2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın canım
Görümcemin tanıdığı gelinlikçi o yüzden. Kuzenlerinin falan sülalenin hepsini orda diktirmişler. Onunla gitmek daha faydalı olur diye düşündüm ama pişman oluyorum galiba kötükedihüso

pişman olmak mı oda en kötüsü canım....:bbo:
neden pişman oluyorsun peki....

salonda kıyılmasını istiyorum ama çok zaman kaybı oluyo diyolar karar veremedim henüz
martın sonunda filan başlanır herhalde
sen başladınmı

bende öyle istiyorum , seni gibi düşünüyordum ama sadece beş dakikalık işmiş zaman kaybı yokmuş..
hemde herkes şahit olmuş olur...daha güsel olur..
şişli belediyesi bizimki bilmiyorum ki hiç..geç kalmak istemem kolay bulunmuyormuş gün diyorlar...

evet çabuk doluyomuş zaman nişanlım ilgilenceği için onun müsait olmasını bekliyorum ben
oda olmazsa yıldırım nikahı yaparız kaydirigubbakcemile3

kızlar son 5 ay kala alınabiliyor tarih. ben 4 ay kala aldım,istediğim saatte bulamadım. elinizi çabuk tutun derim ...

benim nikahım 9 mayıs canım. saat 2-3 gibi düşünmüştüm ama maalesef dolmuş. saat 1 de düşün
anca kuför falan derken vakit geçicek. fotoğraflarımızı nikahtan sonra çektirmek zorunda kalıcaz. dış mekan çekimi düşündüğüm için dahada çok zaman alacak çünkü..

benim nikahım Bursa'da olacak canım.Sağlık raporunu ıstanbul'da yaptırdık,kan için 75 tl diye hatırlıyorum .sağlık raporu için ücret alınmadı.
Bursadaki nikah salonu biraz değişik konfetiler,sunumlar falan oluyor. onun için ek ücretler verdik bize toplam 1500 tl ye maal oldu cnm. düğün salonu düşünmedik biz düğün için. Kır düğünü isterdim ama oda çok tuzlu maalesef. onun için nikah biraz değişik olsun istedik. nikahtan sonrada gençler bir mekanda eğlenicez.

hayırlısı olsun canım iyi eglenceler...allah bozmasın....
hadiya pahalıymış yaa..ama hiç para vermedim diyenler bu sitede ..evlilere hak tanınmış ücret verilmiyor diye...neyse bakıcaz artık...

sorma bende okudum. anlamadım nasıl oluyor. devlet hastanesinde kan verdik biz o parayı aldılar.zaten her kuruluşunkini kabul etmiyorlar. belediyelerde kendi bünyesinde değişik fiyatlar alıyor onu anladım.(defter açama parası,işlem parası falan) herkesde değişik rakamlar :S seninde hayırlısı cnm ,az kalmış. tatlı telaşlar bunlar,güzel geçmesini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…