotolar kırlık şenlik olsun :) stüdyo fotolarını sevmiyorum zaten. fikir olsun kır düğünü yaptıramayanlara kaydirigubbakcemile2

Teşekkürlerrrr neslsah,
Sürekli portal larda görüyorum seni çok memnun oldum tanıştığımızaolumunekankayizsmile

rica ederim canım ne demek bende memnun oldum:asigim:
bayanssulusmile nasıl gidiyor gelinlik çalışmaları naptın bakalım.....

eminönü taraflarında mahmutpaşa var canım mutlaka oraya git cute :)

hilal_im ,çok saol sayende bulmam kolay oldu. hafta sonu aldım bindallı..
şimdi abiye kaldı kınada giyeceğim.onun için çok yere baktım ama maalesef daha beğenemedim. Artık Bursaya gittiğimde orayada bakıcam. en azından bildiğim yer daha kolay olacak :) aklinialirimsmile

rica ederim canım ne demek bende memnun oldum:asigim:
bayanssulusmile nasıl gidiyor gelinlik çalışmaları naptın bakalım.....

Hiçbir gelişme yok deliricem yakındır, balayımızı akıl hastanesinde yaparız diye düşünüyorum eyvahedigeldismile
elimde yaklaşık 20 tane model var ve ben görümcemin keyfinin olmasını bekliyorumki gelinlikçiye gidip ortaya bir model çıkaralım.
terzi 2 ay kala gelin ayarlarız dedi diye bizim görümce rahat rahat oturuyo( ama kendi çantasıyla ayakkabısını şimdiden aldı bile kötükedihüso)
bu c.tesi gidicez inşallah:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
20 model mi naptın canım sen işin zor heee :bbo:
2 kala zor olur herhalde ya yaz yogun olurmuş..şimdiden gitsen daha iyi ilgilenirler gerci sana diyene bak bende hiç gidip denemedim bende bu hafta sonu gidicem canım...bayanssulusmile
sen niye tek gidemiyosun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…